2010 Şubat Anneleri

fatimacım dr bana iki marka önerdi biri Mustela diğeri Lierac. İlki krem, ikincisi jel formunda.. Mustelanın gramajı daha fazla ama jel olan daha kullanışlı olur diye ben Lierac aldım..

Reçeteye baktımda senin dediklerinden değil sanırım tamda okuyamadım ama öglen alıcam fiyatını ve ismini ögrenirim.

esmacım geçmiş olsun canım
voles bebişin kıyafetlerine bayıldım hepsi çok güzeller allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş.bende birkaç kıyafet aldım kızıma, insan bebeği için alışveriş yaparken ne kadar mutlu oluyor değilmi..

hoşbulduk canım sanada geçmiş olsun bu arada nasılsın bakalım

iyiyim canım biraz hastalndım işte

2li testimi yaptırdım herşey çok iyi dedi doktor bendede bi problem yokmuş vitamin hapı verdi sadece çok şükür
senin tatil nasıl geçti bodrumm bodrummm yazmışıssın zemuszemus

Günaydın canım, dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz bebişinin:Saruboceq:

sağol canım hayırlısıyla inşallah sende öğrenirsin.... bu arada niye açtın bu kadar canım arayı ya sık sık girmeye çalış lütfen nete....

ben aldım çatlak kremini 65 tl cikkk.. valla bebeyağına talim.. gıdım gıdım sürüyorum öbürkünü ben her ay 65 tl ye acırım

banada lierac alıcaktım 48 tl.... bide sanırım lükse kaçtığı için sigorta karşılamıyo ne sinir...

canım o kremi göğüslerede kullanabilirsin hatta kalçalarada sürmek lazım oralarda malesefki çatlıyor...

günaydın kızlar.

voles'cim kıyafetlere bayıldım. Rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inş.

sağol canım benim amin inşallah sen koymadın daha aldığın cicişleri....

günaydın canım, hadi gözünaydın bebişin gayet sağlıklymış, ama senin bebişte inatçı çıktı galiba göstermemiş kendini, neyse sağlıklı olsunlarda bi dahaki sefere cinsiyetini öğrenirsiniz inş.opuyorumnanaktan

herkese günaydın volsecim kıyafetler çok güzel güle güle sağlıklı giysin inşallah bende bebişimin tulumunu çektim ama güzel çekememişim

Eklentiler

• $Fotoğraf-0023 copy.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $Fotoğraf-0022 copy.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 18
günaydın arkadaslar ya ben kaç haftalık olduğumu karıştırmışım
gecen hafta kendimi 18 in içinde sanıyodum oysaki değilmişim
dün kocişle hesapladık ben 1 hafta önden gidiyomuşum
bu gün 17 hafta lık oldumkaydirigubbakcemile3

canım artık geldim tatildeydim ben o yüzden volescim senin cinsiyet tahminlerin doğru çıkmışmıydı merak ettimde

voles kızın mı olacakkaydirigubbakcemile5
ay çok sevindim nihayet gösterdi ha zillikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar maşşallah aramızda bebeğine ciciler alaln annelerimiz olmuş hayırlı olsun iyi günlerinde giymek nasip etsin rabbim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…