2010 Şubat Anneleri

fikir evi profilinde gelinlikli bir resim var o değilmi cnm koydugun resim

ya kızlar bende ferro sanalı hala içemiyorum midemi bulandırıyo.böyle kapsülya plastikmiş gibi geliyo içindeki ilaç tozzları şıkır şıkır agzımda çalkalndıkça çok kötü oluyorum.dün kahvaltıdan sonra içeyim dedim.bi bulandırdı ne yediysem çıkardım.salı günü randevum va doktora başka demir hapı yazsın.tablet versin kapsül içemiyorum degilsi bu gidişle bıracakagım degilsi.şimdi hala içmedim o bana bakıyo ben ona nasıl içecegimbzaten meyve suyuyl içiyorum ama fayda etmiyo..

ebrucum rüyasında benmi gören senmiydin.bak bakalım reesmime benziyomu.

ahucum bebişlerinize allah uzun ömürler versin.

AMİN CANIM DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH

EVET BENCEDE HADİ HERKES RESMİNİ KOYSUN
DÜŞÜNSENİZE YOLDA KARŞILAŞIYORMUŞUZ
YADA BEBİŞLERİMİZE ALIŞVERİŞ YAPARKEN
NE GÜZEL OLUR DEĞİL Mİ?
TANIRIZ BİRBİRİMİZİ

fikir evi profilinde gelinlikli bir resim var o değilmi cnm koydugun resim

AHANDA İŞTE O BENİMMMMMMMMMMMM

oldu oldu seni kıskançkaydirigubbakcemile3

:) FENA KISKANCIM FENA
HELE BUGUNLERDE KOCİŞİ BİR KISKANIYORUM GÖRMEYİN
ADAMI ELDEN KAÇIRCAM DİYE BİR TELAŞA DÜŞTÜM
VALLA KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM
ÇOCUKLA EVDE NASIL DURACAGIZ
BEN SÜREKLİ BASKINA GELİRİM:1shok:

ahucum hani resim kız.
derinderen günaydın canım ben on u kullanmıyorum .

evet canım hem buyuk hemde kokuyor kac gundur unutuyorum kullanmayı bugun aklıma geldı
bu arada ıyı fıkır ama esım kızıyor resım koymaya sankı herkes bana bakacak gobegımı koyaym yuzumu gostermeden dedım ona bıle kızdı o yuzden yoksa bende cok ısıyorum koymak:çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

hayır hayatım ben rüyamda görmedim seni başkasıdır butlaka ben artık eşimi bile görmüyom rüyamda

derincim benim eşimde yok diyo ama hemen sileriz alıntıda yapılmaz ben koymayı düşünüyoruma ma gelinlikli resmim var şuan yanımda

ya senın daha varmı canım doktora gıtmene ben senden cok merak edıyorum erken gıtsene kız
aman ıcmesek nolacak o ılacları eskıden ılac mı var herkes turp gıbıymıs gercı onlar hep saglıklı beslenıyorlarmıs hormonlu degılmıs

alıntı yapılmasın lütfen biraz sonra silicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…