2010 Şubat Anneleri

[QUOTE
evet dinlenmek iyi geliyo..[/QUOTE]

Baş ağrısı mideme de vurdu sabahtan beri bulanıyo midem.Ya kızlar bi de benim göbeğim çok büyüdü. Gazdır değil mi? 15+6 yım. Otobüslerde yer vermeye başladılar valla:kedi:

papatya kızın çok tatlı benim %70 oğlum olucak dr öyle dedi ama kesin değil kızım olursa zeynep koymayı düşünüyordum ama oğul için hayyamı düşündüm eşim beğenmedi kerem üzerinde duruyoruz bizde:uhm:

[QUOTE
evet dinlenmek iyi geliyo..

Baş ağrısı mideme de vurdu sabahtan beri bulanıyo midem.Ya kızlar bi de benim göbeğim çok büyüdü. Gazdır değil mi? 15+6 yım. Otobüslerde yer vermeye başladılar valla:kedi:[/QUOTE]

o kadar büyükmü ya ben bakıyorumda kendim bile farkedemiyorum büyüdüğünü maaşaallah

Baş ağrısı mideme de vurdu sabahtan beri bulanıyo midem.Ya kızlar bi de benim göbeğim çok büyüdü. Gazdır değil mi? 15+6 yım. Otobüslerde yer vermeye başladılar valla:kedi:

ne güzel işte :))))))) kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ne güzel işte :))))))) kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

:))))kaydirigubbakcemile3 Yarın doktora soracağım ama normal diyecek biliyorum. :))

QUOTE=sehrinaz;8732887]papatya kızın çok tatlı benim %70 oğlum olucak dr öyle dedi ama kesin değil kızım olursa zeynep koymayı düşünüyordum ama oğul için hayyamı düşündüm eşim beğenmedi kerem üzerinde duruyoruz bizde:uhm:[/QUOTE]

seçiliyomu kızım arkadan duruyo ama.zeynep ismini çok seviyorum bende.peygamber efendimiz sevmiş bi kere o yeter...sırf o yüzden koyduk ismini...

artık bebektir canım o.benimde büyümeye başladı.benimkiler gelsinde makineyle çekip koyacagım haftaya bende.

seçiliyomu kızım arkadan duruyo ama.zeynep ismini çok seviyorum bende.peygamber efendimiz sevmiş bi kere o yeter...sırf o yüzden koyduk ismini...

artık bebektir canım o.benimde büyümeye başladı.benimkiler gelsinde makineyle çekip koyacagım haftaya bende.[/QUOTE]

ayyyy inşallah öyledir papatyacım ya...:CüvCüv:

:gitme:kızlar ben çıkayım yatsam iyi olacak bu saatlerde uykum geliyo...canlarım öptüm sizi inşallah yarın görüşürüz byopuyorumnanaktan

[/QUOTE]

kızın kıvırcık saçlı günahsız melaike değilmi tatlı olmasına yeterde artar bileopuyorumnanaktan

iyi canım senden naber şaşırdım bi an benden başka biride varmış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…