kızlar bişey sorucam sizlere.2li test sonuçlarınız iyi yani düşük çıktıysa yinede 3lü tarama testleri yapılıyormu yoksa bu dr'unuzun insiyatifine kalmış bişeymi merak ettim.
voles bu sefer öğrenmeden gelme canım.
Canım arkadaşlarım az önce geldik doktordan cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor inşallah..
O kadar heyecanlı ve mutluyum ki.. Gitmeden önce çikolata yemiştim Bugün resmen dansetti ulturasonda..
Allahım bu mübarek günlerde isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
Yarencim listede bizide güncellermisin? 14. sıradayız.
Hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan
selam kızlar
ne var ne yok oruç tutanlar varmı ben tutamıyorum
borçlarımızı bebişler olduktan sonra öderiz inşallah
yarın doktora gidicez inşallah öğreniriz cinsiyetini artık ismiyle sevmek istiyorum bebişimi yaw :ecrin_bebek:
günaydınlar.. hayırlı cumalar
dün izin verdim kendime evdeydim dinlenmek için ama öğleye doğru misafir haberi gelince rahatıma limon sıkıldı tabi...temizliğe giriştim hemen
saolsunlar yemeklerin çoğunu yapıp getirdiler kalanıda bende yapıldı her birlikte...
yorgunum yani
geçmişi okumadım sizler nasılsınız
Herkese günaydıııın. Haftanın son günü dolayısıyla ben bugün çok mutluyum ve enerji doluyumhihoyyyt
Umarım sizler de iyisinizdir...
günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
bugün mübarek gün olması sebebi ile, çalışanların işlerinin az olmasını, bol bol k.k.'ya takılabilmelerini diliyorum rabbimden..:))
Günaydın hayırlı cumalar herkese,,,
günaydın sizlerede güzel bi gün olsun inşallah.
EVETTTTTT VOLES teki heyecan dorukta dr randevusu için son 7 saat bakalım kız mı erkek mi heyecanla bekleniyor.
(azcık at yarışı sunar gibi oldu ama )
bugün herkesten iyi haberler alalım inşallah ben kendimi iyi hissediyorum sizler nasılsınız.
günaydın kızlar..
hadi bakalım bir haftayı daha bitiriyoruz bebişlere bir hafta daha yaklaşıyoruz
Günaydın hayırlı cumalar herkese,,,
günaydın fıstıklar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?