günaydınlar
kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelirler inş..allah herkesin gönlüne göre versin
ben akşamları çok rahatsızlanıyorum kızlar
burun tıkanıklığı başladı...kan basıncından dolayı oluyomuş çok zor nefes alıyorum ve feci derece başım ağrıyo
günaydınlar
kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelirler inş..allah herkesin gönlüne göre versin
burun tıkanıklığı başladı...kan basıncından dolayı oluyomuş çok zor nefes alıyorum ve feci derece başım ağrıyo
günaydın baş ağrısı bendede çok var burun tıkanıklığı yok allahtan birde dün akşam eve gidince fark ettim ayağım şişmiş ne yapcam bilmiyorum drumda izinde
canım geçmiş olsun doktor bşiy tavsiye etmedimi rahatlatıcak bişiy zor bir durum inş. hemen iyilerşirsin tabi burun tıkanık olunca başağrısı olur çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlar..hayırlı cumalar
camdankalp bence de bi dr'a git canım ya.. bu baş ağrısı sende bayadır var değil mi..
benim de 3-4 gündür burnum tıkalı ve temizlerken artık hep kan oluyor mendil.bir de boğazım kuru kuru ve tahriş olmuş gibi..
ben de yarın dr'a gitmeyi düşünüyorum kızlar karın ağrılarım için. dr müsait olur da arada derede muayene olabilirm inş.artık dayanamıyorum, moralim bozuluyor sürekli. bazı zamanlar gaz sancısı ama bazen de hiçbişey yokken kendi kendine ağrıyor. kızlar dua edin benim için, inş bebeğim iyi durumdadır, endişeleniyorum artık
escos yazmamış,cinsiyetini öğrendi mi acaba?
ebruli ve educa, hadi sizlerden de iyi haberler bekliyoruz..
aryacım moralini bozma, Allah'ın izniyle onlar çok iyi korunuyorlar, bişeycik olmamıştır. ama o salak dr'a gitme bi daha. dr diye sana böyle yapmasına hakkı yok..
camdankalp bence de bi dr'a git canım ya.. bu baş ağrısı sende bayadır var değil mi..
benim de 3-4 gündür burnum tıkalı ve temizlerken artık hep kan oluyor mendil.bir de boğazım kuru kuru ve tahriş olmuş gibi..
ben de yarın dr'a gitmeyi düşünüyorum kızlar karın ağrılarım için. dr müsait olur da arada derede muayene olabilirm inş.artık dayanamıyorum, moralim bozuluyor sürekli. bazı zamanlar gaz sancısı ama bazen de hiçbişey yokken kendi kendine ağrıyor. kızlar dua edin benim için, inş bebeğim iyi durumdadır, endişeleniyorum artık
morelim bozuldu yaa pazartesi kontrole gidemiyorum doktorum hastanede deil randevu alamadım inş. salıya giderim mafoldumben
escos yazmamış,cinsiyetini öğrendi mi acaba?
ebruli ve educa, hadi sizlerden de iyi haberler bekliyoruz..
aryacım moralini bozma, Allah'ın izniyle onlar çok iyi korunuyorlar, bişeycik olmamıştır. ama o salak dr'a gitme bi daha. dr diye sana böyle yapmasına hakkı yok..
günaydınlar
[/B][/COLOR]ebruli ve educa, hadi sizlerden de iyi haberler bekliyoruz..
aryacım moralini bozma, Allah'ın izniyle onlar çok iyi korunuyorlar, bişeycik olmamıştır.var öyle gerizekalı insanlar.
camdan kalp geçmiş olsun canım.
yarencim inşallah kötü bişiy yoktur bebişinle ilgi
li değildir.içini ferah tut canım benim
Bel ve kalçalarda ani batma şeklinde görülen ağrılar, bir tehlike işareti olabilir mi ?
Bu şikayete rahmin büyümesi sonucu bel ve bacağa giden sinirlere baskı oluşması yol açar. Çoğu gebe, bu durumdan korkmaktadır. Korkulacak bir durum değildir.
