serap hoşgeldin naber canım
fatimacım dr bana iki marka önerdi biri Mustela diğeri Lierac. İlki krem, ikincisi jel formunda.. Mustelanın gramajı daha fazla ama jel olan daha kullanışlı olur diye ben Lierac aldım..
Günaydın kızlar,,,,,
unutulduk galiba 15 gündür girmeyince herkes iyi sanırım
hoşbulduk canım sanada geçmiş olsun bu arada nasılsın bakalım
Kızlar ben geldİm hepİnİze gÜnaydınnn herkesİ Çok Özledİm vallaa nasılsınız bakalım volescİm gÖzÜn aydın Çok sevİndİm hayırlısı olsun İnŞallah bende yarın ÖĞrenİcem kısmetse dua edİn bana
Kızlar ben geldİm hepİnİze gÜnaydınnn herkesİ Çok Özledİm vallaa nasılsınız bakalım volescİm gÖzÜn aydın Çok sevİndİm hayırlısı olsun İnŞallah bende yarın ÖĞrenİcem kısmetse dua edİn bana
ben aldım çatlak kremini 65 tl cikkk.. valla bebeyağına talim.. gıdım gıdım sürüyorum öbürkünü ben her ay 65 tl ye acırım
Benim gögüs uçlarım acımaya başladı. ayrıca kocaman oldular gece dönerken falana agrıyor henüz bişey kullanmıyorum
doktor karnım için krem yazdı onu alıcam öglen, gögüslerimi söylemeyi unuttum
günaydın kızlar.
voles'cim kıyafetlere bayıldım. Rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inş.
Günaydınlar herkese a.s. nasılsınız tatlı anne adayları....
cumartesi öglen doktora gittim, bebeğim büyümüş gayet iyiymiş kilosu 160 gr boyu 15 cm olmuş maşallah ama cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yaptı, doktor göbeğimi salladı sağdan baktı soldan baktı ama yok terbiyeli bebek açmadı bacaklarını... artık bir ay sonraya kaldı yada daha erken başka bir doktora gidip ögrenirim bilemiyorum...
bu arada arkadaşlarımızın çoğu cinsiyetini ögrenmiş gözünüz aydın olsun
Volescim kızın oluyormuş çok sevindim, Rabbim hayırlı ve sağlıklı olmsanın nasip eder inş.
Günaydın canım a.s. nasılsın
Unutulmadın canım ama ara verince akıldan çıkıyor işte, sen nasılsın....
sağol canım hayırlısıyla inşallah sende öğrenirsin.... bu arada niye açtın bu kadar canım arayı ya sık sık girmeye çalış lütfen nete....
banada lierac alıcaktım 48 tl.... bide sanırım lükse kaçtığı için sigorta karşılamıyo ne sinir...
canım o kremi göğüslerede kullanabilirsin hatta kalçalarada sürmek lazım oralarda malesefki çatlıyor...
sağol canım benim amin inşallah sen koymadın daha aldığın cicişleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?