kızlar bu dediginiz pantolon kot mu ? benim kumas pantalon almam lazım. Dun Gebe markasına baktım 99 TLydi ve vazgectim hemen :))
bebisim35 gözün aydın canım kızımız geliyo demek kızlar çoğalıyo
voles gözün aydın yemek hazırlayabilecekmisin bari.ben mutfak kapısından girmiyorum nerdeyse.dolaplar bana kokuyormuş gibi geliyor.
merhaba kızlar nasılsınız? bizim % 95 kızımız oluyorrrrr
gözün aydın cnm.kalabalık sofra daha tatlı oluyor.ama hamileyken zor cidden bana kokmuyor artık ama çabuk yoruluyorum.
sizinle birşey daha paylaşayım haftasonu LCW den pantolon almıştım ya bugünde onu giydim ayyy nasıl rahat anlatamam size geniş bi lastiği var birde ipi bar kot ama kumaş kesimli valla boşuna eziyet çekmişim kotların beli yarı lastik olan pantolonlarımı giycem diye bu akşam kaldırcam hepsini.tavsiye ederim yolunuz düşerse bi deneyin çok rahat
ya geçen LCW ya girdim öle kot göremedim ben ya alıcaktım c.tesi gene bakıyım bari hamile pantalonu aldım ama bol geliyor
canım benım aldıgım kot burcu arkadasımızın dedıgı gıbı ama kumasa benzeyen sıyah var gıbıydı yıne belı lastıklı bana olmadıgı ıcın almamaıstım sanırım kumas degıldı oda kottu kumasa cok benzıyordu ole hatırlıyorum sen yınede gıt bak etek gıymıyormusun eteklerde guzel belı lastıklı
Canım etek normalde giyiyorum ama su aralar sanki isyerinde üsütüyorum gibi geliyor. Aksam karnım gazdan tas gibi oluyor oyuzden su aralar daha sıcak tutmaya calısıyorum. Usuyoruz biz :1rolleyes:
kızlar maalesef ama hamile kıyafetleri pahalı oluyo.ben 3,5 sene önce pantolonumun bi tanesini 65 liraya almıştım.okadar dolanmama ragmen ucuzu buydu.şimdi rahatım bari pantolon hazır.kışa kadar onlarla idare ederim sizin dediginiz gibi bide kışlık alırım yeter.aman çok almayın şurda giyecegimiz 5 ay sonra dolapta bi köşede kalıyo kızlar
burcu veya voles veya diger kızlar..
ya isim yazılarınızın altında yazılar oluyoya.mesela voles volesin altında melgim bebegim herşeyim yazıyo burcu sende ismin yazıyo onları nasıl yazıyosunuz ben denedim yazmıyo
canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize....
papatya buldummmmm ismini tıkla bu ekranda sonra kullanıcı profilini göstere ge orda hakkımda diye buton varya onu tıkla ben yazan yerın altında kalem işareti var kalemi tıklayınca yazabiliyorsun
papatyacım onu bende yaptım Şİmdİ bulamıyom anacım nerden yaptım.İİİ oldunmu bİraz canım.
Papatya canım yukarda kullanıcı panelini tıkla orda solda profili düzenleyi tıkla aşağı doğru az in isteğe bağlı bilgiler var Kişisel rütbe yazıyo ordaki boşluğa ne yazmak istiyosan yaz sonrada değişiklikleri kaydet de... bu kadar
canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?