2010 Şubat Anneleri

12-8e yüksek diyorlar canım benim geçenlerde 12-6 çıktı yükselmiş dedi dr

normalde olması gereken 13-8 ama her bünyeye göre değişiyor ben kendimi kimisi düşük tansiyoa alışkın kimisinede 13-8 bile düşük geliyor.12-6 küçük tansiyonun düşük biraz nasıl yükselmiş diyor ki ?

FATOŞCUM yanlış hatrlıyosun amakılolu dediysem öyle çokta aşırı değil
nasıl oldu bilmem ama aynı sendın yüzün falan
göbüşede bebişede maşallah

akarahan ben napim o zaman en son dr. randevumda ölçtüler 9-6 çıktı... ama ben gayet iyiyim çok şükür ... ama benim hep böyledir düşük tansiyonluyum... senin normalin neyse sana iyi gelende odur...

FATOŞ ne güzel bi dua allah razı olsun
FATIMA38 hadi bakalım test edelim onaylayalım..:))
ESMA maşallah göbeğine...

Arkadaşlar listede birsürü kızı olucak anne adayımız var hepsinin bulantısı çokmu oldu gerçekten, bende ilk üç ay oldu oda çok fazla değildi şimdide arada hafif hafif oluyor.

Günaydın canım sendende hayırlı haberler bekliyoruz allah gönlüne göre verir inş.

Yarın öglen gidicem güzel haberlerle gelirim inş. önce saglıklı olsun, sonra rabbim ne verirse razıyız, gönlümüzden geçeni biliyor. :Saruboceq:

hoşgeldin yarencim günaydın.... senden göbek performansı göremedik hayatım bekliyoruz walla merakla....

canım ben zaten göbeğimin resmini koymayı düşünmüyorum diye yazmıştım buraya :)) ama bebişimin cicilerini koycam, örgüleri falan..bayramdan sonra foto.mak. alcam, çekcem,çekcem koycam inş.:))

fatoşcum maşallah göbeğine..

kızlaaar....kızım geldi.yavrum geldi...cumartesi gelecegiz demişlerdi bana süpriz yaptılar sabahın yedisinde geldiler.canım ya annecim diye sürekli sarıldı.özlemiş benizemuszemusbende onu tabi.epey kokolaştık.sagolsun kayınvalidem bir yıllık salçam buygurum peynirim hepsini göndermiş onlarla ugraştım...
siz ne yaptınız bakiimm..

sağol yarencim.

dr randevularımda hep 10-6 cıkıyor ama hamile kalmadan evvel 12-8 flndı. Simdi yuksek mi kızlar ondan mı boyleyim napmalıyım off yaw cook fena.

tansiyon yüksek ise limonlu su yada limon yenir düşürmek için en iyisi sarmısak ama iş yerinde yiyemezsin.

düşük ise ve yükseltmek için tuzlu ayran içilir.ama emin ol önce 12-8 normal tansiyon belki kan şekerin falan düşmüştür.tatlı birşeyler at ağzına

gözün aydın canımmm ne güzel başlamışsın güne Allah uzun ayrılıklar vermesin canım çok zor insan ayrılamaz herhalde evladından şu yazdıklarından bile belli şurda kaç gün yoktu yanında ama nasıl burnunda tütmüş...

hadi gözün aydın canım .

ayy canım benim ya, nasıl sevindim anlatamam. benim bile gözlerim doldu inan.ben de cumartesiyi bekliyordum, gelsinler artık diye,üzülüyodum sana :)) oohhh bizim için de kokla boll boll öp fıstığı.. Şeniz

kayınvalidenden de Allah razı olsun, benimki de öyledir, canları sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…