2010 Şubat Anneleri

kızlar bu dediginiz pantolon kot mu ? benim kumas pantalon almam lazım. Dun Gebe markasına baktım 99 TLydi ve vazgectim hemen :))

canım benım aldıgım kot burcu arkadasımızın dedıgı gıbı ama kumasa benzeyen sıyah var gıbıydı yıne belı lastıklı bana olmadıgı ıcın almamaıstım sanırım kumas degıldı oda kottu kumasa cok benzıyordu ole hatırlıyorum sen yınede gıt bak etek gıymıyormusun eteklerde guzel belı lastıklı

voles göbek çok tattlı olmuş maşallah yavruna iyi büyütmüşşsün.oglan gibi duruyo ama hadi bakalım cuma gelsin artık.göstermezsede kalkma yataktan.gösterene kadar inmeyecegim dekaydirigubbakcemile3sende ondan inatçı çık

kızlar ben hamile pantolonu aldım ama burdaki bir mağazadan 35e ama çok güzel ve çok rahat birde elbise baktım ama bulamadım bir tane kot buldum oda pahalı geldi biraz 100 dediler onada

burcu veya voles veya diger kızlar..
ya isim yazılarınızın altında yazılar oluyoya.mesela voles volesin altında melgim bebegim herşeyim yazıyo burcu sende ismin yazıyo onları nasıl yazıyosunuz ben denedim yazmıyo

voles gözün aydın yemek hazırlayabilecekmisin bari.ben mutfak kapısından girmiyorum nerdeyse.dolaplar bana kokuyormuş gibi geliyor.

çok şükür canım walla mutfağa bi giriyim elimden uçanla kaçan kurtulur yemekteyiz programında gibi hissettim kendimi ama benim iftara kadar az vaktim var... 3 şeşit yemek (çorba, yemek ve pilav) salata ve tatlı yapıcam hadi bakalım...

merhaba kızlar nasılsınız? bizim % 95 kızımız oluyorrrrr

oyy oyy gözün aydın canım maşallah kızçene sağlıkla gelsin inşallah :Saruboceq:

gözün aydın cnm.kalabalık sofra daha tatlı oluyor.ama hamileyken zor cidden bana kokmuyor artık ama çabuk yoruluyorum.

bende yoruluyorum canım ya eskisi gibi değilim artık çabuk kesiliyorum ama napim kaç aydan sonra geliyolar unutçam yorgunluğu bugünlük opuyorumnanaktan

canım bende lcw o pantolondan epey giydim ama artık o aldıklarımda sıkmaya başladı beni artık hamiş pantolonu paklıyo....

ya geçen LCW ya girdim öle kot göremedim ben ya alıcaktım c.tesi gene bakıyım bari hamile pantalonu aldım ama bol geliyor

banada henüz bol geliyo canım ama nasılsa doldurucaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım etek normalde giyiyorum ama su aralar sanki isyerinde üsütüyorum gibi geliyor. Aksam karnım gazdan tas gibi oluyor oyuzden su aralar daha sıcak tutmaya calısıyorum. Usuyoruz biz :1rolleyes:

kızlar maalesef ama hamile kıyafetleri pahalı oluyo.ben 3,5 sene önce pantolonumun bi tanesini 65 liraya almıştım.okadar dolanmama ragmen ucuzu buydu.şimdi rahatım bari pantolon hazır.kışa kadar onlarla idare ederim sizin dediginiz gibi bide kışlık alırım yeter.aman çok almayın şurda giyecegimiz 5 ay sonra dolapta bi köşede kalıyo kızlar

bizim liste vardıya onu yarenmi hazırlıyordu benim bilgiler çok eksik onları tamamlayabilirimiyiz
sat:2 mayıs doğum tarihi:14 şubat cinsiyet:erkek adımız:furkan başka ne vardı kilo:67

Canım etek normalde giyiyorum ama su aralar sanki isyerinde üsütüyorum gibi geliyor. Aksam karnım gazdan tas gibi oluyor oyuzden su aralar daha sıcak tutmaya calısıyorum. Usuyoruz biz :1rolleyes:

kıyamam ben sıze dıkkat edın o zaman bulursun aslında bıraz arasan bende rastgelırsem solerım

haklısn canım sonra dolap bekleyecek kıyafetlere o kadar para vermeye yazık bence de

valla bilmiyorum nasıl yaptığımı aslında bulsam nasıl yapıldığını bende değiştiricem :uhm:

papatya buldummmmm ismini tıkla bu ekranda sonra kullanıcı profilini göstere ge orda hakkımda diye buton varya onu tıkla ben yazan yerın altında kalem işareti var kalemi tıklayınca yazabiliyorsun

papatyacım onu bende yaptım Şımdı bulamıyom anacım nerden yaptım.ııı oldunmu bıraz canım.

Papatya canım yukarda kullanıcı panelini tıkla orda solda profili düzenleyi tıkla aşağı doğru az in isteğe bağlı bilgiler var Kişisel rütbe yazıyo ordaki boşluğa ne yazmak istiyosan yaz sonrada değişiklikleri kaydet de... bu kadar

papatya buldummmmm ismini tıkla bu ekranda sonra kullanıcı profilini göstere ge orda hakkımda diye buton varya onu tıkla ben yazan yerın altında kalem işareti var kalemi tıklayınca yazabiliyorsun

papatyacım onu bende yaptım Şİmdİ bulamıyom anacım nerden yaptım.İİİ oldunmu bİraz canım.

canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize....

ıkzlar sagolun bi deneme yapayım bakalım.iyim fatoşcugum geçti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…