2010 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatmışsın
valla ben çok pimpirikliyim buradaki kızlar bilir :kedi:
onları çok delirttiğim zamanlar oldu
ama burada herkes çok destek birbirine
mutlu olacaksın emin olopuyorumnanaktan

Canım geçmiş olsun. kahverengi akıntı benden de gelmişti. drum dinlen dedi geçt, seninki gibi.Bir de bir müddet eşinle birlikte olma demişti. Şimdi bi şeyim yok çok şükür. Senin de yokmuş bak. Allah Bebeklerimizi korusun..

Sumifer geçmiş olsun arkadaşım. Bu dönemde hepimizin kendine çok dikkat etmesi gerekiyor.

Bu arada doktor nevra'nın br sitesi var mutlaka bileniniz vardır. Bu sitede ve başka bir kaç sitede daha bebe cinsiyeti belirlemek için yapılabilecekler var. Ben bu bilgileri hamile kaldıktan sonra okudumo yüzden de bir ayarlama yapamadım. Ama orada yazılnlara göre;
Eğer eşinizle adet kanamanız bittikten sonra yumurtlama gününe kadar birlikte olmasanız ve tam yumurtlama günü yada yumurtlama gününden sonra birlikte olursanız bebeğin erkek olma ihtimali çok yüksekmiş.

Bu bilgilere göre benim bebeğimin erkek olması gerekiyor. ( O ay evde kayınvalidemler misafirdi ve tam yumurtlama günü gittiler :))

Acaba bunlar hakkında blgisi olan var mı?
Sonradan bir kaç kişidn daha duydum bu yöntem % 70 gibi yüksek bir oranda doğru çıkıyormuş. Hatta Ankara'da sırf bu yöntemle cinsiyet ayarlayan bir doçent dr bile duydum.

ışin garip yanı eşim kız istiyor çookk...

önemlı olan sağlıklı hayırlı olsun cinsiyetin önemı yok ayarlamaya çalışmakta çok saçma... bence bu gereksiz bir bilgi ne yaparsan yap allah dilediğini verir..

Saol bitanem.eşim türkcellde çalışıyor eskiden ist.bağlıydı şimdi bursaya şirket değişince bizde allak bullak olduk anlıyacağın.

ya inşallah çözülür bir an önce canım. bi görüşemedik ya.. bu arada sürpriiiz rakibiz kaydirigubbakcemile5 benimki vodafone da çalışıyor

merhaba kızlar nasılsınız? bizim % 95 kızımız oluyorrrrr
tbrik ederim canımm opuyorumnanaktan

kızlar daha önce yazdım ama hamile pantalonlarımı CA dan 39 a aldım ama lcw ye de bakayım doğumdan sonra da giyebiliriz.

cucus cum ben böyle bişi duymadım ama hatırlayamadığım bir sitede ilk adet tarihini giriyorsun sana kız mı erkek mi olucağını söylüyordu.. ben girmiştim erkek çıkmıştı. aman sağlıklı olsunlar da.. gecen 7,5 aylık bir hamişle konuştum dr u beklerken. ilk çocuğu erkek diye hayal kırıklığı yaşamış şimdi bunu alıp yerine kız verseler değişmem dedi.. Olsun siz sağlıklı olsun diye dua edin gerisi Allaha kalmış

öyle canım ya ben karnımı doyurdum geldim.evde kimse yok e oruç zamanıda önemli olmuyo.neyse cumartesi geliyolarmış tekrar ramazan telaşı yemek yapma derdi başlar.

mrb papatyacım
bende oruç tutamayanlardanım.
eşimde işte olduğu için buğün iftar telaşı yoktu bende.

iştahınız nasıl kızlar
ben hala pek birşey canım istemiyor.

AÇtı canım aÇtı yemeĞımızı yedık kahvemızı ıÇtık bırazdan tatlımızı yıycez.bılgısayara benım adam geÇecek Şımdı daha sonra gÖrÜŞÜrÜz uyumazsam ÖptÜm sızı...

mrb canım ilğinçmiş ya.
sen cinsiyetini öğrenmedin galiba daha.

iyi akşamlar kızlar bu akşam kalabalık burası maşaallah..opuyorumnanaktan

sanada iyi akşamlar canım

mrb papatyacım
bende oruç tutamayanlardanım.
eşimde işte olduğu için buğün iftar telaşı yoktu bende.

iştahınız nasıl kızlar
ben hala pek birşey canım istemiyor.

evet bendede kimse yokya takılıyorum işte.bendede hiiç iştah yok valla canım bişey istemiyo.verdigim iki kilonun yarım kilosunu aldım diyodum şimdi tartıldım anacım oda gitmiş.sanırım yeyem yiyince çıkıyo o yarım kilo

tatam canım öpüldün.işte bende akşamları nete ya kız yüzünden.yada eşim diyo ben geçeyım diye onun için akşam nete giremiyorum.iyi akşamlar canım bırak
girsin adamcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…