2010 Şubat Anneleri

supermıs o zaman ıyı yetıstırmıssın ben kardesımı cok kıskanırdım o yuzden sordum ınsallah hep bole davranır

Selam Şubat annişleri, keyifler nasıl...
Akşam moralim çok bozuktu. Destek olan arkadaşlarıma çoooook teşekkür ediyorum.opuyorumnanaktan Yanlız ben patron geldiği için cvp yazamadım(

supermıs o zaman ıyı yetıstırmıssın ben kardesımı cok kıskanırdım o yuzden sordum ınsallah hep bole davranır

sagol canım.inşallah devam eder canım.

Selam Şubat annişleri, keyifler nasıl...
Akşam moralim çok bozuktu. Destek olan arkadaşlarıma çoooook teşekkür ediyorum.opuyorumnanaktan Yanlız ben patron geldiği için cvp yazamadım(

merhaba canım ee ne yaptın...

selam pofidik.asyan ne yapıyo...

kızlar ben cıkıyorum yaprak sarması yapacam aksamda su boregı yaptım gelın hep beraber yıyelım esım yemek begenmıyor ıyıce ascı oldum

ya kızlar sormayın bende kramp gibi batar gibi bişey oluyor kasığımda karnımda
ne ki bunlar

kasılma oluyo bendede ama kısa sürüo geçiyo.bende hemen sırt üstü yatıp dinleniyorum.

kızlar ben cıkıyorum yaprak sarması yapacam aksamda su boregı yaptım gelın hep beraber yıyelım esım yemek begenmıyor ıyıce ascı oldum

:gitme::gitme::gitme:

böyle tek bi noktada 2-3 saniye süren sancı gibi batar gibi bişeyler oluyo
sonrabaşka bi yerde oluyo

geziniyosa korkma hep bi yerde olursa iyi degilmi derler ne...

kasılma oluyo bendede ama kısa sürüo geçiyo.bende hemen sırt üstü yatıp dinleniyorum.

:gitme::gitme::gitme:

geziniyosa korkma hep bi yerde olursa iyi degilmi derler ne...

evham yapamyım diye zor tutuyorum kendimi ben daha hareketlerinide hissetmiyorum
bide sabah topiği karıştırırken bebişi ölmüş annelerin yazılarını falan okudum
kötü oldum kontrolümde daha 11 eylülde:1no2:

kızlar burda konuştuk ya sol tarafa yatmak lazım diye anacım sol tarafa yatmaktan ağırı verdi her tarafım.sağ tarafada yatsak arada ne olurki hep solunuzamı yatıyonuz.

kızlar eşimle konuştum hesaplıcam bütün faturalarını cumartesi parasını isteyeceksin dedim. Hesapla bakalım ne kadarmış dedi o da. 400 vardır dedim eşim bile şok oldu, yoktur o kadar yaa dedi. Annemlerinkileri de biz ödüyoruz ama o günden beri bize 500 tl verdiler.Ya bişi değişmeyecek sonuçta paramız yok napalım diyecekler. Ben de ödemeyeceğim bundan sonra. Geçen defa da ödemedim ben bir kaç ay su birikmiş iki katın 100 lirayı geçmiş. bunlar bi tutuştular. Yüzlü yüzlü aradılar bi de. Para yoktu ödeyemedim dedim. Ama eşimle papaz olduk(

Pofidi geçmiş olsun canım. Bazı günler beninde çok oluyor ağrılar. Bazen de ağrı dediğim şey acaba bebişin hareketleri mi diye düşünmüyo değilim.

kızlar burda konuştuk ya sol tarafa yatmak lazım diye anacım sol tarafa yatmaktan ağırı verdi her tarafım.sağ tarafada yatsak arada ne olurki hep solunuzamı yatıyonuz.

ya yok öle bişey.sagada yat solada sırt üstüde....ya şimdiden kendimizi kısarsak karnımız kocaman olunca zaten adam akıllı yatmakta zorlanacagız e ozaman ne olacak.ben bugüne kadar böyle bişey duymamıştım.eger zararlı olsaydı hepemizin doktorları tembihlerdi böyle yatın diye .valla ben nasıl rahat oluyosam öyle yatıyorum..

canım bebeğin hareketleri öyle batar gibi değildir heralde can acıtmıyodur
ben 1-2 kez hissetim pıt pıt vurup kaçtı sanki

Benin alilemde eşimin aileside köyde yaşıyolar. Fatura ödeme merkezleri yarım saat mesafede. Gençler tüm köyden faturaları toplayıp gidip yatırıyolardı ama bi kaç defa onlar da parayı alıp ödememişler. Eşimin iş güzarlığı bizimkilerin de kendi ailesinin de faturalarını topladı otomatik ödemeye verdi. Benim annemler hesaplayıp faturalarını bize parasını fazla fazla veriyolar ama bunlar o günden beri hiç sormadılar. Kaç kere istedik yok olunca vercez diyolar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…