bende iyiyim canım sağol.senin 4lü tarama ne oldu.
kızlar sanırım hallettim göbek resmini.
papatya maaşallah çok güzel çıkmış göbişinBenimki de böyle küçücük büyüsün istiyorum artık ama yaa:çok üzgünüm: Hem ben kiloluyum ama hala aynı pantolonlarımı kıyafetlerimi giyiyorum ama kilo almış görünüyorumsenağlama
teşekkürler hoşbuldk...teşkküy edeyim papatya07 teyjee :ecrin_bebek:
replilla,zerrin_papi.krddi sizlerde aramıza hoşgeldiniz canlar
teşekkürler hoşbuldk...teşkküy edeyim papatya07 teyjee :ecrin_bebek:
Sağol canım benim benim bu yolda ikinci ilerleyişim olduğundan daa az heyecanlıyım galiba anca gelebildimkaydirigubbakcemile5
HOŞ GELDİN CANIM.
PAPATYAM GÖBİŞİN ÇOK ŞEKER.
ayın 10 nunda canım.ondan öncede bu cuma 3lü tarama var bakalım.handecim sende diğer tüm arkadaşlarımızda dua edin kızlar ne olur 3lü taramam temzi çıksın.hamilelerin duası kabul olur ne olur.
HOŞ GELDİN CANIM.
PAPATYAM GÖBİŞİN ÇOK ŞEKER.[/QUO
hoşbuldk canmm
fatoscum inş temiz çıkar sonuçların, benim üçlü test sonuçlarını eşim bugün gidip almış, doktoruma göstermiş sonuçlarım temiz çıkmış, bayramdan sonra gelsin ayrıntılı ultrason yapacaz demiş, ne zaman bitecek bu testler hayırlısıyla opuyorumnanaktan
Sağol canım benim benim bu yolda ikinci ilerleyişim olduğundan daa az heyecanlıyım galiba anca gelebildimkaydirigubbakcemile5
papatyacım senin göbişte benimki kadarmış.benim göbek dışında heryerim büyüdü walla..
ayın 10 nunda canım.ondan öncede bu cuma 3lü tarama var bakalım.handecim sende diğer tüm arkadaşlarımızda dua edin kızlar ne olur 3lü taramam temzi çıksın.hamilelerin duası kabul olur ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?