2010 Şubat Anneleri

vala cnm kontrole gidiyoruz bize bi bilgi vermiyor bebeyi falan incelemiyor 4 defa gitik hep ayni esimle bu nasil is dedik bida da gitmedik yasli bayana gitmis tık biz ama memnun dilim hic cnm

ah cnm gelde bi bak ben neler neler aldim bebek da ne bilmedenn 3 gun oluyo londradan annemlerden geldim herseyi bebise aldik pabucumuz dama gidiyo vala benim nasil gisiler aldim patikler kızlar bebefon da aldik bebefon en lazim sey bebek ayrı yatınca cok iyi oluyor alarmli falan var onlar cok guzel

ya meraktan oluyom cinsiyeti ne bebegin diye benim arkadasim 12 hafta ogrenmis ti erkek bebeyi diye biz 15 olduk da bilmiyoruz insan cok merak ediyo bebisini nasil sevsin diye sasiriyo kızım mı oglum mu kızlar ben bu hafta 3 defa bebisin hareketlerini hisetim sizde hisediyor musunuz

ya kızlar valla buluşalım lafta kalmasın
süper olur resimleride ekleriz buraya sonradan
ay kararlaştıralım yapalım bunu

bende konak hastanesine gidiyorum.dr erkan bey'in hastasıyım.sen hangi dr'a gidiyorsun.bende haftaya c.tesi gidicem sanırım o zaman bizede 3'lü test yapacak.hemde cinsiyetini söyleyecek.
ben de canım.. zaten kocael nin yarısı erkan beyin hastası:))))hehehee..

ben de gün gectikçe diğerleriin belli oldukça daha da merak ediyorum...:kedi: 13 haftalıkken benim arkadaşımın da oğlu olcaktı belliydi .. ama ben en son tam 12 haftalıkken gittim belki ondan bişşiii göremedi.. ne biliyim belki de kız bizimki de daha çıkmadı şeycezi..:)) çok ayıp!!! çok ayıplıyorum kendimi:kedi::asigim:

hiç sorma bende meraktan çatlıcam
hatta gece rüyamda gördüm bebeğim kollarımda emziriyorum ama hala cinsiyetini bilmiyorum
acayip takmışım kafama demek ki
artık pazartesiye kaldı
valla halamın kızıda hamile az önce konuştuk o 13 haftalık sölemiş dr bizim doktorlardamı sorun var nedir

evet cnm galiba kız bizim kiler bizim kide 12 haftaliken gitik ayaklarini hic acmadi utangac bebisim benim

vala doktora dedim goremeyiz mi acaba da erken dedi ense olcumunu yapan doktor kendi doktorumuz tatile gikmisti bende 7 eylulu bekleyemeden pazartesi gidicem kızlar dayanamiyorum

kızlar ekleyın lısteye bir KIZÇEEEEEEE dahaaaaaaaaa
3 lü testte yapıldı 10 gün sonra sonucu...hihoyyyt

ay çok sevindim gerçektende küçük voles yolda demek hayırlı evlat olsun sağsağlim gelsinler inşallah
sen öğrendin sıra bizde bakalım pazartesi Allah nasip ederse bizde öğrenicez canım

kızlar ekleyın lısteye bir KIZÇEEEEEEE dahaaaaaaaaa
3 lü testte yapıldı 10 gün sonra sonucu...hihoyyyt

ebruli canım hayırlı olsun çok sevindim.Ben de dün öğrendim benim de kızım oluyor opuyorumnanaktan

çooooook teşekkür ederim darısı öğrenemeyenlerin başına
ultrasonda 16+0 çıktı
voles ve havva sizede hayırlı olsun

aaaaaaa bır ben eksiğim ayol..
bende 2010 şubat annesıyım
son adet tarıhım 30 nısan
tahmını dogum tarıhım 6 şubat
oğlum olcak ınsallah
adıda mehmet efe olcak kızlar kılomda suanda 66
64 kılo ıle hamıle kaldım..ve ıkıncı ewladım olcak
bıtane kızım vardı zaten adı berre
24 yaşındayım.
BENIDE ALIN LISTEYEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…