ben geldim kızlarrrr
fatoş0808 ne güzel bir göbiş o öyle.. Rabbim nazarlardan saklasın.. maaşallah arkadaşım
07papatyacım, hadi bakalım kızına kavuştun.. ne mutlu sana.. çok sevindim senin adına, hasret sona erdi şükür :)))
bu arada tansiyonla ilgili bişey söylemek isityorum..
benimde hamile kalmadan önce 12/8 di hep tansiyonum.. şimdi ise en fazla 11/7 oluyor.. genelde hep 10/6 çıkar.. yada bir numara daha düşük.. doktorum tansiyonumum iyi olduğunu söyler hep.. 12/8 e bile yüksek diyor.. hamilelikte asla yükselmemesi gerekiyormuş.. doğum zamanı tehlikeli olabilirmiş.. bilginize..
fatoş maşalah göbişine çok sivri duruyo acaba erkekmi
slm kızlar dr gittim kızımı tam göremedimm yüzüstü yatmış bagdaş kurmuş dönmedi:S boyu 17 cm kilosu 214 gr maşşallah böbreklerini midesini gördüm beynini inceledi kalbini inceledi gayet saglıklı maşşallah dedi bende 57 kiloya çıkmışım ilaçlarımı yazdı çatlak kremi yazdı hiç bir çatlak kremi %100 etki yapmıyo bu da %60 etkili inş işe yarar dei ayrıntılıya da beni 28 eylüle çagırdı kendine randevuyada 15 ekimde gidecem kısmet olursa ama nasıl gidecem bilmiyom ikisinide gündz mesai satine verdi :S iş yerinden izin alalmam ki bennn vermez izin falan :SS allahım yaaaa
sizler nasılsınız kızlar bebekleriniz nasıl dr gidenler varmıydı
benim kızım olursa bu tabu yıkılmış olacak,
yarın randevum var
günaydın kızlar benımde görüş günü yarın sabırsızlanıyorum.......
kızlar şubat anneleri göbişleri topiğini bulamadım buraya koydum göbiişimi nasıl olmuş :kedi:
bende 2010 şubat annesi olcam...
gözün aydın canımmm ne güzel başlamışsın güne Allah uzun ayrılıklar vermesin canım çok zor insan ayrılamaz herhalde evladından şu yazdıklarından bile belli şurda kaç gün yoktu yanında ama nasıl burnunda tütmüş...
hadi gözün aydın canım .
ayy canım benim ya, nasıl sevindim anlatamam. benim bile gözlerim doldu inan.ben de cumartesiyi bekliyordum, gelsinler artık diye,üzülüyodum sana :)) oohhh bizim için de kokla boll boll öp fıstığı.. Şeniz
kayınvalidenden de Allah razı olsun, benimki de öyledir, canları sağolsun..
Gözünyadın papatyam, Zeynep güzel bir süpriz yapmış annesine opuyorumnanaktan
canım gözün aydın
oh kayınvalideden kaptın erzakları Allah tadında yemek nasip etsin kuşum
arya yı ben de merak ediyorum ulaşabilecek kimse yok mu aranızda?
ben geldim kızlarrrr
fatoş0808 ne güzel bir göbiş o öyle.. Rabbim nazarlardan saklasın.. maaşallah arkadaşım
07papatyacım, hadi bakalım kızına kavuştun.. ne mutlu sana.. çok sevindim senin adına, hasret sona erdi şükür :)))
bu arada tansiyonla ilgili bişey söylemek isityorum..
benimde hamile kalmadan önce 12/8 di hep tansiyonum.. şimdi ise en fazla 11/7 oluyor.. genelde hep 10/6 çıkar.. yada bir numara daha düşük.. doktorum tansiyonumum iyi olduğunu söyler hep.. 12/8 e bile yüksek diyor.. hamilelikte asla yükselmemesi gerekiyormuş.. doğum zamanı tehlikeli olabilirmiş.. bilginize..
papatya şu kimsesiz modunda çık gari kız.
şapkası patiği eldiveni çoraplı çıtçıtlı tulumu ve içine çıtçıtlı body si var. renk ve desenleri var ben çizgili aldım..
Hepinizin göbişleri çok tatlı olmuş ya. Kıskandım en kısa sürede ben de koyuyorumm...
hıımm, ben o takımın daha çok parçalısını başka yerden almıştım canım sağolasın.. biberon takımı almak istiyorum da indirimdeyse diye atlamıştım hemen :)) kızlar aklınızda bulunsun, biberonları cam alıyoruz,plastikler için sıcak suyla temas ettiğinde bişey oluyomuş demişlerdi ama unuttum şimdi :)) k.k. da okumuştum..
evet canım onu bende duymuştum kesinlikle cam kullanılacak... suyu bile plastik şişeden içmek iyi değilmiş... su içinde cam biberon alın....
essemayit şimdi gördüm senin göbişinide..
maaşallah ne güzel..
Allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?