2010 Şubat Anneleri

bende iyiyim canım sağol.senin 4lü tarama ne oldu.

ayın 10 nunda canım.ondan öncede bu cuma 3lü tarama var bakalım.handecim sende diğer tüm arkadaşlarımızda dua edin kızlar ne olur 3lü taramam temzi çıksın.hamilelerin duası kabul olur ne olur.

kızlar sanırım hallettim göbek resmini.

papatya maaşallah çok güzel çıkmış göbişin Benimki de böyle küçücük büyüsün istiyorum artık ama yaa:çok üzgünüm: Hem ben kiloluyum ama hala aynı pantolonlarımı kıyafetlerimi giyiyorum ama kilo almış görünüyorumsenağlama

bende hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum.evet küçük ama ayy dayanamadım koydum işteeekaydirigubbakcemile2

papatyacım senin göbişte benimki kadarmış.benim göbek dışında heryerim büyüdü walla..

ayın 10 nunda canım.ondan öncede bu cuma 3lü tarama var bakalım.handecim sende diğer tüm arkadaşlarımızda dua edin kızlar ne olur 3lü taramam temzi çıksın.hamilelerin duası kabul olur ne olur.

Fatoscum inş temiz çıkar sonuçların, benim üçlü test sonuçlarını eşim bugün gidip almış, doktoruma göstermiş sonuçlarım temiz çıkmış, bayramdan sonra gelsin ayrıntılı ultrason yapacaz demiş, ne zaman bitecek bu testler hayırlısıyla opuyorumnanaktan

gözün aydın canım sanırım bi sen gördün.sağol canım allah razı olsun.

Sağol canım benim benim bu yolda ikinci ilerleyişim olduğundan daa az heyecanlıyım galiba anca gelebildimkaydirigubbakcemile5

canım hoşgeldin ama ben daha önce yazdığını farketmedim. gökten mi indin :) kaç haftalıksın,cinsiyet belli mi? listeye ekleyeyim mi seni?

papatyacım senin göbişte benimki kadarmış.benim göbek dışında heryerim büyüdü walla..

kaydirigubbakcemile3bebek gayet iyi.ben zaten zayıf birisiyim.bide boyum var.göbegi pek göstermiyorum.ilk kızamdada öyle anca beşinci ayda seçilmeye başladı göbişim

ederim tabi canım..seni çok iyi anlıyorum ama sıkma canını ben 1.5 aydır yaşıyorum ve halada yaşamaya devam ediyorum sonuçlarım çıkmadı hala

ay ne güzel valla zayıf zayıf hamileler ben aldım başımı gidiyorum doktorum kulağımı çekicek gidince valla ama bünye meselesi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…