2010 Şubat Anneleri

günaydın baş ağrısı bendede çok var burun tıkanıklığı yok allahtan birde dün akşam eve gidince fark ettim ayağım şişmiş ne yapcam bilmiyorum drumda izinde

canım geçmiş olsun doktor bşiy tavsiye etmedimi rahatlatıcak bişiy zor bir durum inş. hemen iyilerşirsin tabi burun tıkanık olunca başağrısı olur çok geçmiş olsun canım

günaydın baş ağrısı bendede çok var burun tıkanıklığı yok allahtan birde dün akşam eve gidince fark ettim ayağım şişmiş ne yapcam bilmiyorum drumda izinde

burun tıkanıklığı iğrenç yaa kafamçokkarıştı senin şişlik neden oldu acaba çok tuzlu yeme..

canım geçmiş olsun doktor bşiy tavsiye etmedimi rahatlatıcak bişiy zor bir durum inş. hemen iyilerşirsin tabi burun tıkanık olunca başağrısı olur çok geçmiş olsun canım

saol canım yok dr a sölemeyi unutmuştum zaten alerjik saman nezlesi var bende zaten solunum sorunu yaşıyorum bide tıkanıklık mahvetti...

günaydın kızlar..hayırlı cumalar

escos yazmamış,cinsiyetini öğrendi mi acaba?

ebruli ve educa, hadi sizlerden de iyi haberler bekliyoruz..

aryacım moralini bozma, Allah'ın izniyle onlar çok iyi korunuyorlar, bişeycik olmamıştır. ama o salak dr'a gitme bi daha. dr diye sana böyle yapmasına hakkı yok..

camdankalp bence de bi dr'a git canım ya.. bu baş ağrısı sende bayadır var değil mi..

benim de 3-4 gündür burnum tıkalı ve temizlerken artık hep kan oluyor mendil.bir de boğazım kuru kuru ve tahriş olmuş gibi..

ben de yarın dr'a gitmeyi düşünüyorum kızlar karın ağrılarım için. dr müsait olur da arada derede muayene olabilirm inş.artık dayanamıyorum, moralim bozuluyor sürekli. bazı zamanlar gaz sancısı ama bazen de hiçbişey yokken kendi kendine ağrıyor. kızlar dua edin benim için, inş bebeğim iyi durumdadır, endişeleniyorum artık

evet bi kaç haftadır ağrıyo sürekli yaren...aynen tahrişmi oldu artık nedir içi çok acıyo ve silmeye çalışınca kanama oluyo...ve burun tıkalı olduğu için ağzım açık uyuyorum haliyle oda boğazda kuruluk yapıyo bi kaç gün daha devam ederse giderim dr a

YAREN senin karın ağrın neki acaba ya nerdeyse hamileliğin ilk zamanlarından beri var...
sende bi görün bakalım inş önemli bişi değildir canım

karın ağrısı derken kasıklarında mı adet ağrısı gibiyse normal gebelikte olacak ağrıdır sen rahat ol olumlu düşün inş. hiçbişiy yok bebeğinde Allah a emanetler zaten

morelim bozuldu yaa pazartesi kontrole gidemiyorum doktorum hastanede deil randevu alamadım inş. salıya giderim mafoldumben

Cnm geç olsun güç olmasın.

saol cnm yok zaten dr var ikilitest pahalı benim hastanede die mecbur kaldım işte.jitmer mi bir daha asla bir kan alan hemşiresi var ilkkez kollarımdan kanlar aktı kan aldırırken heryeri kan yaptı neymiş benim damarım yokmuş bileğimden alıcakmış aldırtmadım tabi morarttı kolumu.bir hastane ssk ya geçince değişiyor özelken çok iyiydi şimdi hiç umursamıyorlar hastalarını.cnm karın ağrısı normal diye biliyorum bir arkadaşımın hamileliği boyunca oldu ama kasık ağrısı kötüymüş çok sık oluyorsa.önemli birşey değildir kendini üzme dualarımız seninle.gaz sancısını bende çekiyorum kıvrandırıyor bazen kasılıyor karnım soda iç aradacnm.

cnm aynı şeyi gece bende yaşadım resmen nefes alamadan uyandım eşimde yazık benle bir uyandı birde benim gözüm kızardı çok çapaklanıyor zaten gece çok acıdı yaşlar aktı.hamilelikle alakası varmı bilmiyorum.

