kızlar tansiyonumu ölçtürdüm 12-8 normal ama basım fıldır fıldır dönüyor yaw niye cookkk fenayımm((
12-8e yüksek diyorlar canım benim geçenlerde 12-6 çıktı yükselmiş dedi dr
normalde olması gereken 13-8 ama her bünyeye göre değişiyor ben kendimi kimisi düşük tansiyoa alışkın kimisinede 13-8 bile düşük geliyor.12-6 küçük tansiyonun düşük biraz nasıl yükselmiş diyor ki ?
dr randevularımda hep 10-6 cıkıyor ama hamile kalmadan evvel 12-8 flndı. Simdi yuksek mi kızlar ondan mı boyleyim napmalıyım off yaw cook fena.
kızlaaar....kızım geldi.yavrum geldi...cumartesi gelecegiz demişlerdi bana süpriz yaptılar sabahın yedisinde geldiler.canım ya annecim diye sürekli sarıldı.özlemiş benizemuszemusbende onu tabi.epey kokolaştık.sagolsun kayınvalidem bir yıllık salçam buygurum peynirim hepsini göndermiş onlarla ugraştım...
siz ne yaptınız bakiimm..
essemayitmaşallah göbeğine, pek tatlı çıkmış. senin kociş ısrarla erkek istiyor ama senin göbiş kız göbişi gibi geldi bana :)) bence zayıf olduğun için,ilerleyen zamanda da çok tatlı bir hamile olursun sen..
canım teşekkür ederim ne tatlı yorum yapmışşsın çok mutlu oldum inş. dediğin gibi tatlı hamiş olurum opuyorumnanaktan a.s. a.s.
diğer arkadaşlarda çok güzel yorumlar yaptınız göbişim için acaip rahatladım opuyorumnanaktan a.s.
sanki çok çıktı gibi geliyodu hemşirede fazla kilo almışın dikkat et dedi
kızlaaar....kızım geldi.yavrum geldi...cumartesi gelecegiz demişlerdi bana süpriz yaptılar sabahın yedisinde geldiler.canım ya annecim diye sürekli sarıldı.özlemiş benizemuszemusbende onu tabi.epey kokolaştık.sagolsun kayınvalidem bir yıllık salçam buygurum peynirim hepsini göndermiş onlarla ugraştım...
siz ne yaptınız bakiimm..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok çok yemem yeğenime accık yer kalsın yaww
ayy selmacım oğlunun bebekliği ne güzelmiş maşallah.. Rabbim 3'üne de uzun,sağlıklı ömürler versin..
chicco'da 6'lı set dediğiniz nedir? biberon takımı falan mı, iyi bişeyse biz de alalım, hazır indirimdeyken..
normalde olması gereken 13-8 ama her bünyeye göre değişiyor ben kendimi kimisi düşük tansiyoa alışkın kimisinede 13-8 bile düşük geliyor.12-6 küçük tansiyonun düşük biraz nasıl yükselmiş diyor ki ?
şapkası patiği eldiveni çoraplı çıtçıtlı tulumu ve içine çıtçıtlı body si var. renk ve desenleri var ben çizgili aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?