Yaa benİm resmİme ne oldu???
derin deren bende kokuyo diye eleviti içemedim bide çok büyüktü yutamıyodum ben o yüzden dr um bana polivit diye şurup verdi onu içiyodum ama bitti bu gün yazdıracam fikir evi kardeşinin yanındakide sen oluyosun anlaşılan çok tatlısınız ikinizde allah bağışlasın kızlar herkes resimlerini koysada sizi görsek olmaz mı isterseniz sonra kaldırırsınız
ahucum bebişlerinize allah uzun ömürler versin.
derin deren bende kokuyo diye eleviti içemedim bide çok büyüktü yutamıyodum ben o yüzden dr um bana polivit diye şurup verdi onu içiyodum ama bitti bu gün yazdıracam fikir evi kardeşinin yanındakide sen oluyosun anlaşılan çok tatlısınız ikinizde allah bağışlasın kızlar herkes resimlerini koysada sizi görsek olmaz mı isterseniz sonra kaldırırsınız
fikir evi profilinde gelinlikli bir resim var o değilmi cnm koydugun resim
oldu oldu seni kıskançkaydirigubbakcemile3
bende süt içemiyordum hele soğuk süt hiç içemiyordum şimdi nesquik aldım soğuk süt bile olsa 2 kaşık atıyorum tiskinmeden içiyorum.
ahucum hani resim kız.
derinderen günaydın canım ben on u kullanmıyorum .
AMİN CANIM DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH
EVET BENCEDE HADİ HERKES RESMİNİ KOYSUN
DÜŞÜNSENİZE YOLDA KARŞILAŞIYORMUŞUZ
YADA BEBİŞLERİMİZE ALIŞVERİŞ YAPARKEN
NE GÜZEL OLUR DEĞİL Mİ?
TANIRIZ BİRBİRİMİZİ
AHANDA İŞTE O BENİMMMMMMMMMMMM
:) FENA KISKANCIM FENA
HELE BUGUNLERDE KOCİŞİ BİR KISKANIYORUM GÖRMEYİN
ADAMI ELDEN KAÇIRCAM DİYE BİR TELAŞA DÜŞTÜM
VALLA KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM
ÇOCUKLA EVDE NASIL DURACAGIZ
BEN SÜREKLİ BASKINA GELİRİM:1shok:
ahanda izmirde kız sen izmirin neresindensin.
hım başka bi ebru vardı ozaman odur.hayır hayatım ben rüyamda görmedim seni başkasıdır butlaka ben artık eşimi bile görmüyom rüyamda
cnm ben karşıyakada oturuyorum
ya kızlar bende ferro sanalı hala içemiyorum midemi bulandırıyo.böyle kapsülya plastikmiş gibi geliyo içindeki ilaç tozzları şıkır şıkır agzımda çalkalndıkça çok kötü oluyorum.dün kahvaltıdan sonra içeyim dedim.bi bulandırdı ne yediysem çıkardım.salı günü randevum va doktora başka demir hapı yazsın.tablet versin kapsül içemiyorum degilsi bu gidişle bıracakagım degilsi.şimdi hala içmedim o bana bakıyo ben ona nasıl içecegimbzaten meyve suyuyl içiyorum ama fayda etmiyo..
hım başka bi ebru vardı ozaman odur.
hım bende bornavadayım canım.
eveeet bu da benim resmim :))
masallahınız var kızlar cok guzelsınız
derin deren tşk ederim cnm o senin güzelliğin
yanlız senden bir ricam var lütfen alıntıyı silebilirmisin birazdan silicem ama alıntılarda kalıyo silinmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?