2010 Şubat Anneleri

valla ben kilo almak bir yana kilo kaybediyorum hala..
benim bulantılarım 12 haftadan sonra başladı..
alem gider mersine ben giderim tersine.. doktor bile güldü :))
kilo alman lazım artık yeter dedi ama iştah olmayınca nasıl olacak ?
çatlak oluşmasın diye krem sordum ama 16. haftada verecem daha erken dedi..

anacım ben niye kilo almıyorum.evdetartı var dijital.üç dört güne bi tartıloyorum akşam tartıldam yine aynıyım.diyodumya verdigim iki kilonun yarım kilosunu almışım diye.yok be o da yemek yedikten sonra çıkıyo yarım kilo.neyse almamak iyide .bebişte iyişmiş zaten.çok takmayayım bari.ben kızıma 16.haftalıkken o kadar kusmalarıma ragren iki kilo almıştım bunda verdigimi alamadım...

sizde şubat günleri agırlıktaymaş.bizdede agustos ayı.
kızım zeyneh 12 agustos dogumlu aslan burcu ama ne aslan tam burcunu taşayo...
ben 30 agusto dogum günü
31 agustos evlilik yıldönümü
eşim bazan ben kafyı yiycem aguztos ayı maaşım size gidiyo derkaydirigubbakcemile3

Cnm benim alt komşum var. 3 ay boyunca devamlı çıkarttığı için 7 kilo vermiş ama 2 ayda falan 10 kilo olarak geri almış. Yani birden alırsın anlayamazsın öyle oluyor. Bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş aslında :) Sen şimdiden kako yağı falan kaışımlar oluyor ya kullanmaya başla . Bende bebe yağı kullanıyorum şimdilik bişi yok.

corde banada kızmıştı drum kilo kybedince zayıflamıcansın yiyecensin dei yiyemeyince ilaç verdi onu içince bileşer yiyebiliyodum benim çatlaklarım 12 hf. da başladı sadece bacaklarım da eşimde yaşasın mini etek giyemeyeceksin artık diyo( onun işine geliyo ama ben istemiyom cildim çok kuru benim nemlendirici kullanıyom ama fayda etmiyo bu gidişle kakao yagına ve beb yagınada başlıcam

ayyy kızlarr...

2 gündür geçmiş okuyorum desem inanır mısınız? işlerim o kadar yoğun ki oku oku bitmedi valla..

yeni gelen anne adayları hoşgeldiniz.. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Fatoşcum beni sormuşsun, iyiyim çok şükür canım.. izmir'yi yok diyodun yeni gelen arkadaşlardan biri izmir'li sanırım.hemen sen geldin aklıma :)

ben bi eve gidip yemek yiyeyim. işler sıkışık olunca saatler nasıl geçiyor anlamıyorum..

hepinizi öpüyorum canlar, akşama doğru gelirim yine inş.

bende süt içemiyordum hele soğuk süt hiç içemiyordum şimdi nesquik aldım soğuk süt bile olsa 2 kaşık atıyorum tiskinmeden içiyorum.

bende paranoya oldu aslında.. 12. haftada eleviti bıraktım kendi kendime.. dedim ki bütün hamilelere veriyorlar bu ilaçları, yeni nesil hep allerjik.. bu ilaçların yan etkisi herhalde :)))
ilacı bırakınca başlatı bulantılar, iştahsızlık..
karar verdim herkesin işine burnumu sokmayacam bir daha :)) iç diyorsa içecem o kadar :tomato:

kim demiş yok bendee izmirliyim :)

kızlar bu ay geleck iki bebişimiz daha var demiştim
biri kuzenim diğeri kardeşimin baldızının bebişleri
kuzeniminki haftabaşında ebrununkide bugun geldi
allah bol sağlık versin
böylece hamile anneler arasında yakın çevrede ilk sırada BENNNNNNNNNNNN kaldım
opuyorumnanaktan

BU ARADA BENDE KOYDUM RESMıMı BENDE
KISKAN MIYIM NEYıM????????? kaydirigubbakcemile2

kızlar guanydın nasılsınız bısey soracam elevıt kullananlar nasıl ıcıyorsunuz kılo almadımm dıye doktor verdı ama ılac acayıp kokuyor kusasım geldı ıcemıyorum

doremi iyim canım bebişte ii allaha şükür.sen nasılsın canım.
ahucum evet canım raslaşamadık aslında site akşama kadar açık benim arada yatıyom arada iş yapıyorum aradada gelip size bakıveriyorum kuzum.

ay başcazım ağrıyoo kızlarr ben çıkıyorum gene gelicem öptüm hepinizii

:gitme::gitme:

hadi bakalım koy....

BEN YAZIM O ZMAN SEN GÖRDÜKÇE CEVAPLARSIN :)
YAA RESMİM NİYE BÖYLE ANLAMADIĞIM
PROFİLİMDE BU YOK
NİYE BU ÇIKIYORlaelaelaelaelae

derin deren bende kokuyo diye eleviti içemedim bide çok büyüktü yutamıyodum ben o yüzden dr um bana polivit diye şurup verdi onu içiyodum ama bitti bu gün yazdıracam fikir evi kardeşinin yanındakide sen oluyosun anlaşılan çok tatlısınız ikinizde allah bağışlasın kızlar herkes resimlerini koysada sizi görsek olmaz mı isterseniz sonra kaldırırsınız

kızlar guanydın nasılsınız bısey soracam elevıt kullananlar nasıl ıcıyorsunuz kılo almadımm dıye doktor verdı ama ılac acayıp kokuyor kusasım geldı ıcemıyorum

ilaç kullanmaya pek alışkın değilim ben.. o yüzden genellikle unutuyorum.. günü herhangi bir saatinde aç-tok farketmez aklıma gelince alıyorum.. bulantılarıma iyi geliyor benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…