slm.. hayır canımm :))) ben nisan annesiyim.. bu topikteki bebişlerin de teyzesi.. daha önce denk gelmedik sanırım :))) şubat topiği açıldığında biz çalışmadaydık :))) ama olmadı. rabbim nisana göndercek meleğimi inş.. burdaki ark.larla arada girip muhabbete katılıyorum da dr. gidieğimi bilenlere son durumumu haber vermek istemiştim :)))
slm.. hayır canımm :))) ben nisan annesiyim.. bu topikteki bebişlerin de teyzesi.. daha önce denk gelmedik sanırım :))) şubat topiği açıldığında biz çalışmadaydık :))) ama olmadı. rabbim nisana göndercek meleğimi inş.. burdaki ark.larla arada girip muhabbete katılıyorum da dr. gidieğimi bilenlere son durumumu haber vermek istemiştim :)))
karından usg de 20 mm. Gebelik kesesi rahim içinde görüntülendi...ama bebek görünmezmiş daha.. Acaba karından ve devlet hast. De ya ondanmı bilmem.. Bebek için 2 hafta sonra çağırdı... Dr.um çok güzel büyümüş... 5 haftalık fln dedi.. 2 hafta geriden geliyomuş... Olsun amann gelsin de geriden gelsin... Bebeği görünce kesin hafta ve gün sölicem dedi.. Allahıma şükürler olsun 10 gün önce 6 mm. Olan keseciğim 20 mm. Ye büyümüş... Büyüme hızı normalmiş.. Bakalım cumaya özelde ki randevuda vajinal görünür diyorum ama hayırlısı artık.. :)))
ya kızlar su saglık ocagı muhabbetini anlamadım ben ozel hastaneye gidiyorum ve ona bile az zaman buluyorum bide saglık ocagına mı gitmek gerekiyor zorunlu mu yani.sonucta ben butun tahlil ve ası ne gerekiyorsa kendi hastanemde yaptıryorum kafamçokkarıştı
canım gitmen lazım hastanede yapılmıyor aşılar sağlık ocağında aşılar yapılıyo.
aRKADAŞLAR ŞART MI BU AŞIYI YAPTIRMAK? BİLEN VAR MI?
fatoscum nasıl yani özel hastanede yapmıyolar mı asıyı ??
İyİz lİmoncum sen nasılsın
linomcum sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?