sizlerede günaydın kızlar,
Papatya-Mydarling bugün sizden inşallah iyi haberler bekliyoruz.Biz dün Pok bezlerimizi zemuszemus almaya başladık Prima nın yeni doğanı var 2-6 kg için onunla başladık 98 tane mi ne vardı içinde bakalım 3 paket ondan alıp sonra mini-midi-maxi olarak devam edeceğiz.ayda 3 paket gitse 100 tl yapıyor kızlar başlamak lazım şimdiden.
BİRDE bu sabah sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım her ay 1 kes gitmem gerekiyormuş.aşılarla ilgili bilgileride daha sonra vereceklermiş.ama ben tahlil sonuçlarımı götürmemiştim o yüzden bu hafta tekrar uğramam gerekiyor.birde Sağlık ocağındaki kız ben senin adını bilgisayarda görmüştüm dedi nasıl yani dedim şaşırdım da çünkü artık hangi hastaneye gidersen git gebelik olunca senin bağlı olduğun sağlık ocağına bildiriliyor dedi sen bize gelmeseydin 20. haftada bizden arkadaşlar gelecekti zaten size hatırlatmaya dedi.ülkecek gelişiyoruz galiba
hjadi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.
ah o 5 yok mu o 5 gelmek bilmez benim randevuda 5 deydi... ama çok uğurludur canım iyi haberler alıcaksın görürsün.. ben kızımın olucağını öğrendim o saatte.. sanada uğur getirsin inş.
meraba arkadaşlar..ya arkadaşlar ben yan yatamıyorum..yatarken sağ yada sol tarafıma yatıyrm bi bakmışım yine yüzüstü yatıyrm.öyle çok rahat ediyorm ama bebişim mutlu olmuyodr muhtemelen bundan..üfff ya napıcam bebişimi üzüyorum galiba :çok üzgünüm:
SaĞlık ocaklarına mutlaka kayıt yaptırmak gerekİyor...20 haftadan sonra tetenoz aŞısı yapılıcakmıŞ 1 ay arayla 2 sefer İlk hamİlelİklerİ olanlara...25 eylÜlde yapılıcak İlk aŞım benİm ateŞ yapıyormuŞ galİba deneyİmlİ anneler varsa bİlgİ verİrse sevİnİrİm kıslar ben tırstım azcıkda :))))
slmmm güzel annişler umarım herkes iyidir
doktora gidecekler inşaALLAH hayırlı haberlerle dönersinizopuyorumnanaktan,bende yarın dörtte görücem bebişimi nasıl geçicek zaman bilmem
karından usg de 20 mm. gebelik kesesi rahim içinde görüntülendi...ama bebek görünmezmiş daha.. acaba karından ve devlet hast. de ya ondanmı bilmem.. bebek için 2 hafta sonra çağırdı... dr.um çok güzel büyümüş... 5 haftalık fln dedi.. 2 hafta geriden geliyomuş... olsun amann gelsin de geriden gelsin... bebeği görünce kesin hafta ve gün sölicem dedi.. allahıma şükürler olsun 10 gün önce 6 mm. olan keseciğim 20 mm. ye büyümüş... büyüme hızı normalmiş.. bakalım cumaya özelde ki randevuda vajinal görünür diyorum ama hayırlısı artık.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?