2010 Şubat Anneleri

slm kızlar dr gittim kızımı tam göremedimm yüzüstü yatmış bagdaş kurmuş dönmedi:S boyu 17 cm kilosu 214 gr maşşallah böbreklerini midesini gördüm beynini inceledi kalbini inceledi gayet saglıklı maşşallah dedi bende 57 kiloya çıkmışım ilaçlarımı yazdı çatlak kremi yazdı hiç bir çatlak kremi %100 etki yapmıyo bu da %60 etkili inş işe yarar dei ayrıntılıya da beni 28 eylüle çagırdı kendine randevuyada 15 ekimde gidecem kısmet olursa ama nasıl gidecem bilmiyom ikisinide gündz mesai satine verdi :S iş yerinden izin alalmam ki bennn vermez izin falan :SS allahım yaaaa
sizler nasılsınız kızlar bebekleriniz nasıl dr gidenler varmıydı

iyiyim valla esmacım baktım sana esma diyolar ben de esma diyeyim artık, ismin o di miyerimseniben
dün akşam iftara gittik diyeti boşverdim bir seferlik

haa bu arada chicco da indirim var kızlar ben bebişime 6 parçalık yeni doğan seti aldım 65 ten 30 küsüre düşmüş.. bi bakın siz de

herşey yolundaymış ne güzel.3 lü test yapmadı dimi sana böbreklerini falan nasıl inceledi tamam bebişin derisi ince ama görüyormu ki o kadar ayıntılı.:uhm:

kızlar bişey sorucam sizlere.2li test sonuçlarınız iyi yani düşük çıktıysa yinede 3lü tarama testleri yapılıyormu yoksa bu dr'unuzun insiyatifine kalmış bişeymi merak ettim.

canım benim dr um da üçlü test yapıcak bana sonuc iyi cıkmasına ragmen..

Canım arkadaşlarım az önce geldik doktordan cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor inşallah..

gözün aydın canım Allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin.

Maşallah canım ayrıntıları boşver yav bebek iyi olsun da.. rapor alamıyo musun? hangi çatlak kremini yazdı dr?

evet ismim esma canım
valla ben diyet felan tanımıyorum çok acıkıyorum ne bulursam yiyorum dikkatli olucam artık

evet cnm net olarak gördük görebilmemizin birdsebebbide benim zayıf olmamış öyle dedi 3lü bence gerek yok ama istersen yaparız dedi bende yok gerek yok dedim

maşallah bebişine canım çatlak kreminin ismi ney canım bana doktor bebek yağı veya badem yağı kullan dedi inşallah iş yerinden izin alablirsin gerçi versinler artık sonuçta önemli bişey

canım gözün aydın iyimiş bebişin inş. öle devam etsin hep
ne güzel herşeyi inceleniyo için rahatlamıştır maşallah

rapor alamıyom cnm ssk bilem yok benim yasal hakkım da diyemiyorum malesef galiba adı bu çatlak kreminin erbaorganics mommy-to-be stretch mark cream 125 gr

Esmacım o benim küçük oğlumun bebeklik resmi, eylülde 5 yaşını dolduruyor, anasınıfına başlayacak inş teyzesi zaman ne kadar çabuk geçiyor .........

ay ne tatlıyış tombalak maşallah büyümüş
ben böle sarışın kel bebişleri çok severim ama eşimde bende esmeriz çıkmaz bizden :)
kara bişiy çıkar heralde kaydirigubbakcemile3

Ebrucum gözünaydın ,maşallah bebişine,

ZEHRA_S gözün aydın canım oğluşun hayırlı olsun...
EBRU1987 herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...gözün aydın seninde
ayrıntılı dediğin 3 boyutlu usg falanmı ?

akarahan dr bende sordum bu ilacı vermeden önce bebeyagı kakao yagı ve badem yagı kullansam ansıl olut deim onlar sadece cildini nemlendirir dedi ben zaten şimdide nemlendirici krem kullanıyorum pek fayda göremessin onlardan dedi bu ilacı verdi sonra

evet cnm 3 boyutlu doopler usg hepiize iyi dilekleriniz için tşk ederim inş sizlerde iyi haberler alırsuınız bebelerinizden

kızlar gunaydın herkese,
biz bu sabah gune iyi basladık ama ise gelirken arabadan hızlı indim galiba basım bir donuyorki sormayın kafamı kaldıramıyorum tansiyonum dustu herhalde off off (

Yaw kızlar buarada ben 2 gundur karnımda boyle ozellikle yemeklerden sonra gaz gibi kesinlikle değil boyle cok hafif gıdıklanma gibi seyler hissediyorum. ama karnımda bebisler okdar yukarı cıktı mı?? ya ben bebis diyorum ama emin olamıyorum boyle 1-2 dk sanki icimde ufak bir yılan dolanıyor gibi :))))

ay ne tatlıyış tombalak maşallah büyümüş
ben böle sarışın kel bebişleri çok severim ama eşimde bende esmeriz çıkmaz bizden :)
kara bişiy çıkar heralde kaydirigubbakcemile3

Esmacım bende saçlı seviyorum ama bizdende kel çıkıyo ne yapalım:)) ama olsun bebeklerin hepsi çok güzeller, allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inş.opuyorumnanaktan

bazen bende hissediyorum hani dönerken insan sürterya biyerlere öyle bişey gıdıklanma gibi bişey galiba bebektir çünkü önceden çok gaz oluyodu bende ama böyle bişey hissetmedim hiç

bazen bende hissediyorum hani dönerken insan sürterya biyerlere öyle bişey gıdıklanma gibi bişey galiba bebektir çünkü önceden çok gaz oluyodu bende ama böyle bişey hissetmedim hiç

evet cnm aynen oyle hani boyle cok hafif kasısan boyle aynı etkiyi yapıyor. ama anlamadıgım bazen karnımın sagında bazen solunda hissediyorum sonucta bebis kucuk o nasıl oluyor??

evet cnm aynen oyle hani boyle cok hafif kasısan boyle aynı etkiyi yapıyor. ama anlamadıgım bazen karnımın sagında bazen solunda hissediyorum sonucta bebis kucuk o nasıl oluyor??

benim abimin eşi 3 ay önce doğum yaptı o hamileyken derdi çocuk bazen sağda belli oluyo bazen solda diye hatta onun dışardan bile belli oluyodu bazen ama onun 2. hamileliğiydi gazmı bebekmi olduğunun farkındaydı bende geçen gün tarif ettim ona oda bebektir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…