bitanesi,havvaesen,şehrinaz kızlar niye susuyonuz..
slm kızlar naslsınız
Canım benim başım ağrıyor sabahtan beri uzandım biraz.şimdi daha iyiyim.yeni g,rdim nete.
bitanesi,havvaesen,şehrinaz kızlar niye susuyonuz..
slm kızlar naslsınız[/
hoşgeldinnnnn
[QUOTE
evet dinlenmek iyi geliyo..
Baş ağrısı mideme de vurdu sabahtan beri bulanıyo midem.Ya kızlar bi de benim göbeğim çok büyüdü. Gazdır değil mi? 15+6 yım. Otobüslerde yer vermeye başladılar valla:kedi:
Baş ağrısı mideme de vurdu sabahtan beri bulanıyo midem.Ya kızlar bi de benim göbeğim çok büyüdü. Gazdır değil mi? 15+6 yım. Otobüslerde yer vermeye başladılar valla:kedi:
kızlar bende oğlum olursa yağız yada kayra kesin olmamakla birlikte, kızım olursada kesinlikle elvin koymayı istiyorum.
Ne haber Şekereler.
QUOTE=sehrinaz;8732887]papatya kızın çok tatlı benim %70 oğlum olucak dr öyle dedi ama kesin değil kızım olursa zeynep koymayı düşünüyordum ama oğul için hayyamı düşündüm eşim beğenmedikerem üzerinde duruyoruz bizde:uhm:
:gitme:kızlar ben çıkayım yatsam iyi olacak bu saatlerde uykum geliyo...canlarım öptüm sizi inşallah yarın görüşürüz byopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?