2010 Şubat Anneleri

biter canım biter az kaldı.... ondan sonra şeker yüklemesi kalıyo sanırım bi.... başka bişey varmı kızlar?

iyiyim canım ne olsun iki hafta sonra 4 lü test yaptıracağım. onu bekliyorum. heycanlanıyorum. inşallah sonuçlar iyi çıkar. artık şu testler bitsin istiyorum. çok evham yapıyorum ben

hoşgeldin canım nasılsın bakalım valla doğru strese giriyoz demi ama ay valla

kızlar slm ben geldim... dr dan geldim yani.. fırsat buldum size yazayım dedim hemen, artık kesinn gencer kuzey'imiz gelio erkek yani. 4 boyutlu fotosunda tamamen belli pipisi:))))) 165 gr geldi gelişmeside güzelmiş yalnız kan değerlerim çok düşük çıktı.. biliyorum aslında neden olduğunu dr verdiği bu vitamin ve kan hapımı ne varya onu hiç içmedim çok kötü bi tat bırakıo ağzımda yaaa ama başlarım artık bugün

iyiyim canım ne olsun iki hafta sonra 4 lü test yaptıracağım. onu bekliyorum. heycanlanıyorum. inşallah sonuçlar iyi çıkar. artık şu testler bitsin istiyorum. çok evham yapıyorum ben

Kolay değil canım ya.Dünyanın en zor şeyi anne olmak.Evhamlanmamak mümkün değil ki.Ama sen yine de gönlünü rahat tut.İyi düşünelim iyi olsun değil mi yerimseniben

slm kızlar bende geldım aranıza açılışı ben yapacam sanırım
1 şubat dogum tarihi dedi doktor tabi bi aksilik çıkmassa hayırlısı inşallah
hepinize rahat bir hamilelik geçirmenizi dilerim
aranıza katılabilirim dimivereliniortak

Canım gözün aydın Allah hayırlı doğumlar da nasip eder inşallah. İlaçlarını sakın ihmal etme. Özellikle kan hapı çok önemli. Ben bir gün unuttuğumda deli oluyorum.

mrb arkadaşlar..bende şubat annesiyim fakat çok aktif olarak katılamıyorum sohbetlerinize ama elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum..bugün öğrendiğimiz kadarıyla bizimde oğlumuz olcak inş.listeye eklerseniz sevinirim..tüm şubat bebekleri sağlıkla hayırlarla gelirler inş.

tamam canım deniyeyim bakayım bebişim kıpır kıpır olcakmı ay valla herşeyi yerim yeterki göstersin kendini

walla canım bende bayağı işe yaramıştı... ağzını açıp kapattı benim miniğim bişeyler anlatmak istedi bize ama tabi anlayamadık:)) annecim benim rahatım yerinde keyfim çok iyi demiş olabilir bi ani hareketler falan yaptı... gösteri hazırlamış bize... aç karnına yediğimdede metroyu direk vuruşları elle hissediliyo...

sizler nasılsınız fırsat buldukça girip bişiler yazıp çıkıorum ama genelede hiçkimse kalmmaış oluyo inş.okuyosunuzdur ben hiç okuyamıyorum geçmişi yeni gelen birsürüü hamişimiz var sanırım ilk defa gördüğüm isimler pek çokk hepiniz hoşgeldiniz

ii canım kesinleşmiş artık.kızlar benim kuzenim ebe ve oda hamile 4 lü testi bilmediğini söyledi.araştırıp haber verecek.

hoşgeldin canım nasılsın bakalım valla doğru strese giriyoz demi ama ay valla

evet canım çok stres oluyoruz. aslında rahat davranabilmeyi öğrenmem lazım. ben böyleyim bu huyumu hiç sevmiyorum ama çok evham yapıyorum. hayırlısı canım. senin bugünkü randevuna az kaldı arkadaşım hayırlısı ile git iyi haberlerle gel canım. bende muayene günleri çok kötü oluyorum zman geçmek bilmiyo.sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo

Hayırlı olsun canım.Ayaklarını sürüt yerde hastaneye giderken. Biz de kavuşalım çocuklarımıza hayırlısıylaopuyorumnanaktan

gözün aydın canım hoş geldin.

bebeg benim de 6. haftada kese görülmüştü, 8. haftada kalp atışını dinlemiştik,karından usg ile. ne güzel kesen büyümüş,kız..Rabbim her zaman yanında olsun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…