2010 Şubat Anneleri

8. haftadan sonra kalp atışları falan belli oluyor ama sen kalp atışlarını beklemeden alttan muayene olacaksın galiba.inşallah herşey normaldir canım ama bak kesesi büyümüş bile gözün aydın

hadi cnm gozunaydın gec dollenme olmus sanırım cunku takviminde 7 haftalık gozukuyorsun. Bende de 5 haftalıkta (vajinal) kese gozukmustu 6 haftada kalp atısını duymustuk.(karından) insallah sende hayırlısıyla duyacaksın.tekrar tebrikler.. alkisalkisalkis

bebeg83 cnm muhtemelen geç döllenmedir endişelenme benimde geç döllenme biliyosun 2 hafta geriden geliyo sıpam saglık olsun ne yapalım ama merak etmem bebeğin seninle keseside büyümüş endişe etme yani göreceksin allahın izni ile

ya kızlar su saglık ocagı muhabbetini anlamadım ben ozel hastaneye gidiyorum ve ona bile az zaman buluyorum bide saglık ocagına mı gitmek gerekiyor zorunlu mu yani.sonucta ben butun tahlil ve ası ne gerekiyorsa kendi hastanemde yaptıryorum kafamçokkarıştı

hayırlısı olsun canım ben denk gelmemişim sana hadi bakalım bebişlerimizn teyzesiii

valla bende anlamadım bende hastanede herşeyimi yaptırıyorum canım orası kontrol amaçlı galiba hani aile planlaması veya takip etmek için olabilir belki

canım benimde 5 haftalık sadece kese göründü 2 hafta sonrada kalp atışı endişelenme bende devlete gitöiştim.

canım gitmen lazım hastanede yapılmıyor aşılar sağlık ocağında aşılar yapılıyo.

aRKADAŞLAR ŞART MI BU AŞIYI YAPTIRMAK? BİLEN VAR MI?

evet şart canım senin ve bebeğin için şart.bende tüm işlemlerimi özelde yaptırıyorum ama her ay sağlık ocağına gidilmesi gerekiyormuş şimdi anne aşıları bebek doğduktan sonrada bebek aşıları için sağlık ocağına gidiliyor özel hastanelerde bu aşıları yapıyorlar ama bebeğe yapılan hepatit -b aşıları dünya para hepatit-b 3 doz oluyor ya her biri 300 küsür canım.benim çevremde doğum yapanlar olduğu için onlara sorabiliyorum tetenozu falan dr lar kendi bölgenizdeki sağlık ocağına müracat edin diyorlarmış.sağlık ocaklar zaten 8 de açılıyor birde evine yakın ise sorun yok zaten heryerde değişiyordur elbette ama öyle hastaneler gibi değil 5-10 dk bekliyorsun alıyorlar hemen.

doktoruma sorayım ben bununn ayrıntılarını.Kaçıncı hafta da falan diye. Benim etrafımdaki hamişlerden hiç duymadım da ben.

arkadaşlar benim karnım kasılıyo zaman zaman. Öyle oluyo ki dik duramıyorum.Yatıyorum hemen. Yarım saat sonra geçiyo. Sizce neden oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…