2010 Şubat Anneleri

kızlar tansiyonumu ölçtürdüm 12-8 normal ama basım fıldır fıldır dönüyor yaw niye cookkk fenayımm ((

12-8e yüksek diyorlar canım benim geçenlerde 12-6 çıktı yükselmiş dedi dr

dr randevularımda hep 10-6 cıkıyor ama hamile kalmadan evvel 12-8 flndı. Simdi yuksek mi kızlar ondan mı boyleyim napmalıyım off yaw cook fena.

benim tansiyon normalde 13 8 dir. Bu kimine göre yüksek gelir ama benim vücudum bunu kaldırabiliyor. Yalnız hamilelikte tansiyon 9 lara 5 lere düşebilirmiş bebeğin gelişimi yüzünden.. benim de 11 lere düşmeye başladı.. senin büyük ihtimalle kan şekerin düşmüştür birşey yemediysen canım.. bişiler atıştır..

Gözünyadın papatyam, Zeynep güzel bir süpriz yapmış annesine opuyorumnanaktan

chicco'da 6'lı set dediğiniz nedir? biberon takımı falan mı, iyi bişeyse biz de alalım, hazır indirimdeyken..

ayy selmacım oğlunun bebekliği ne güzelmiş maşallah.. Rabbim 3'üne de uzun,sağlıklı ömürler versin..

canım gözün aydın
oh kayınvalideden kaptın erzakları Allah tadında yemek nasip etsin kuşum

chicco'da 6'lı set dediğiniz nedir? biberon takımı falan mı, iyi bişeyse biz de alalım, hazır indirimdeyken..

şapkası patiği eldiveni çoraplı çıtçıtlı tulumu ve içine çıtçıtlı body si var. renk ve desenleri var ben çizgili aldım..

iki kere ölçtü ikisindede öyle dedi ama zaten benim normal tansiyonum 10-5 dir

şapkası patiği eldiveni çoraplı çıtçıtlı tulumu ve içine çıtçıtlı body si var. renk ve desenleri var ben çizgili aldım..

Allah giydirmeyi nasip etsin inş.
benim eşim bebe tekstilinde çalışıyor kuzenimin eşinide bebe atölyesi var inş. zamanı gelince geliş fiyatından alıcam inş. bi öğrenemde cinsiyetini

fatoş maşallah göbişine .

esma sen kilo alıcam diye panikleme bence kuzenim 45 kilo ile hamile kaldı 75 ile doğurdu ama şimdi yine 45 kilo bunyesi kilo tutmayan kişiler çok cabuk veriyor yanlış hatırmalıyorsam sen hep zayıfmışsın zaten .

SNM2008biraz dinlen istersen iyi gelebilir.

sağol esmacım neler üretiyorlar bir de dışarı satıyorlar mı hazır bursadayken gidip bir bakalım .. ben de cinsiyetini tam öğrenmeden alışverişe çekinceli bakıyorum yine de içim gitti aldım

Oh oh alışverişler de başlamışşşş. Ben daha ne alacağımı hiç bilmiyorum. Cinsiyetini bile öğrenemedim ki daha..benneyaptımki

ben geldim kızlarrrr

fatoş0808 ne güzel bir göbiş o öyle.. Rabbim nazarlardan saklasın.. maaşallah arkadaşım

07papatyacım, hadi bakalım kızına kavuştun.. ne mutlu sana.. çok sevindim senin adına, hasret sona erdi şükür :)))

bu arada tansiyonla ilgili bişey söylemek isityorum..
benimde hamile kalmadan önce 12/8 di hep tansiyonum.. şimdi ise en fazla 11/7 oluyor.. genelde hep 10/6 çıkar.. yada bir numara daha düşük.. doktorum tansiyonumum iyi olduğunu söyler hep.. 12/8 e bile yüksek diyor.. hamilelikte asla yükselmemesi gerekiyormuş.. doğum zamanı tehlikeli olabilirmiş.. bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…