2010 Şubat Anneleri

sağol canım benim kiloluda olunca böle bişi çıktı ortaya.

canım maşallah kızına herşey yolundaymış ne güzel .evet doktorların bazıları üzlüye gerek görmüyo.hadi gözün aydın.

benim kızım olursa bu tabu yıkılmış olacak,
yarın randevum var

fatma inşallah kızın olur canım.tabi hayırlısı ama insan istiyo işte.benim ablam oglanda altı ay bulandı hatta hastaneden çıkmadı.kızında asla bulanmadı harika bi hamilelik geçirdi.bu bünye meselesi...

günaydın kızlar benımde görüş günü yarın sabırsızlanıyorum.......

bu günlerde tekrar randevu zamanlarımız geliyo ya sırayla gidiyoz bakalım hadi sendende güzel haberler alcaz inşallah.

kızlar şubat anneleri göbişleri topiğini bulamadım buraya koydum göbiişimi nasıl olmuş :kedi:

göbegin çok tatla .zayıf olmana ragmen çok güzel çıkmış..

bende 2010 şubat annesi olcam...

hoşgeldin canım aramıza .allah tamamına erdirsin...w

kız göbegin bumu o kadar kiloluyum diyip durdun.amaan çok güzel duruyo göbegin.maşallah sana.

valla öyle oluyomuş.inşallah bu son bi daha bensiz bi yere gidemez.dayanamadım...

hadi gözün aydın canım .

sagol canım..

bende epey uzun oldu sandım.öptüm kokladım.daha devam.saolsun daha evlehdigimden beri ne salça.ne bulgur..bunları hiç satın almamışımdır.

Gözünyadın papatyam, Zeynep güzel bir süpriz yapmış annesine opuyorumnanaktan

evet ya süpriz oldu .hemde çok güzel oldu.senin zeynep ne yapıyo...

canım gözün aydın
oh kayınvalideden kaptın erzakları Allah tadında yemek nasip etsin kuşum

sagol canım.amin güzel güzel yiyelim.....

sagol canım benim.bitti hasret..

bu arada üç kişi gidecek bugün.voles.fatolina.havva gitcek hadi hayırlı haberleri bize anca yarın söylersiniz degilmi

kızlar kusmalarım bitti derken biraz evvel cıkardım ama rahatladım basımın donmesi de hafifledi. Walla su an az donuyor iyiki kusmusm diyeceğim aklıma gelmezdi :)) isteyim dinlenme imkanım yok.aksam olsa da eve gitsemmm

essemayit şimdi gördüm senin göbişinide..
maaşallah ne güzel..
Allah nazarlardan saklasın

şapkası patiği eldiveni çoraplı çıtçıtlı tulumu ve içine çıtçıtlı body si var. renk ve desenleri var ben çizgili aldım..

hıımm, ben o takımın daha çok parçalısını başka yerden almıştım canım sağolasın.. biberon takımı almak istiyorum da indirimdeyse diye atlamıştım hemen :)) kızlar aklınızda bulunsun, biberonları cam alıyoruz,plastikler için sıcak suyla temas ettiğinde bişey oluyomuş demişlerdi ama unuttum şimdi :)) k.k. da okumuştum..

evet canım onu bende duymuştum kesinlikle cam kullanılacak... suyu bile plastik şişeden içmek iyi değilmiş... su içinde cam biberon alın....

essemayit şimdi gördüm senin göbişinide..
maaşallah ne güzel..
Allah nazarlardan saklasın

sağol canım benim
evde eşimden başka göbişimi seven yok görümcem sormuyo bile nasıl gidiyo die :dilcikar: 2 haftadır anamada gidemedim gönülden seven kimse yok etrafımda burdan arkaşalarım güzel sözler söleyince duygulandım hepinizi öpüyorum kızlarr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…