günaydın canlarım size bir doğum hikayesi daha yolluyorum inşallah hepimiz böyle kolay bi doğum yaşarız... :Saruboceq:

serapkarakoylu kullanıcısından alıntı
veee işte kavuşmaa hikayemizzz
23 temmuzda dr. kontrolümüz vardı hersey cok normaldi o güne kadar ara ara sancılar falan oluyordu..önce ultrasona girdik sonra çatı muayenesi yapalım dedi dr.umuz çatı muayenesinde sancılarımın başladığını doğumunda başladığını ama çatımın çok dar olduğunu sadece 1 cm lik açılma olduğunu öğrendik.drumuz ellleriyle çatıyı açmaya çalıştı ama olmayacaktı bebek sıkışmış hemen karar vermemiz gerekti ertesi gün sabah 08:00 da sezeryan kararı alındı.başta çok üzüldüm ağladım.eve geldik herşeyimizi hazırladık banyomuzu yaptık saçımızı falan o gece uyku tutmadı gece saat 1'2den sonra bişey yiyip içmedim. sabah kalktık önce dua ettim sonra annem eşim abim ve kardeşim hastaneye geldik...dr.umuz karsıladı herşeyi anlattı bana odamıza yerleştik ameliyat kıyafetlerimi giydim serumumuz takıldı sedyemiz geldi ve ben herkesten ayrıldım ameliyathaneye getirdiler kameramızla ..başıma bone takıldı içeride 10 kişi vardı herkes ben ve bebeğim içindi anestesi uzmanı dr.umuz karsıladı bizi önce beni rahatlatmak için konuştu sonra sedyeye oturdum sırtımdan spinal anestezi yapıldı bacaklarımda hemen ağırlık ve uyuşmalar başladı uzandık tekrar sedyeye..sol koluma tansiyon aleti takıp bağladılar sağ kolumda serum vardı zaten birde bilgisayara bağlı mandal takıldı parmağıma ve kolum bağlandı.önüme demir geldi ve ameliyat önlüğüm açılıp o demire geçirdiler ben artık o tarafı göremiyordum.anestezi dr.umuz ve 2 hemşire başımdaydı dr.umuz geldi 5.dk.sonra kızına kavuşuyorsun hadi bakalım dedi ve müzik eşliğinde başladı herşey dokunmaları duyuyorsun ama hissetmiyorsun. henüz karnımı açarlarken kızımın içerden seslerini duymaya başladık sonra aniden sesi ameliyathaneyi çınlattı hemen çıkmıştı pamuğum saat 08:24 tü.ilk sorduğum saçları varmı oldu evet var dediler yanıma getirdiler minicik bişey öptüm 2 kez sonra aldılar çocuk dr.u muayene edick doğum sertifikası için ayak izleri alınacak dediler...bebeğim gitti sonrası sıkıcıydı dikişlerimiz oldu bi an önce bitsinde kızımın yanına gideyim istiyordum nihayet oda bitti sedye geldi ve aşağıya indik gene asansörden cıkınca ilk eşimi gördüm beni görünce ağlamaya başladı bende ağladım sonra hepimiz ağlaştık çok duygusal bi andı bebeğim benden önce gelmiş ve beşiğinde yatıyordu hemen kızımı verdiler emzirdim nasılda emdi annesini cork cork maşallah öğrenmişte gelmiş fıstığım...bacaklarımın hissizliği 3 saat sürdü sadece o 3 saat çok ağrı çektim karnımın içi yanıyordu sonra ağrı kesici yapıldı yürümeye kalktım yavaş yavaş düzeldim akşama ayaklandım 1 gece hastanedekaldık mis kokulu kızıma kavuştuğumuz için çok mutluyuz eşimle bakmaya doyamıyoruzz iyikide erken gelmiş buarada annemde iyiki yanımdaymış o olmasa ne yapardım bilmem her ne kadar hemşireler çok ilgili ve iyi olsalarda..
doktorumuz AHMET GÜLER'e bize özel EGEPOL hastanesini tavsiye ettiği için ve hamileliğimin başından beri yanımızda olduğu için...
doğumumuzu yaptıran FATMA İPEK AYDAL hanıma,
EGEPOL hastanesine
bizimle ilgilenen tüm hemşirelere
kızım ve benim için ellerinden geleni yaptıkları için ilgilerinden dolayı çoook teşekkür ederiz.. bizi çok rahat ettirdiler...

ve işte bukadar cok uzatmak istemedim şimdi ikimizde çok iyiyiz ben hemen ayaklandım sadece karnımın kesik yerinde biraz acı var bu arada 7 cm.lik bi yer açılmış ameliyat için.37+6 da 2650 gr. ağırlığında 48 cm. boyunda minik kelebeğim kozasından çıktı..darısı bekleyenlerin başına...

