bakalım bizim doktorun dediği ne çıkıcak çok sevindim valla canım senin adına ee şimdi senin hangi takvimler doğru çıkmış oldu onaylamak lasım demi ama
benim bütün takvimlerde erkek çıkıyodu hatta bir tane bile kız olan çıkmadı..gördügünüz gibi tutmamış oluyo..
canım benim son adet tarihim 16mayıs seninki listede yoktu bakamadım. 15hafta 3 günlüğüz biz teysesi
15+1-16+0 arası 16. hafta diye geçiyor ya o yüzden 16. haftamdayım dedim yerimseniben
anladım canım tamam şimdi hatırladım akarahan dı benimle aynı olan benim 8mayıs zaten karıştırdım pardonn:CüvCüv:
hayret ya bizim dr da 3lü testi istemedi direk 4lü yaparız demişti. Bugün verdik onuda bakalım 1 hafta sonra çıkar dediler hayırlısıyla inş. Bu arada dr soracağım ne vardı die okadar düşündüm ama aklıma gelmedi size sorayım bari bende. Bu kramplar beni mahvediyo her sabah bağırarak uyanıyorum varmı benim gibi olan.netten okudum yapılacak hiçbirşiy yok.magnezyum eksikliği artırabilir dio sadece. Yani normaldir yazıo ama dayanılmaz bir acı buu
hayret ya bizim dr da 3lü testi istemedi direk 4lü yaparız demişti. bugün verdik onuda bakalım 1 hafta sonra çıkar dediler hayırlısıyla inş. bu arada dr soracağım ne vardı die okadar düşündüm ama aklıma gelmedi size sorayım bari bende. bu kramplar beni mahvediyo her sabah bağırarak uyanıyorum varmı benim gibi olan.netten okudum yapılacak hiçbirşiy yok.magnezyum eksikliği artırabilir dio sadece. yani normaldir yazıo ama dayanılmaz bir acı buu
kızlar bu arada mesajlarınızın sonundaki takcimleri nasıl eklediniz. Ben de istiyorummmm
slm annecikler nasılsınız?
benim de satım 8 mayıs Elifçim. Aynıyız zemuszemus
son satını ve muhtemel doğum tarihjini söle yapayım sana istersen bide yazmak istediğin bi söz varsa yaz.
aaa çok sevindim ne biliyim aynı olunca daha bir sevindirik oluyorum herkes aynı ama benimle aynı olunca aynı sorunları yaşıomuş gibi oluyoonaniknanik
elif sen bu gün 4 lü test için mi verdin nasıl yaptılar.yine kan mı alıyolar.
iyiz canım sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?