2010 Şubat Anneleri

canım benim son adet tarihim 16mayıs seninki listede yoktu bakamadım. 15hafta 3 günlüğüz biz teysesi
15+1-16+0 arası 16. hafta diye geçiyor ya o yüzden 16. haftamdayım dedim yerimseniben

anladım canım tamam şimdi hatırladım akarahan dı benimle aynı olan benim 8mayıs zaten karıştırdım pardonn:CüvCüv:

eslem ve cicilibicili arkadaşlar kende derdime düştüm size yazı yazamadım.aramıza hoşgeldiniz.başka vardı ama neyse onlarda olunca söylerim

hayret ya bizim dr da 3lü testi istemedi direk 4lü yaparız demişti. bugün verdik onuda bakalım 1 hafta sonra çıkar dediler hayırlısıyla inş. bu arada dr soracağım ne vardı die okadar düşündüm ama aklıma gelmedi size sorayım bari bende. bu kramplar beni mahvediyo her sabah bağırarak uyanıyorum varmı benim gibi olan.netten okudum yapılacak hiçbirşiy yok.magnezyum eksikliği artırabilir dio sadece. yani normaldir yazıo ama dayanılmaz bir acı buu

elif sen bu gün 4 lü test için mi verdin nasıl yaptılar.yine kan mı alıyolar.

Canım benim de öyle.gerçi bağırarak uyanmıyorum ama canım yanıyo. Bi de bebeğe bi şey oluyo sanıyorum ilk an korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…