2010 Şubat Anneleri

bende de hiç iştah yok ya
üzülüyorum bebişime aslında birşey yeöeyince
inş. düzene girer en yakın zamanda yememiz
.

selam kızlar. nasılsınız? herşey yolunda mı?

yolunda canım sen nasılsın

.

valla öyle özledimki şöyle iştahla yemek yemeyi.ben zaten damak tadı iyi olan biriyim.kilolu degilim ayyahtan çabuk eriten bi bünyem var degilse ben acyip tombul olurdum okadar severim yemeyi.ama şu halime kendim bile inanamıyorum.hala tavuk yüzü görmek istemiyorum.ete biraz alıştım oda köfte tarzında olacak.hala süt içmiyorum .yogurttan hiç hoşlanmam.anacım benim bebek ne yapsın o zaman.

gel gel hoşgeldin.iyi kalabalık olalım.kızlar canım sıkılıyo zaten.evde tek başıma .mirmirmirmir

geldim geldim ::))))))
ama her an gidebilirim haberiniz olsun da :)))

.

merak etme canım.. daha sonra düzelirsin..
gördüğüme göre daha 12. haftadasın..
1 hafta bile çok fark ediyo.. bende senin gibiydim.. şimdi maaşaallahım var yemek konusunda :)))))))))))))

sütü bende içemiyorum daha.. nasıl tiksindim anlamadım ki.. :sinifsinif:
oysaki hamile kalmadan önce bana süt dayanmazdı. şimdi ağzıma koyamıyorum..
ama Allahtan yoğurdu çok seviyorum, midem iyiyse o gün eğer hemen bir kase yoğurdu yiyorum, en azından vicdan azabım biraz hafifliyor, süt içemiyorum bebişe karşı diye :)
et konusunda bende seninle aynıyım.. tavuk diyince bile ıyyyyy diyorum hemen.. sadece köfte şimdilik bakalım..

canın sagolsun ne zaman karan kalmak istersen buyur.
evet 12 haftada ben asla yemiyordum dogru azda olsa ilerleme var.en azından artık kusmam geçti..:tomato:

ya kızlar siz hareketlerini hissediyormuusnuz bebeklerinizin..

ben hep bağırsak hareketleridir diyorum, yanılıyor muyum yoksa bebek mi oynuyo CADIARZU
tam bebeğin olduğu yerde bir kaç saniyelik kıpırdanmalar oluyo.. değişik bişey oluyo yani..
arkadaşıma söyledim daha erken saçmalama dedi..

tabiki harket.yani bi teme beklenmez bu aylarda çok küçük çünkü.sadece böyle kayma gibi hissedirsin.birşeyer uçuşuyo sanırsın.ama tekmelemeler 20.haftadan sonra olur anca .yani sanırım sende hissediyosun..

bebek oynuyo tabii. ne erkeni: ben de hissediyorum. hissetmezsem de paranoyak oluyorum.

bu arada herkes resmini koymuş, ben de kıskandım opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum. çamaşırlarımı sereyim. sonra cuuupp yatağa. sabah erken kalkıcammm :gitme:

kenidinize ve miniklere iyi bakın. opuyorumnanaktan

bebek oynuyo tabii. ne erkeni: ben de hissediyorum. hissetmezsem de paranoyak oluyorum.

sende güzelmişsin canım.ah aha benim kızla koca adanada bi zahmet onlara bi bakıver iyilermişmişkaydirigubbakcemile3

tabiki harket.yani bi teme beklenmez bu aylarda çok küçük çünkü.sadece böyle kayma gibi hissedirsin.birşeyer uçuşuyo sanırsın.ama tekmelemeler 20.haftadan sonra olur anca .yani sanırım sende hissediyosun..

ozaman kızlar benim hissettiklerimde bebeğimin hareketleriiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
çünkü daha önce yaşamadığım bir şekilde kıpırtı oluyo.. bağırsak hareketini biliyorum oyüzden bende bebeğime yoruyordum hep.. zaten çok az oluyo hemen geçiyo..
ay çokşükür Allahıma
:Saruboceq:

:lepi::lepi::lepi::lepi:

fatoş anacım adamın elinden aldınmı neti.ee aldıysan niye yazmıyoon..

ben varım..

bir yandan temizlik yapıyorum..
bir yandan da size bakıyorum...

bu saate temizlllik zor olmazmı ya..kolay gelsin sanada .hadi rahat rahat yap temizligi bende çıkayım öptüm seni canım görüşürüz yarın..kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…