2010 Şubat Anneleri

kızlar ben çıkayım.yarına valiz hazırlayayım.evet beş gün ama .çocuk olunca görürsünüz.bi valiz gideriz herhalde.kendimize bir iki parça bişey.koca valiz zeynebe ayrılıyo.yok terler şunu alalım.aceba esermi şunu.ayy odlup taşıyo valla.neyse çıkayımda e götürecegim onları ayarlayayım.

fatoşcum hiç stres yapma inşallah herşey yolunda gidecek.hepimiz sag saglim bebeklerimizi kucagımıza alacagız..
öpüyorum kızlar hepinizi...

son satını ve muhtemel doğum tarihjini söle yapayım sana istersen bide yazmak istediğin bi söz varsa yaz.

Fatoşcum çoookkkk teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Gülleri de çok severim.Ellerine sağlık.Biraz geç oldu kusura bakma ama iş yerindeyim malum :) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözün aydın canım çok sevindim darısı hepimizin başına. bide şeker yüklemesi yapılacak 6.ayda sanırım. sonra bitecek. benim doktorum ikili temiz çıktığı için üçlüyü istemedi. 4 lüyü yapacağız dedi. ayın 10 unda gideceğiz. çok heyecanlıyım. beklerken zaman geçmiyo. keşke 4 lüyü de istemeseydi ama napalım yaptırcam mecbur.

kaydirigubbakcemile3bebek gayet iyi.ben zaten zayıf birisiyim.bide boyum var.göbegi pek göstermiyorum.ilk kızamdada öyle anca beşinci ayda seçilmeye başladı göbişim

benimde öyle bebek 8gün önde gidiyr ama dışarsan pek bişey belli değil.

görüşürüz canım kendine iyi bak sevgiler saygılar

kızlar
ben bakırköyde oturuyorum ve dr mu değiştirmek istiyorum .modern doğum yöntemlerini kullanan şefkatli bir dr.a ihtiyacım var yardım edin lütfen.

amin canım ii tatiller.

valla kızlar göbek meselesi bendede aynı hiç çıkmadı desem yeridir. ultrasonda bizimkide 9 gün önde gidiyor ama ben kendi sat tarihimi kabul ediyorum. 155 gr mış. ama benim göbiş minicik. zaten boyum 178 kilom 60. kilolu değilim. hiç fark edilmiyor dışardan. bide sitedeki kadınlar gördükçe ayyyyyyyy hiç karnın çıkmamış dedikçe sinir oluyorrum. kocaman karnımın olduğu günleri iple çekiyorum.

vallahi canım hep aklımdasın sana bana tabi diğer hamişlerede hep dua ediyorum.

fatoşcum neden bukadar çok stres yaptın sen. yani bişiler mi sölemişti dr malum uzun zamandır giremdimya kusura bakma bilgim yaok oyüzden soruyorum.ama öyle bişiy duyduysan bile rahat ol banada söylemişti doktor maşallah şimdi herşey normal inş.seninde öyle olucak bütün dualarımız seninle

Sağol canım, inş hepimiz şu testleri hayırlısıyla bir atlatsakta rahat bir nefes alsak, inş seninde sonuçların temiz çıkar canım:Saruboceq:

fatoşcum çoookkkk teşekkür ederim. çok mutlu oldum. Gülleri de çok severim.ellerine sağlık.biraz geç oldu kusura bakma ama iş yerindeyim malum :) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
önemli değil tatlım beğenmene sevindim.güle güle kullan.
fatoşcum dualarımız sizlerle artık biz bi atlatalım şu stresli günleri valla doktora giden arkadaşları dört gözle bekliyoruz hepimiz meraktan

anlıyorum canım benim ikilide yüksek risk çıkınca ister istemez korkuyorum.

aynı dert bende de war hiç kimse hamile oduğuma inanmıyor bizimi kandırıyosun diyen bile war..benimde sinirim bozuluyo walla..

canım benim ikili teste 4 değerden biri yüksek riskli çıkmıştıda ondan 4lü testi nasıl yaptılar elif.

ya kızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum doktora her gittiğimizde çok şükür herşey yolunda. şuana kadar yapılan testlerde hep sonuçlar iyi çıkıyor. ama ben her gidişimde hep aynı tedirginliği taşıyorum ya bişey olursa diye. bu halimi hiç sevmiyorum. rahat olmak istiyorum. herşey olacağına varır diyorum. ama yine kendimi huzursuz ediyorum.

aynı dert bende de war hiç kimse hamile oduğuma inanmıyor bizimi kandırıyosun diyen bile war..benimde sinirim bozuluyo walla..

evet ya bende çıldırıyorum bu lafa hani hala bişiy çıkmamış hala aynısın bi değişiklik yok nerde bu bebek iç karnınmı geniş acaba falan filan ya neresi yok hiçbir kıyafetim olmuyo pantalonlarıma para lastiği takıorum diorum yok illa onların dediği olacak ne gıcık bi durum ya göbekli kadın modundayım hala(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…