2010 Şubat Anneleri

ay kızlar heyecandan arkadaşımın kasımda dogurması gerektiğini yazmışım şimdi fark ettim agustosta dogurması gerekiyodu eylüle kaldı sıpası neyse daha dogmamış akşama kadar bekliceklermiş hayırlısı artık

SaĞlık ocaklarına mutlaka kayıt yaptırmak gerekıyor...20 haftadan sonra tetenoz aŞısı yapılıcakmıŞ 1 ay arayla 2 sefer ılk hamılelıklerı olanlara...25 eylÜlde yapılıcak ılk aŞım benım ateŞ yapıyormuŞ galıba deneyımlı anneler varsa bılgı verırse sevınırım kıslar ben tırstım azcıkda :))))

sağol canım güzel haberleri vericez inş.sizlere bakalım neler olucak çok heycanlıyım

hjadi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.

inşallah kızlar inanın gece kabuslar falan görüyorum geceleri inanın ay ne zor bu doktor saatlerini beklemek haberlerimizi vericez sizlere teyzeleri

ah o 5 yok mu o 5 gelmek bilmez benim randevuda 5 deydi... ama çok uğurludur canım iyi haberler alıcaksın görürsün.. ben kızımın olucağını öğrendim o saatte.. sanada uğur getirsin inş.

ah volescim sorma gelmek bilmiyo ne yapsamda zaman geçse diyorum heycandan habire tuvalete gidiyorum inşallah hayırlı haberler alıcaz inşallah bizde bakalım bizede uğur getitir inşallah voles teyzesi hemen yazarım gece sizlere gelince...ah ah :lepi:

Evet ben de duydum öyle bi şey ama doktora sormayı hep unutuyorum. Sıpamı görünce aklım başımdan gidiyo kafamçokkarıştı

meraba arkadaşlar..ya arkadaşlar ben yan yatamıyorum..yatarken sağ yada sol tarafıma yatıyrm bi bakmışım yine yüzüstü yatıyrm.öyle çok rahat ediyorm ama bebişim mutlu olmuyodr muhtemelen bundan..üfff ya napıcam bebişimi üzüyorum galiba :çok üzgünüm:

Canım bence tehlikeli olabilir. Yan uatarken ben tatakla arama yorganı kat yapıp koyuyorum yüzüstü yatmamı engelliyor.

Benim doktorumun muayenehanesine gidiyorum ve beni testler için Aile hekimime gönderiyor. Geçen ay testler için aile hekimime gittiğimde, doktora ilk gittiğimizde aldığı bilgiler var ya yok akrabalık var mı ilk hamilelik mi ilk çocuk mu falan o bilgilerin hepsini yeniden aldı ve kaydımı yaptı. Yasal olarak takip etme zorunlulukları varmış. Ve bana bir takvim verdi bu tarihlerde geleceksin diye. Bir tane de gebelik takip formu verdi işte bebeğin boyu kilosu çeşitli ölçüleri falan içeren doktoruna bu bilgileri doldurt dedi. Sen bu tarihlerde gelmezsen de biz sizi ararız zaten dedi. Kendi doktorumun verdiği tüm ilaçları da gidip aile hekimime yazdırıyorum zaten. Aile hekimleri çok ilgileniyorlar gerçekten, direkt telefon numaraları var ne zaman arasam her soruma cevap veriyor Bi de tetanoz için 19. haftada geleceksin dedi bana ama bu perşembe kendi doktoruma haftaya çarşamba da aile hekimine gidicem tekrar o zaman kesinleşir.

Benim bu aile hekimi işinden hiç haberim yoktu. Üstelik ben aile hekimimi hiç sevmiyorum. Her ay ona mı gideceğim yani şimdi?!

Artık saĞlık ocaklarında aıle hekımlıĞı var herkez kendı aıle hekımıne gıdıp baŞvuruyor...mesela benım burdakı ana saĞlıĞı dıye geÇıyor kadın doĞum dr. Bıle var acıl bıŞey olduĞunda ona gıdılebılıyor...tetanoz aŞısını saĞlık ocaklarında yaptırıyormuŞuz...ben yan etkılerını bılmıyorum sadece ateŞ yaptıĞını duydum baŞka etkısı varmı acaba dıye merak edıyorum...

slmmm güzel annişler umarım herkes iyidir
doktora gidecekler inşaALLAH hayırlı haberlerle dönersinizopuyorumnanaktan,bende yarın dörtte görücem bebişimi nasıl geçicek zaman bilmem

slmmm güzel annişler umarım herkes iyidir
doktora gidecekler inşaALLAH hayırlı haberlerle dönersinizopuyorumnanaktan,bende yarın dörtte görücem bebişimi nasıl geçicek zaman bilmem

valla canım seninde güzel haberlerin gelir inşallah valla zaman geçmek bilmiyo inanın 4 saat var daha yerimde duramıyorum

bizim burdada sağlık ocağı var sokak sokak ayırmışlar insanları ama aile hekimi falan değil ilaçlarım bitince gidip yazdırıyorum o kadar.bilindik sağlık ocağı yani.14. haftadan sonra gidip kayıt olunması gerekiyomuş kimisi daha erkende kayıt alıyor ayda 1 kere gidilecek bi takip tablosu veriyorlar her gittiğimizde kilo +tansiyon ölçüyorlar 6. aydan sonrada bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar ama usg ile falan değil dinleme cihazı ile aşıları falanda sağlık ocağı vuruyor.dr söylemedi ise bile size en yakın sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptırıcam diyin benimde dr söylemedi ama tetenoz aşısı önemli ben kaydımı yaptırdım.

ayy bu yemek saatlerinden nefret ediyorum halen miğdem kötü yemek yiyemiyorum zaten 3-5 atıştırıyorum sonrasındada kafamı kaldıramıyorum uykum geliyor ne olur 2 saat izin verselerde uyusam ya 9-10 saat çalışan gebeleri için çok uzun bi süre uykum var mafoldumben

karından usg de 20 mm. gebelik kesesi rahim içinde görüntülendi...ama bebek görünmezmiş daha.. acaba karından ve devlet hast. de ya ondanmı bilmem.. bebek için 2 hafta sonra çağırdı... dr.um çok güzel büyümüş... 5 haftalık fln dedi.. 2 hafta geriden geliyomuş... olsun amann gelsin de geriden gelsin... bebeği görünce kesin hafta ve gün sölicem dedi.. allahıma şükürler olsun 10 gün önce 6 mm. olan keseciğim 20 mm. ye büyümüş... büyüme hızı normalmiş.. bakalım cumaya özelde ki randevuda vajinal görünür diyorum ama hayırlısı artık.. :)))

selam canım hoşgeldin sende şubat annesimi olucaksın ben anlayamdım ufak sanırım seninki daha

slm.. hayır canımm :))) ben nisan annesiyim.. bu topikteki bebişlerin de teyzesi.. daha önce denk gelmedik sanırım :))) şubat topiği açıldığında biz çalışmadaydık :))) ama olmadı. rabbim nisana göndercek meleğimi inş.. burdaki ark.larla arada girip muhabbete katılıyorum da dr. gidieğimi bilenlere son durumumu haber vermek istemiştim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…