ben en son dr gittiimde hala kilo almamıştım bakalım bu gidişimde ne giibi değişiklikle karşılaşacagım hayırlısı ben fazla takmıyorum kiloyu ama benim bacaklarımda yırtıklarım oluştu kilo almamış olmama ragmen bide kilo alsaydım nasıl olurdum kim bilir(((
Papatyacım ben 20,02,2000 de evlendim yani tam 10 yıl olacak canım şubatta, Kerem'de 28,02,2001 de doğdu bebeğinde muhtemel doğum tarihi 03,02,2010 şubat ayında bolca kutlamalar yapıcaz allahın izniyle,bu arada başak burcuymuşsun küçük oğlum Eren de başak burcu, çok titiz bir çocuktur kimsenin elinden ne bişey alır nede bişey yer,,,,,,,
ben en son dr gittiimde hala kilo almamıştım bakalım bu gidişimde ne giibi değişiklikle karşılaşacagım hayırlısı ben fazla takmıyorum kiloyu ama benim bacaklarımda yırtıklarım oluştu kilo almamış olmama ragmen bide kilo alsaydım nasıl olurdum kim bilir(((
bende aynen dediğin gibi yapıyorum.
Allahtan yoğurdu çok seviyorum.. hiç bir yemeğimi yoğurtsuz yemem ve günde 1 kase yoğurt yiyiorum.. şimdilik böle dengelemeye çalışıyorum bakalım inşaallah ilerde içerim.
corde banada kızmıştı drum kilo kybedince zayıflamıcansın yiyecensin dei yiyemeyince ilaç verdi onu içince bileşer yiyebiliyodum benim çatlaklarım 12 hf. da başladı sadece bacaklarım da eşimde yaşasın mini etek giyemeyeceksin artık diyo( onun işine geliyo ama ben istemiyom cildim çok kuru benim nemlendirici kullanıyom ama fayda etmiyo bu gidişle kakao yagına ve beb yagınada başlıcam
ayyy kızlarr...
2 gündür geçmiş okuyorum desem inanır mısınız? işlerim o kadar yoğun ki oku oku bitmedi valla..
yeni gelen anne adayları hoşgeldiniz.. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Fatoşcum beni sormuşsun, iyiyim çok şükür canım.. izmir'yi yok diyodun yeni gelen arkadaşlardan biri izmir'li sanırım.hemen sen geldin aklıma :)
ben bi eve gidip yemek yiyeyim. işler sıkışık olunca saatler nasıl geçiyor anlamıyorum..
hepinizi öpüyorum canlar, akşama doğru gelirim yine inş.
ay başcazım ağrıyoo kızlarr ben çıkıyorum gene gelicem öptüm hepinizii
kızlar bu ay geleck iki bebişimiz daha var demiştim
biri kuzenim diğeri kardeşimin baldızının bebişleri
kuzeniminki haftabaşında ebrununkide bugun geldi
allah bol sağlık versin
böylece hamile anneler arasında yakın çevrede ilk sırada BENNNNNNNNNNNN kaldım
opuyorumnanaktan
BU ARADA BENDE KOYDUM RESMİMİ BENDE
KISKAN MIYIM NEYİM????????? kaydirigubbakcemile2
doremi iyim canım bebişte ii allaha şükür.sen nasılsın canım.
ahucum evet canım raslaşamadık aslında site akşama kadar açık benim arada yatıyom arada iş yapıyorum aradada gelip size bakıveriyorum kuzum.
kızlar guanydın nasılsınız bısey soracam elevıt kullananlar nasıl ıcıyorsunuz kılo almadımm dıye doktor verdı ama ılac acayıp kokuyor kusasım geldı ıcemıyorum
ay başcazım ağrıyoo kızlarr ben çıkıyorum gene gelicem öptüm hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?