kızlar ben geldim
kızlar ben geldim[/QUO
papatya hosgeldın ne dedı doktor
slm kızlar bende geldım aranıza açılışı ben yapacam sanırım
1 şubat dogum tarihi dedi doktor tabi bi aksilik çıkmassa hayırlısı inşallah
hepinize rahat bir hamilelik geçirmenizi dilerim
aranıza katılabilirim dimivereliniortak
kızlar ben geldim
Kolay değil canım ya.Dünyanın en zor şeyi anne olmak.Evhamlanmamak mümkün değil ki.Ama sen yine de gönlünü rahat tut.İyi düşünelim iyi olsun değil mi yerimseniben
inşallah cnm şimdi çok uzak gibi geliyo o günler biran önce geçsin istiyo insan:CüvCüv:Hayırlı olsun canım.Ayaklarını sürüt yerde hastaneye giderken. Biz de kavuşalım çocuklarımıza hayırlısıylaopuyorumnanaktan
hoş geldin aramıza.
hoş buldum tşkler
a.s.
evet canım doğru söylüyosun. hep iyi düşünmeye çalışıyorum bende ama yinede testi yaptırıp sonucu alana kadar kafamı hep bişeyler tırmalıyor. rabbim hepimizin bebişlerne sağlık versin.
tatlım listemizde varsın zaten. yeniden hoşgeldin aramıza. cinsiyetini öğrendin mi?
hoşgeldin zuzuu.. nasıl geçti muayene anlat bakalım. gördün mü pipiyi :))
walla canım bende bayağı işe yaramıştı... ağzını açıp kapattı benim miniğim bişeyler anlatmak istedi bize ama tabi anlayamadık:)) annecim benim rahatım yerinde keyfim çok iyi demiş olabilir bi ani hareketler falan yaptı... gösteri hazırlamış bize... aç karnına yediğimdede metroyu direk vuruşları elle hissediliyo...
anlatayım.gittik doktoraaa.baktı çok saglıklı dedi.bi paroblem yok.kanımızı verdik üçlü için yarın alacagız.dörtlü yapmayacagım dedi..175gr olmuş. çok iyi dedi.neyse gelelim cinsiyet olayına....
biz başka doktora gittigimizi söylemedik dedik bize kıza benziyo demiştiniz şimdi artık kesinleşmiytir cinsiyeti dedik.evet bi bakalım dedi.epeyce baktı ve evet dedigim dogru kız dedi.aaa öylemi dedik.eminmisiniz dedik %99 kızz ama yok yok %100 kız dedi.neyse ordan çıktık.benim içime kurt düştü eee diger kadında kesin erkek demişti ne yapsak bi dahaki randevuyu yine bir ay sonraya verdi.yoldayken yok bu böyle olmayacak en iyisi daha özele gidip bu çocugun cinsiyetini biri daha kız desin dedik.ve hemen bi doktora daha gittik.verdik 70 lira.ne yapalım.yarım saat baktı dedik doktor bey iki doktorun biri kız biri erkek dedi.birini teyid edeceksiiz.dedik adam dur heyecanlandım daha dikkatli bakayım dedi.epey uzunca bakmanın ardından kesin kız dedi.onada dedik eminmisiniz.evet %100 kız ded....ayyyy sonunda çözüldü bizim olay...yine erketen kıza döndün ama dönüşümüz tam oldu kızlar....
neyse ben bi başa döneyimde ne kaçırmışım ona bakayımm...
anlatayım.gittik doktoraaa.baktı çok saglıklı dedi.bi paroblem yok.kanımızı verdik üçlü için yarın alacagız.dörtlü yapmayacagım dedi..175gr olmuş. çok iyi dedi.neyse gelelim cinsiyet olayına....
biz başka doktora gittigimizi söylemedik dedik bize kıza benziyo demiştiniz şimdi artık kesinleşmiytir cinsiyeti dedik.evet bi bakalım dedi.epeyce baktı ve evet dedigim dogru kız dedi.aaa öylemi dedik.eminmisiniz dedik %99 kızz ama yok yok %100 kız dedi.neyse ordan çıktık.benim içime kurt düştü eee diger kadında kesin erkek demişti ne yapsak bi dahaki randevuyu yine bir ay sonraya verdi.yoldayken yok bu böyle olmayacak en iyisi daha özele gidip bu çocugun cinsiyetini biri daha kız desin dedik.ve hemen bi doktora daha gittik.verdik 70 lira.ne yapalım.yarım saat baktı dedik doktor bey iki doktorun biri kız biri erkek dedi.birini teyid edeceksiiz.dedik adam dur heyecanlandım daha dikkatli bakayım dedi.epey uzunca bakmanın ardından kesin kız dedi.onada dedik eminmisiniz.evet %100 kız ded....ayyyy sonunda çözüldü bizim olay...yine erketen kıza döndün ama dönüşümüz tam oldu kızlar....
kızlar slm ben geldim... dr dan geldim yani.. fırsat buldum size yazayım dedim hemen, artık kesinn gencer kuzey'imiz gelio erkek yani. 4 boyutlu fotosunda tamamen belli pipisi:))))) 165 gr geldi gelişmeside güzelmiş yalnız kan değerlerim çok düşük çıktı.. biliyorum aslında neden olduğunu dr verdiği bu vitamin ve kan hapımı ne varya onu hiç içmedim çok kötü bi tat bırakıo ağzımda yaaa ama başlarım artık bugün
walla canım bende bayağı işe yaramıştı... ağzını açıp kapattı benim miniğim bişeyler anlatmak istedi bize ama tabi anlayamadık:)) annecim benim rahatım yerinde keyfim çok iyi demiş olabilir bi ani hareketler falan yaptı... gösteri hazırlamış bize... aç karnına yediğimdede metroyu direk vuruşları elle hissediliyo...
evet canım çok stres oluyoruz. aslında rahat davranabilmeyi öğrenmem lazım. ben böyleyim bu huyumu hiç sevmiyorum ama çok evham yapıyorum. hayırlısı canım. senin bugünkü randevuna az kaldı arkadaşım hayırlısı ile git iyi haberlerle gel canım. bende muayene günleri çok kötü oluyorum zman geçmek bilmiyo.sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo
kızlar ben geldim
volescim senin belli oldumu bebiş cinsiyeti ne alemde bi türlü öğrenememiştin ben en son buralardayken merak ettim çokkhihoyyyt
neyse ben bi başa döneyimde ne kaçırmışım ona bakayımm...[/QUOTE
epey maceralı olmuş sizin paptyacım. Ama neyse sonunda çözülmüş.Gözünüz aydın.Sağlıkla gelirler inşallah.
fatoscum nasıl yani özel hastanede yapmıyolar mı asıyı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?