[/B][/COLOR]ebruli ve educa, hadi sizlerden de iyi haberler bekliyoruz..
aryacım moralini bozma, Allah'ın izniyle onlar çok iyi korunuyorlar, bişeycik olmamıştır.var öyle gerizekalı insanlar.
camdan kalp geçmiş olsun canım.
yarencim inşallah kötü bişiy yoktur bebişinle ilgi
li değildir.içini ferah tut canım benim

VOLESCİM Teşekkürler paylaşımın için çok duygulandım özellikle eşiyle asansörden indiğinde göz göze geldikleri bölüm çok duygulandırdı beni zaten sulu göz oldum herşeye ağlıyorum.kendimi düşünemiyorum doğumda Allahım bizlerede nasip etsin şu cuma mübarek gün hayırlı doğumlar yapalım inşallahh.

saol cnm.evet ne yazıkki çok var.

canım ben bunları bilmiyordum çok sağol... henüz bacaklarda bi ağrı yok... olmazda inşallah....

hastamı o doktor ya milletin uçkurunun derdi tasası sanamı düştü... ay ne kadar sinirlendim... bana öylesi denk gelmiyo ki iki bağırıp çağırıp rahatlasam.... Ebrununda kayınvalidesi yanılmıyosam bu tarz bişey söylemişti kıza ondanda nefret etmiştim.... reziller....

kızlar yarın kontrole gidiyorum umarım bebiş ne olduğunu gösterır.....

hayırlısı canım walla günündeyse gösterir insafa gelir belki benimki çok fena göstermiyo umarım sen görürsün.....

slm kızlar günaydın canlarım nasılsınız bugün bakım?zemuszemus

günaydın canımın içi walla biz çok iyiyiz sen nasılsın bakalım tatilide yaptın süpersindir kaydirigubbakcemile3

günaydın canım moral bozmak gibi olmasın ama ben 16 dayım hala bilmiyorum aahh ahh ama ben kötü bi örneğim benimkinin duruşundan pek bi edepli umarım sen öğrenirsin canım 14 de çok öğrenen arkaaş var

tabi en başta sağlıkları elbette ama işte insan ister istemez bilmek istiyo elinde değil... ama buda bebeklerimize kavuşmada bi aşama... insan onuda aşmak istiyo... alışverişten bahsetmiyorum bile..

herkese günaydın hayırlı cumalar olsun dra gidecekler güzel haberlerle gelirler inşallah

günaydın canım sanada hayırlı cumalar amin hayatım umarım herkes hayırlı haberlerle gelir dr. dan... :Saruboceq:

günaydın canım burun tıkanıklığı geceleri bendede oluyo çok şükür kanama henüz yaşamadım umarım yaşamamda ama tıkanıklıkta çok zorluyo insanı.... bende kan basıncından diye okumuştum haklısın.. umarım çabuk atlatırız...

canım bol su içmeye çalış ve tuzu sıfırla ben artık yok gibi bişey atıyorum yemeklere tuz isteyen tabağına atsın.. ama sen mümkün olduğunca tuzu çıkar hayatından....

canım ya sancı bendede var rahim yukarı çıkıyo ondandır falan diyolarda bende sesimi çıkarmıyorum ama çok rahatsız ediyo benide önceden pantolonlar sıkıyodu ona yoruyodum ama artık hamile pantolonu giyiyorum bid bol bol aldım rahat ediyim diye ama sancıdan kurtulamadım... çok şiddetli değil ama sürekli var rahatsız edici....

iyim volescim saol.sorma tatil yaptım ama şimdi dahada çok sıkılıyom valla.bu yalnızlık çok zor ya.

amin canım inşallah girmemizle çıkmamız bir olur hepimizin hayırlısıyla.... bende çok duygulandım okurken herşeye ağlıyorum zaten bu ara ağustos annelerinden aldım yine bu doğum hikayesini çok şükür rahat yaptı çoğu darısı bizlere inşallah... :Saruboceq: zemuszemus

voles doğum hikayesi pek heyecanlı ama iyi geçmiş inş. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın

amin canım benim amin inşallahhhhhh :Saruboceq:

günaydın kızlar hayırlı cumalar ...

günaydın canım nasılsın bugün?

iyim volescim saol.sorma tatil yaptım ama şimdi dahada çok sıkılıyom valla.bu yalnızlık çok zor ya.

canım benim yanlızlık ne demek bizler ne güne duruyoruz... uzakta olsak kaplerimiz birlikte atıyo paylaşımlarımız bir... burda hepimiz birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz Allah topiğimizin muhabbetine dostluklarımıza zeval vermesin...... kaydirigubbakcemile5

merhaba canım ne güzel bebeğine kavuşmuşsun sağlıkla büytmek nasip etsin RAbbim hamileyken içine doğmuşmuydu bebeğin cinsiyeti

Sizlerde kavuşucaksınız sağlıkla merak etme zaman öyle çabuk geçiyoki daha dün gibi herşey ben hep trüyamda erkek bebek görüyosum çevremdekilerde karnım sivri olduğundan erkek diodu 12. haftamda belli oldu erkek olduğu kesinlikle annenin içine doğan çıkıo genelde :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…