2010 Şubat Anneleri

kızlar benim kusmalarım 2 günlük aradan sonra yine başladııı sabah çıkardım şimdide çıkaracam az kaldııı :SS ayy yaa yolu yarıladık ama hala geçmedi bulşantılarım yaaasizin nasıl bulantılarla aranız

valla canım bebim mide bulantım pek olmadı zaten 3 ayımız dolduktan sonra tek bir kere çıkardım inşallah seninde biran önce geçer

bazen bende hissediyorum hani dönerken insan sürterya biyerlere öyle bişey gıdıklanma gibi bişey galiba bebektir çünkü önceden çok gaz oluyodu bende ama böyle bişey hissetmedim hiç

bende dün akşam hissettim döndüğünü sanki böle incecik bişiy iteledi anlatılmıyoda yahuu :) ama çok hoş bir duyguydu zemuszemus :CüvCüv:

canım benim maşallah 11 hafta bitince geçti çok şükür ama dayanılması zor ya inş. seninde doğuma kadar sürmez

Bu Cuma...

Yalvaralım O mühür sahibine...Ve O'ndan yardım isteyelim...

Bir selam verelim...Bir salâvat getirelim...

Bir gönül rızası alalım...Bir cümle yazalım...

Ve ne yaparsak, Allah için yapalım...

Bir gül yetiştirelim...Bir gece olalım ...

Bir gündüz çağıralım...Bir kandil yakalım...

Bir mum ışığı olalım...Bir düş kuralım...

Bir mecnun çağıralım Bir Bilal olalım...

Ve göğsümüzde taş yeşertelim...

Bir Sümeyye olalım...

Ve kalbimizde ağırlayalım ,acımasız mızrakları...

Bir Filistin''li olalım...Bir tankın altına yatalım...

Bir Çeçen olalım...Sevdamıza koşalım...

Ve ölümü sevelim...

Ve biz,

Müslüman olduğumuzu UNUTMAYALIM !

Artık sıra sende...
Ne yaparsan yap;

Bu Cuma'n Allah için olsun.
Allah için...

Cumanız Mübarek Dualarınız Kabul Olsun

selam ve dua ile...
alıntıdır.

Ebrucum benimde özellikle sabahları çok oluyor ama allahtan sadece bulanıyor hiç çıkarmıyorum başından beri böyle zaten ,

ama senin 18. haftan ya bitmesi lazımdı 4. aydan sonra bitecek diyorlar.ben hep 16. haftadan sonra bitecek diye gün sayıyorum ya bitmezse :tomato::tomato:

kızlar şubat anneleri göbişleri topiğini bulamadım buraya koydum göbiişimi nasıl olmuş :kedi:

Eklentiler

• $Görünt044.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $Görünt045.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…