2010 Şubat Anneleri

selam güzel şubat ayı anneleri :))
bende topiğinize yeni katıldım.bizim doğum tarihimiz 9 şubat.gerçekten haklısınız bu hamile kıyafetleri ile bebek giysileri ne kadarda pahalı böyle.40 tl ye bir tane kot pantolon aldım bende.kumaş almak istedim önce ama sonra siyah alsan kahve blüzlerle olmaz diye vazgeçtim kotu herşeyin altına rahatlıkla giyebilirim diye düşündüm.bide koton mağazasında büyük beden xloom diye bir stand koymuşlar oradan hamiş blüzleri aldım tavsiye ederim bi bakın.
ayın 5inde bizimde kontrolümüz var doktorum erkek gibi sanki bidahaki gelişinde net söyleriz dedi.karnıma bakan yayvan olduğunu kız geldiğini söylüyor hadi bakalım hayırlısı artık.
elimden geldiğinde bol şeyler giymeye çalışıyorumki içeride sıkıştırıp gelişimine engel olmayayım bebeişimin yerini dar etmeyeyim diye.

hoşgeldin canım aramıza

kızlar yaptım valla oldu...

HOŞ GELDİN CANIM ARAMIZA zemuszemus

hoş geldin canım aramıza

hosgeldın canım hayrılı olsun bebısın

canım başın sağolsun allah sabır versin
allah yavrularına ve sana uzun ömür versin inşallah

sağolun kızlar bayağı büyüttüm ben göbişi hehe walla 9. ayda düşünemiyorum kendimi beni hastaneye yuvarlayarak götürürsün diyorum volkana kaydirigubbakcemile3

yaaa ne güzel kocaman olmuş göbişler
bende de çok hafif var
ama hiç hamileye benzemiyorum :gitme:

tatlım özel hastaneler genelde 3lüyü de yapıyor
ne de olsa para kazanıyorlar değil mi?
ama özel doktorlar ikiliyi yeterli buluyorlarmış

merhaba kızlar nasılsınız? bizim % 95 kızımız oluyorrrrr

hayırlı olsun tatlım ne güzel herks ögrendi biz hala bekliyoruz yaramazın keyfi gelsin diye :kedi:

yaaa bende denedim onları çok bol geliyor
57den 51e düşünce normal kıyafetlerim bile bol geliyor offf offf

benim kotlar düşük bel oluyor ama ben kendimi havaya sokup düğmesini kapatmıyorum
:kedi: sanki oturunca sıkıyor gibi
yada ben öyle olsun istiyorum:umursamaz:

aramıza hoşgeldin canım

kaydirigubbakcemile5

teşekkürler hoşbuldum kızlar....
bişey sormak istiyorum sizlere benden 2 haftadır kahverengi akıntı geliyordu.dr'mu telefonla aradım anlattım durumu koku ve kaşıntı yoksa sorun yok yat dinlen dedi bende dediğini yaptım ama geçmedi.
geçen hafta c.tesi aradım tekrar devam ediyo bu kahverengi akıntı dedim, tamam hemen gel dedi.çok korktum çok üzüldüm acaba ne olacak diye.odasına girdiğimizde bi bakalım bebek gelişimini tamamlayamıyo olabilir ters bişey varsa görürüz şimdi dedi.o ultrasonu açıp ekranda görmesi toplam 2 dklık bir süre ama ben ömrümden 2 yıl gitti sandım.baktıkki ne görelim bizimki içerde tekmeler atıyo ellerini oynatıyo kalbide gümbür gümbür atıyo.opuyorumnanaktan korkma dedi dr'um herşey yolunda bebeğin eşi rahim ağzına yakın olduğu için öyle akıntı geliyordur.yat 1 hafta geçer iğne, ilaç bile vermeye gerek yok dedi.şimdi dinleniyorum azaldı hatta gelmiyo bile diyebilirim akıntı.aman kızlar sizlerde dikkatli olun en ufak bi sıkıntınızda dr'nuzla irtibat içine geçin.sakın ertelemeyin.
hepimize huzurlu ve sağlıklı hamilelikler arkadaşlar.

geçmiş olsun canım.dinlenmek evet iyi gelecek

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM DE OLMUŞTU KANAMAM ÇOK DEĞİL AMA PROGESTAN KULLANMIŞTIM BİDE İSTİRAHAT.opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun imkanın varsa yat dinlen geçti nasıl olsa diyip işe koyulma toparla kendini iyice.bende ters giden birşey varsa hemen arıyorum dr u ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…