2010 Şubat Anneleri

bu salı kısmetse.ay doktor beni çok tembihledi vitamin hapını içemesende demir hapını asla ihmal etme kus ama yine yutmayı dene dedi o yüzden korkuyorum valla yutmama gerek ben bide iyi beslenemiyorum.iki ilacıda almam gerek başka çarem yok.kız sen niye merak ediyon bebeşin cinsiyetinimi..valla bende merak ediyom kızdan oglana dovndük bakalım oglandan geri kızamı dönecegiz ..bende meraklıyım .yok yok az kaldı kemil sunal gibi şunun şurasında ne kaldı canııııım salıyakaydirigubbakcemile3

eveeet bu da benim resmim :))
sende güzelsin canım.valla benim kocada interntte resim istemiyorum diyo.o resmi koydum çünkü tam seçilmiyoruml.göbek resmini bişey demem diyo nede olsa yüzümü göstenmiyorum.oma bazen gülüyo koyuyomusun diyo sende koyuyorum diyom.gülüyo inatçı sen yine dedigini yapıyon diyo.yani koysam problem olmaz sanırım.amaan bu resim yeter bacımmm

cnm senin alıntı yaptıgın msj altında edıt yazan yer var
orda benim msj silersen kalkar dert etme:)))))

ebrucum sende çok güzelsin canım.ya ebru sen resmini sildigin zaman o alıntı açılmıyo zaten ulaşılamıyo yazar eminim canım

papatya ama cnm ben daha önce denedim kaldı o orda
bu arada tşk ederim

bende google a ismimi yazınca bütün resimlerim dökülüyo. Silmiş olduklarım dahil. O yüzden çokta gerek yok resme. Koyma daha iyi.

bende google a ismimi yazınca bütün resimlerim dökülüyo. Silmiş olduklarım dahil. O yüzden çokta gerek yok resme. Koyma daha iyi.

canım o da var bıde hardıskte kalıyor ne kadar sılersen sıl ona gore bıl bısey eklerken dıkkatlı olun benım esım bılgısayarcı ondan bılıyorum bılgısayar alıyor mesela hardıskını baska bılgısayara takıyor butun resımler butun gırılen sıteler hersey cıkıyor aman dıkkat edın gozumle ne resımler gordum yanı

hosgeldın canımm

papatya cınsıyetını merak edıyom tabı sen ıyı sabredıyosun vallla
kız ınsallah gonlundekı olur rabbım ıkısınıde tatmak nasıp etsın hepımıze zemuszemus

kız sabırsızım ama ne yapayım şurba 3-4 gün kaldı.valla 20 gün kızım diye sevdim.şimdi açıkcası oglum diye daha sevemiyorum.gene degişir falan diye.bebege kuzum accık daha dayan tam bileyim seni öyle kızım oglun diye sevecem diyomkaydirigubbakcemile3tabi hiç sevmiyo degilim bebegim kuzum.annesinin minicik kuzusu falan kaydirigubbakcemile2

kızın nasıl davranıyor canım kıskanclık var mı ben olsam cok kıskanırdım sırnaşık şey

kızın nasıl davranıyor canım kıskanclık var mı ben olsam cok kıskanırdım sırnaşık şey

şimdilik hiç yok.daha öncede yazmıştım.bu bebek manim. diyo.bazen bana ane şşttt bebek uyuyo seseiz ol diyo.benim kız çok sevecendir.kimseye kıyamaz.asabi deglidir.ne birine vurur ne yüz çizmiştir.arkadaşlarımız bebeklerini çok sever.ama tabi herkes evine gidiyo bu kalıcı olacak o zaman ne olacak bilmiyorum.muhakkak kıskanacak ama umarım çok olmaz.şimdilik araları kaydirigubbakcemile3l iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…