2010 Şubat Anneleri

ebuli selmakerem melisa teşekkür ederim kızlarr göbişim çıktı sadece hayatımda hiç göbişli olmadım hep 36 34 bedendim kendimi acaip hissediyodum kızlar morel verdiniz sağolun opuyorumnanaktan

ayy ne güzel büyümüş gobeğın.benim daha bu kadar değil bide bende hiç göbek yoktu şimdi sadece göbek yapmış oldum hamilesin denmez bana yani.

canım bazı bayanlarda hiç göber çıkmıyo son aylara kadar zor belli oluyo bende öle isterdim aslında çalışıtığım için patronumdan felan gelenden gidenden utanıyorum biraz :kedi:

fatoşcum dua içinde sağol canım eline yüreğine sağlık.... Allah kabul etsin dualarımızı inşallah

essemayit maşallah göbeğine, pek tatlı çıkmış. senin kociş ısrarla erkek istiyor ama senin göbiş kız göbişi gibi geldi bana :)) bence zayıf olduğun için,ilerleyen zamanda da çok tatlı bir hamile olursun sen..

zerrincim hoşgeldin canım aramıza. Rabbim tamamına erdirsin inş.

hoşgeldin yarencim günaydın.... senden göbek performansı göremedik hayatım bekliyoruz walla merakla....

Kızlar merhaba.. Uzun zamandır giremiyordum. Nasılsınız bakalım görüşmeyelia.s.

kızlar ben zaten kiloluydum ama resimlere bakınca fark ettim sanki yinede çıkmış sertleşmiş göbeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…