12-8e yüksek diyorlar canım benim geçenlerde 12-6 çıktı yükselmiş dedi dr
12-8e yüksek diyorlar canım benim geçenlerde 12-6 çıktı yükselmiş dedi dr
canım maşallah göbişine ama biraz aşağıda duruyo gibi geldi bana ....
kızlar tansiyonumu ölçtürdüm 12-8 normal ama basım fıldır fıldır dönüyor yaw niye cookkk fenayımm((
FATOŞ ne güzel bi dua allah razı olsun
FATIMA38 hadi bakalım test edelim onaylayalım..:))
ESMA maşallah göbeğine...
Günaydın canım sendende hayırlı haberler bekliyoruz allah gönlüne göre verir inş.
hoşgeldin yarencim günaydın.... senden göbek performansı göremedik hayatım bekliyoruz walla merakla....
FATOŞCUM yanlış hatrlıyosun amakılolu dediysem öyle çokta aşırı değil
nasıl oldu bilmem ama aynı sendın yüzün falan
göbüşede bebişede maşallah
canım ben zaten göbeğimin resmini koymayı düşünmüyorum diye yazmıştım buraya :)) ama bebişimin cicilerini koycam, örgüleri falan..bayramdan sonra foto.mak. alcam, çekcem,çekcem koycam inş.:))
fatoşcum maşallah göbeğine..
dr randevularımda hep 10-6 cıkıyor ama hamile kalmadan evvel 12-8 flndı. Simdi yuksek mi kızlar ondan mı boyleyim napmalıyım off yaw cook fena.
ayy maşallah canım ya ben bu göbişi daha çok sevdimmm yirim seni yirimmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlaaar....kızım geldi.yavrum geldi...cumartesi gelecegiz demişlerdi bana süpriz yaptılar sabahın yedisinde geldiler.canım ya annecim diye sürekli sarıldı.özlemiş benizemuszemusbende onu tabi.epey kokolaştık.sagolsun kayınvalidem bir yıllık salçam buygurum peynirim hepsini göndermiş onlarla ugraştım...
siz ne yaptınız bakiimm..
kızlaaar....kızım geldi.yavrum geldi...cumartesi gelecegiz demişlerdi bana süpriz yaptılar sabahın yedisinde geldiler.canım ya annecim diye sürekli sarıldı.özlemiş benizemuszemusbende onu tabi.epey kokolaştık.sagolsun kayınvalidem bir yıllık salçam buygurum peynirim hepsini göndermiş onlarla ugraştım...
sağol canım yede accık azalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?