Serap evde bİlgİsayar varmı akŞam haber ver
var canım veririm eve gidince ay çok heycanlıyım inanınki 2,5 saat kaldı ne yemeliyim peki kızlar gitmeden önce bilgi verin bana azcıkk
iyiyim canım ne olsun iki hafta sonra 4 lü test yaptıracağım. onu bekliyorum. heycanlanıyorum. inşallah sonuçlar iyi çıkar. artık şu testler bitsin istiyorum. çok evham yapıyorum ben
saat 4 de metro çikolata ye tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım ne olsun iki hafta sonra 4 lü test yaptıracağım. onu bekliyorum. heycanlanıyorum. inşallah sonuçlar iyi çıkar. artık şu testler bitsin istiyorum. çok evham yapıyorum ben
kızlar slm ben geldim... dr dan geldim yani.. fırsat buldum size yazayım dedim hemen, artık kesinn gencer kuzey'imiz gelio erkek yani. 4 boyutlu fotosunda tamamen belli pipisi:))))) 165 gr geldi gelişmeside güzelmiş yalnız kan değerlerim çok düşük çıktı.. biliyorum aslında neden olduğunu dr verdiği bu vitamin ve kan hapımı ne varya onu hiç içmedim çok kötü bi tat bırakıo ağzımda yaaa ama başlarım artık bugün
tamam canım deniyeyim bakayım bebişim kıpır kıpır olcakmı ay valla herşeyi yerim yeterki göstersin kendini
kızlar slm ben geldim... Dr dan geldim yani.. Fırsat buldum size yazayım dedim hemen, artık kesinn gencer kuzey'imiz gelio erkek yani. 4 boyutlu fotosunda tamamen belli pipisi:))))) 165 gr geldi gelişmeside güzelmiş yalnız kan değerlerim çok düşük çıktı.. Biliyorum aslında neden olduğunu dr verdiği bu vitamin ve kan hapımı ne varya onu hiç içmedim çok kötü bi tat bırakıo ağzımda yaaa ama başlarım artık bugün
hoşgeldin canım nasılsın bakalım valla doğru strese giriyoz demi ama ay valla
slm kızlar bende geldım aranıza açılışı ben yapacam sanırım
1 şubat dogum tarihi dedi doktor tabi bi aksilik çıkmassa hayırlısı inşallah
hepinize rahat bir hamilelik geçirmenizi dilerim
aranıza katılabilirim dimivereliniortak
mrb arkadaşlar..bende şubat annesiyim fakat çok aktif olarak katılamıyorum sohbetlerinize ama elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum..bugün öğrendiğimiz kadarıyla bizimde oğlumuz olcak inş.listeye eklerseniz sevinirim..tüm şubat bebekleri sağlıkla hayırlarla gelirler inş.
karından usg de 20 mm. gebelik kesesi rahim içinde görüntülendi...ama bebek görünmezmiş daha.. acaba karından ve devlet hast. de ya ondanmı bilmem.. bebek için 2 hafta sonra çağırdı... dr.um çok güzel büyümüş... 5 haftalık fln dedi.. 2 hafta geriden geliyomuş... olsun amann gelsin de geriden gelsin... bebeği görünce kesin hafta ve gün sölicem dedi.. allahıma şükürler olsun 10 gün önce 6 mm. olan keseciğim 20 mm. ye büyümüş... büyüme hızı normalmiş.. bakalım cumaya özelde ki randevuda vajinal görünür diyorum ama hayırlısı artık.. :)))
hoş geldin aramıza.slm kızlar bende geldım aranıza açılışı ben yapacam sanırım
1 şubat dogum tarihi dedi doktor tabi bi aksilik çıkmassa hayırlısı inşallah
hepinize rahat bir hamilelik geçirmenizi dilerim
aranıza katılabilirim dimivereliniortak
kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?