2010 Şubat Anneleri

günaydınlar.. hayırlı cumalar
dün izin verdim kendime evdeydim dinlenmek için ama öğleye doğru misafir haberi gelince rahatıma limon sıkıldı tabi...temizliğe giriştim hemen
saolsunlar yemeklerin çoğunu yapıp getirdiler kalanıda bende yapıldı her birlikte...
yorgunum yani
geçmişi okumadım sizler nasılsınız

Herkese günaydıııın. Haftanın son günü dolayısıyla ben bugün çok mutluyum ve enerji doluyumhihoyyyt
Umarım sizler de iyisinizdir...

günaydın kızlar, hayırlı cumalar...

bugün mübarek gün olması sebebi ile, çalışanların işlerinin az olmasını, bol bol k.k.'ya takılabilmelerini diliyorum rabbimden..:))

günaydın sizlerede güzel bi gün olsun inşallah.

EVETTTTTT VOLES teki heyecan dorukta dr randevusu için son 7 saat bakalım kız mı erkek mi heyecanla bekleniyor.
(azcık at yarışı sunar gibi oldu ama )

bugün herkesten iyi haberler alalım inşallah ben kendimi iyi hissediyorum sizler nasılsınız.

günaydın canlarım hayırlı cumalar maşallah akşam ne kaynatmışsınız oku oku saati kaç yaptım

kızlar bişey sorucam sizlere.2li test sonuçlarınız iyi yani düşük çıktıysa yinede 3lü tarama testleri yapılıyormu yoksa bu dr'unuzun insiyatifine kalmış bişeymi merak ettim.

canım benim ikili sonucum iyi çıktığı halde 3 lüyü ben istiyorum dedi dr her ihtimale karşı yani dediğin gibi tamemen dr. a bağlı isterse yaptırır istemezsede yaptırmaz:))-

voles bu sefer öğrenmeden gelme canım.

elimden geleni yapıcam canım emin olabilirsin kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah oğluşun... :Saruboceq:

canım ya nerelerdesin sen özlettin walla kendini... biran önce evede bağlatında bari sık sık görüşelimm

[
Herkese günaydıııın. Haftanın son günü dolayısıyla ben bugün çok mutluyum ve enerji doluyumhihoyyyt
Umarım sizler de iyisinizdir...

günaydın kızlar, hayırlı cumalar...

bugün mübarek gün olması sebebi ile, çalışanların işlerinin az olmasını, bol bol k.k.'ya takılabilmelerini diliyorum rabbimden..:))

Günaydın hayırlı cumalar herkese,,,

günaydın sizlerede güzel bi gün olsun inşallah.

EVETTTTTT VOLES teki heyecan dorukta dr randevusu için son 7 saat bakalım kız mı erkek mi heyecanla bekleniyor.
(azcık at yarışı sunar gibi oldu ama )

günaydın sizlerede canlarım Şeniz Şeniz burcucum aynen öyle canım ya kalbim sıkışıyo heyecandan akşam olmaz bugün bana akşam olsada hastaneye gidene kadar o yol bitmez artık off

günaydın kızlar..
hadi bakalım bir haftayı daha bitiriyoruz bebişlere bir hafta daha yaklaşıyoruz

aynen öyle canım hayırlısını versin hepimize rabbim... günler geçtikçe haftalar geçtikçe ve en son aylar geçtikçe bebişlerimize kavuşucazzzz :sm_cool: :teytey:

bugün 2 bebeğimizin daha cinsiyeti belli olacak hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.limonlu su içmekten boğazlarım tahriş oldu grip olacağım korkusu ile sürekli limon ve kivi yiyorum tansiyoun düşüp bayılmasam iyi :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…