kızlar benim kusmalarım 2 günlük aradan sonra yine başladııı sabah çıkardım şimdide çıkaracam az kaldııı :SS ayy yaa yolu yarıladık ama hala geçmedi bulşantılarım yaaasizin nasıl bulantılarla aranız
Esmacım bende saçlı seviyorum ama bizdende kel çıkıyo ne yapalım:)) ama olsun bebeklerin hepsi çok güzeller, allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inş.opuyorumnanaktan
bazen bende hissediyorum hani dönerken insan sürterya biyerlere öyle bişey gıdıklanma gibi bişey galiba bebektir çünkü önceden çok gaz oluyodu bende ama böyle bişey hissetmedim hiç
kızlar benim kusmalarım 2 günlük aradan sonra yine başladııı sabah çıkardım şimdide çıkaracam az kaldııı :SS ayy yaa yolu yarıladık ama hala geçmedi bulşantılarım yaaasizin nasıl bulantılarla aranız
günaydın canlarım.hayıurlı cumalar.zemuszemus
günaydın kızlar benımde görüş günü yarın sabırsızlanıyorum.......
iyim esmacım saol sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?