ben de canım.. zaten kocael nin yarısı erkan beyin hastası:))))hehehee..bende konak hastanesine gidiyorum.dr erkan bey'in hastasıyım.sen hangi dr'a gidiyorsun.bende haftaya c.tesi gidicem sanırım o zaman bizede 3'lü test yapacak.hemde cinsiyetini söyleyecek.
ben de gün gectikçe diğerleriin belli oldukça daha da merak ediyorum...:kedi: 13 haftalıkken benim arkadaşımın da oğlu olcaktı belliydi .. ama ben en son tam 12 haftalıkken gittim belki ondan bişşiii göremedi.. ne biliyim belki de kız bizimki de daha çıkmadı şeycezi..:)) çok ayıp!!! çok ayıplıyorum kendimi:kedi::asigim:ya meraktan oluyom cinsiyeti ne bebegin diye benim arkadasim 12 hafta ogrenmis ti erkek bebeyi diye biz 15 olduk da bilmiyoruz insan cok merak ediyo bebisini nasil sevsin diye sasiriyo kızım mı oglum mu kızlar ben bu hafta 3 defa bebisin hareketlerini hisetim sizde hisediyor musunuz
ya meraktan oluyom cinsiyeti ne bebegin diye benim arkadasim 12 hafta ogrenmis ti erkek bebeyi diye biz 15 olduk da bilmiyoruz insan cok merak ediyo bebisini nasil sevsin diye sasiriyo kızım mı oglum mu kızlar ben bu hafta 3 defa bebisin hareketlerini hisetim sizde hisediyor musunuz
ay çok sevindim gerçektende küçük voles yolda demek hayırlı evlat olsun sağsağlim gelsinler inşallah
sen öğrendin sıra bizde bakalım pazartesi Allah nasip ederse bizde öğrenicez canım
kızlar ekleyın lısteye bir KIZÇEEEEEEE dahaaaaaaaaa
3 lü testte yapıldı 10 gün sonra sonucu...hihoyyyt
havva seninde kızın oluyomuş ohh ohh
ne güzel hayırlı evlat olsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?