Dinleme ve ağrılı bölgeye masaj gebeyi rahatlatır.
Ayrıca gebeliğin sonuna doğru, doğum zamanına yaklaştıkça çatı kemikleri arasındaki eklemlerde ve bel omurları arasında ki eklemlerde de gevşemeler olur. Bu gev şemeler de bel ve kalça ağrılarına yolaçar.
arya cnm sikma canini ne bicim bir doktormus o ya..kucuk dunyalari ben yarattim havasindakilere sinir oluyorum..burda birtanesi benim bir arkadasimin ilk usgsinde alttan yapmis.. alete de prezerfatifi takarken kari kocaya " iste bundan bir tane kullanmayi becerebilseydiniz bu basiniza gelmezdi demi..dusunsene insanlar ne buyuk hevesle gidiyor ve kadinin dedigine bak..
kızlar yarın kontrole gidiyorum umarım bebiş ne olduğunu gösterır.....
slm kızlar günaydın canlarım nasılsınız bugün bakım?zemuszemus
herkese benden de günaydın ve huzurlu bir gün diliyorum...ben de bugün 1 hafta ra ile tekrar kontrole gidiyorum geçen hafta ense kalınlığı ölçümüm yapıldı ve kan verdim ikili test için bugün dr.um sonucu inceleyecek...umarım bizleri tedirgin edecek bir sonuç çıkmaz...tabii bu arada cinsiyetini çok merak etmeye başladım artık, aslında ilk çocuğumuz olacağından erkek-kız farketmiyor benim için ama çevreden de o kadar bunaldım ki artık doktorum bir şeyler söylesin istiyorum da sormasınlar ama erken değil mi daha 14. haftada öğrenenler varmı acaba? burdakilere göre çoktan söylemesi gerekiyormuş bu doğru mu sizce?
herkese günaydın educa cnm ben 12 haftada ögrendim cinsiyetini çok az bir yanılma payı olabiliyor erken dönemde ama çogu dr emin olmadan söylemiyo pozisyon cinsiyetini görebilmek için uygun olmayabiliyo ve ugraşmak ta istemiyolar eminim bu gün söyleyecektir birazda ısrarcı olman gerekiyo açıkcası yoksa dr en son söyleyecekler şey cinsiyet ben bir çok dr muayenehanesinde rastladım dr söylemedikten sonra cinsiyet sorulması yasaktır sizin için önemli olması gereken şey cinsiyet değil saglıgı olmalı gibi ibareler elbette saglıgı önemli ama insan merak edio içimde ki ne diye isim bulmak istiyo sen sor mutlaka dr ögren bu gün :))
herkese günaydın hayırlı cumalar olsun dra gidecekler güzel haberlerle gelirler inşallah
günaydınlar
günaydın baş ağrısı bendede çok var burun tıkanıklığı yok allahtan birde dün akşam eve gidince fark ettim ayağım şişmiş ne yapcam bilmiyorum drumda izinde
VOLESCİM Teşekkürler paylaşımın için çok duygulandım özellikle eşiyle asansörden indiğinde göz göze geldikleri bölüm çok duygulandırdı beni zaten sulu göz oldum herşeye ağlıyorum.kendimi düşünemiyorum doğumda Allahım bizlerede nasip etsin şu cuma mübarek gün hayırlı doğumlar yapalım inşallahh.
voles doğum hikayesi pek heyecanlı ama iyi geçmiş inş. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın
günaydın kızlar hayırlı cumalar ...
iyim volescim saol.sorma tatil yaptım ama şimdi dahada çok sıkılıyom valla.bu yalnızlık çok zor ya.
günaydın kızlar hayırlı cumalar ...
merhaba canım ne güzel bebeğine kavuşmuşsun sağlıkla büytmek nasip etsin RAbbim hamileyken içine doğmuşmuydu bebeğin cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?