sanada iyi akşamlar canım
evet bendede kimse yokya takılıyorum işte.bendede hiiç iştah yok valla canım bişey istemiyo.verdigim iki kilonun yarım kilosunu aldım diyodum şimdi tartıldım anacım oda gitmiş.sanırım yeyem yiyince çıkıyo o yarım kilo
tatam canım öpüldün.işte bende akşamları nete ya kız yüzünden.yada eşim diyo ben geçeyım diye onun için akşam nete giremiyorum.iyi akşamlar canım bırak
girsin adamcağız
selam kızlar. nasılsınız? herşey yolunda mı?
bende de hiç iştah yok ya
üzülüyorum bebişime aslında birşey yeöeyince
inş. düzene girer en yakın zamanda yememiz.
gel gel hoşgeldin.iyi kalabalık olalım.kızlar canım sıkılıyo zaten.evde tek başıma .mirmirmirmir
bende de hiç iştah yok ya
üzülüyorum bebişime aslında birşey yeöeyince
inş. düzene girer en yakın zamanda yememiz.
valla öyle özledimki şöyle iştahla yemek yemeyi.ben zaten damak tadı iyi olan biriyim.kilolu degilim ayyahtan çabuk eriten bi bünyem var degilse ben acyip tombul olurdum okadar severim yemeyi.ama şu halime kendim bile inanamıyorum.hala tavuk yüzü görmek istemiyorum.ete biraz alıştım oda köfte tarzında olacak.hala süt içmiyorum .yogurttan hiç hoşlanmam.anacım benim bebek ne yapsın o zaman.
geldim geldim ::))))))
ama her an gidebilirim haberiniz olsun da :)))
merak etme canım.. daha sonra düzelirsin..
gördüğüme göre daha 12. haftadasın..
1 hafta bile çok fark ediyo.. bende senin gibiydim.. şimdi maaşaallahım var yemek konusunda :)))))))))))))
selam kızlar. nasılsınız? herşey yolunda mı?
yolunda canım sen nasılsın
çok yorgunum, işe başlicam, onunla alakalı kurslar var. tembelliğe alışmışım anacım, çalışmaya başlamak zor gelecek.
benim de iştahım iyi sayılmaz. zorluyorum kendimi.
ya bide kafamda enteresan düşünceler dolanıyo sürekli: hareket etmiyo, kalbi mi durdu acaba, bişey mi oldu. paranoyak mı oldum bennn? :kedi:
selam canım biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım?
yolunda canım sen nasılsın
çok yorgunum, işe başlicam, onunla alakalı kurslar var. tembelliğe alışmışım anacım, çalışmaya başlamak zor gelecek.
benim de iştahım iyi sayılmaz. zorluyorum kendimi.
ya bide kafamda enteresan düşünceler dolanıyo sürekli: hareket etmiyo, kalbi mi durdu acaba, bişey mi oldu. paranoyak mı oldum bennn? :kedi:
canım her anne adayı bu haftalarda hissetmeyebilir.benim ikinci oldugu için artık iyi anlıyorum hareketlerini.ben kızımda net tamam bu hareketleri dedigim 20 haftayı buldu.yani normal daha erken.bende 4-5 gündür hissediyorum.dünden beri bariz bir şekilde hissediyorum artık e okadarda olsun tecrübelendik artık..:CüvCüv:
ya kızlar siz hareketlerini hissediyormuusnuz bebeklerinizin..
ben hep bağırsak hareketleridir diyorum, yanılıyor muyum yoksa bebek mi oynuyo CADIARZU
tam bebeğin olduğu yerde bir kaç saniyelik kıpırdanmalar oluyo.. değişik bişey oluyo yani..
arkadaşıma söyledim daha erken saçmalama dedi..
ya kızlar siz hareketlerini hissediyormuusnuz bebeklerinizin..
ben hep bağırsak hareketleridir diyorum, yanılıyor muyum yoksa bebek mi oynuyo CADIARZU
tam bebeğin olduğu yerde bir kaç saniyelik kıpırdanmalar oluyo.. değişik bişey oluyo yani..
arkadaşıma söyledim daha erken saçmalama dedi..
bebek oynuyo tabii. ne erkeni: ben de hissediyorum. hissetmezsem de paranoyak oluyorum.
bu arada herkes resmini koymuş, ben de kıskandım opuyorumnanaktan
tabiki harket.yani bi teme beklenmez bu aylarda çok küçük çünkü.sadece böyle kayma gibi hissedirsin.birşeyer uçuşuyo sanırsın.ama tekmelemeler 20.haftadan sonra olur anca .yani sanırım sende hissediyosun..
bebek oynuyo tabii. ne erkeni: ben de hissediyorum. hissetmezsem de paranoyak oluyorum.
bu arada herkes resmini koymuş, ben de kıskandım opuyorumnanaktan
ozaman kızlar benim hissettiklerimde bebeğimin hareketleriiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
çünkü daha önce yaşamadığım bir şekilde kıpırtı oluyo.. bağırsak hareketini biliyorum oyüzden bende bebeğime yoruyordum hep.. zaten çok az oluyo hemen geçiyo..
ay çokşükür Allahıma :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?