2010 Şubat Anneleri

tatlım listemizde varsın zaten. yeniden hoşgeldin aramıza. cinsiyetini öğrendin mi?

kızlar ben geldim

hoşgeldin zuzuu.. nasıl geçti muayene anlat bakalım. gördün mü pipiyi :))

Kolay değil canım ya.Dünyanın en zor şeyi anne olmak.Evhamlanmamak mümkün değil ki.Ama sen yine de gönlünü rahat tut.İyi düşünelim iyi olsun değil mi yerimseniben

evet canım doğru söylüyosun. hep iyi düşünmeye çalışıyorum bende ama yinede testi yaptırıp sonucu alana kadar kafamı hep bişeyler tırmalıyor. rabbim hepimizin bebişlerne sağlık versin.

merhaba kızlar..
bugün kayınvalidem geliyor. bir hafta kalır sanırım. kaynım burada ünversite kazandı, galiba o da bizle kalacak. önceleri çok sıkılmıştım çok düşünmüştüm kara kara ama artık düşünmüyorum. hayırlısı neyse o olsun.
bu sırada kaynanam ilk defa evime gelecek onun heyecanı var bende. gerçi öyle pimpirikli, kusur bulan biri değil ama yine de herşey dörtdörtlük olsun istiyorum.

kaç gündür aklıma takıldı ben neden hala bebeğimi hissetmiyorum ki CADIARZU bulantım ve kusmam devam ettiği için biraz daha rahatım ama yine de aklıma takılıyor. 16 haftalık oldum artık hissetmeliydim.
bebeğim Allaha emanet, bütün bebekler Allaha emanet. sağlıklı uzun ömürler yaşarlar inşallah. daha biz şubat anneleriyle ne yedi ne içti, ek gıdaya geçti mi, diş çıkarttı mı, konuştu mu.. hepsinin muhabbetini edecez inşallah opuyorumnanaktan
hımmm gece rüyamda doğum yaptım. ikiz bebeklerim oldu kaydirigubbakcemile3 bir kız bir erkek. onları emzirdim çok küçüklerdi. bembeyaz sütüm geldi sütümü gördüm.
hayırlara çıkartsın Rabbim!

anlatayım.gittik doktoraaa.baktı çok saglıklı dedi.bi paroblem yok.kanımızı verdik üçlü için yarın alacagız.dörtlü yapmayacagım dedi..175gr olmuş. çok iyi dedi.neyse gelelim cinsiyet olayına....
biz başka doktora gittigimizi söylemedik dedik bize kıza benziyo demiştiniz şimdi artık kesinleşmiytir cinsiyeti dedik.evet bi bakalım dedi.epeyce baktı ve evet dedigim dogru kız dedi.aaa öylemi dedik.eminmisiniz dedik %99 kızz ama yok yok %100 kız dedi.neyse ordan çıktık.benim içime kurt düştü eee diger kadında kesin erkek demişti ne yapsak bi dahaki randevuyu yine bir ay sonraya verdi.yoldayken yok bu böyle olmayacak en iyisi daha özele gidip bu çocugun cinsiyetini biri daha kız desin dedik.ve hemen bi doktora daha gittik.verdik 70 lira.ne yapalım.yarım saat baktı dedik doktor bey iki doktorun biri kız biri erkek dedi.birini teyid edeceksiiz.dedik adam dur heyecanlandım daha dikkatli bakayım dedi.epey uzunca bakmanın ardından kesin kız dedi.onada dedik eminmisiniz.evet %100 kız ded....ayyyy sonunda çözüldü bizim olay...yine erketen kıza döndün ama dönüşümüz tam oldu kızlar....
neyse ben bi başa döneyimde ne kaçırmışım ona bakayımm...

tatlım listemizde varsın zaten. yeniden hoşgeldin aramıza. cinsiyetini öğrendin mi?

hoşgeldin zuzuu.. nasıl geçti muayene anlat bakalım. gördün mü pipiyi :))

aa çok sevindim
bizimki erkekmiş bu sene erkek senesi galiba genelde
çevremde duydugum kafarıyla hep ölesositososito

kızlar ben kaçıyorum. hepinize sağlık diliyorum. bebişlere ve kendinize iyi bakın. benim biraz çalışmam lazım. görüşmek üzere.

volescim senin belli oldumu bebiş cinsiyeti ne alemde bi türlü öğrenememiştin ben en son buralardayken merak ettim çokkhihoyyyt

ay çok ilginç yaa e peki o pipi diye resmini çektiği şey neymiş kafamçokkarıştı
neyse herşey yolundaymış cinsiyetde kesinleşti gözün aydın canım:1hug:

kaydirigubbakcemile3 senin kız da benim ki gibi cabbar çıktı... baksana tam göstermiyoda dr. larda iki arada bi derede kalmışlar ama sonunda düğümün çözülmesine çok sevindim canım.... hayırlı evlat olsunlar inşallah tekrar gözün aydın...

gözün aydın canım hadi bakalım hayırlısı olsun oğluşun

tamam canım bende deniycem bakalım neler dicek meleğim annesine

kesinlikle öğrenmemiz lasım evet arkadaşım az kaldı bakalım hayırlısı hemen yazarım sizlere fırsat bulunca bende çok heycanlıyım valla

kızlar ben geldim

hoşgeldin canım evet ne oldu anlat bakalım

volescim senin belli oldumu bebiş cinsiyeti ne alemde bi türlü öğrenememiştin ben en son buralardayken merak ettim çokkhihoyyyt

canım bende geçen cuma öğrendim kız benimkide kaydirigubbakcemile3 hayırlı evlat olsunlar sağlıklı sıhatli doğsunlarda gerisi boş...

fatoscum nasıl yani özel hastanede yapmıyolar mı asıyı ??

sizin cinsiyet işi beni güldürdü ya ne komik.. bir türk filminde vardı galiba kız idu erkek idu kız idu erkek idu :roflol:

Balsurat müsait değil sanırım bu ara listemiz epey geride kalmış güncellemek lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…