son satını ve muhtemel doğum tarihjini söle yapayım sana istersen bide yazmak istediğin bi söz varsa yaz.
Fatoscum inş temiz çıkar sonuçların, benim üçlü test sonuçlarını eşim bugün gidip almış, doktoruma göstermiş sonuçlarım temiz çıkmış, bayramdan sonra gelsin ayrıntılı ultrason yapacaz demiş, ne zaman bitecek bu testler hayırlısıyla opuyorumnanaktan
ederim tabi canım..seni çok iyi anlıyorum ama sıkma canını ben 1.5 aydır yaşıyorum ve halada yaşamaya devam ediyorum sonuçlarım çıkmadı hala
gözün aydın canım sanırım bi sen gördün.sağol canım allah razı olsun.
kaydirigubbakcemile3bebek gayet iyi.ben zaten zayıf birisiyim.bide boyum var.göbegi pek göstermiyorum.ilk kızamdada öyle anca beşinci ayda seçilmeye başladı göbişim
kızlar ben çıkayım.yarına valiz hazırlayayım.evet beş gün ama .çocuk olunca görürsünüz.bi valiz gideriz herhalde.kendimize bir iki parça bişey.koca valiz zeynebe ayrılıyo.yok terler şunu alalım.aceba esermi şunu.ayy odlup taşıyo valla.neyse çıkayımda e götürecegim onları ayarlayayım.
fatoşcum hiç stres yapma inşallah herşey yolunda gidecek.hepimiz sag saglim bebeklerimizi kucagımıza alacagız..
öpüyorum kızlar hepinizi...
kızlar ben çıkayım.yarına valiz hazırlayayım.evet beş gün ama .çocuk olunca görürsünüz.bi valiz gideriz herhalde.kendimize bir iki parça bişey.koca valiz zeynebe ayrılıyo.yok terler şunu alalım.aceba esermi şunu.ayy odlup taşıyo valla.neyse çıkayımda e götürecegim onları ayarlayayım.
Fatoşcum hiç stres yapma inşallah herşey yolunda gidecek.hepimiz sag saglim bebeklerimizi kucagımıza alacagız..
öpüyorum kızlar hepinizi...
gözün aydın canım sanırım bi sen gördün.sağol canım allah razı olsun.
vallahi canım hep aklımdasın sana bana tabi diğer hamişlerede hep dua ediyorum.
gözün aydın canım çok sevindim darısı hepimizin başına. bide şeker yüklemesi yapılacak 6.ayda sanırım. sonra bitecek. benim doktorum ikili temiz çıktığı için üçlüyü istemedi. 4 lüyü yapacağız dedi. ayın 10 unda gideceğiz. çok heyecanlıyım. beklerken zaman geçmiyo. keşke 4 lüyü de istemeseydi ama napalım yaptırcam mecbur.
önemli değil tatlım beğenmene sevindim.güle güle kullan.fatoşcum çoookkkk teşekkür ederim. çok mutlu oldum. Gülleri de çok severim.ellerine sağlık.biraz geç oldu kusura bakma ama iş yerindeyim malum :) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fatoşcum dualarımız sizlerle artık biz bi atlatalım şu stresli günleri valla doktora giden arkadaşları dört gözle bekliyoruz hepimiz meraktan
valla kızlar göbek meselesi bendede aynı hiç çıkmadı desem yeridir. ultrasonda bizimkide 9 gün önde gidiyor ama ben kendi sat tarihimi kabul ediyorum. 155 gr mış. ama benim göbiş minicik. zaten boyum 178 kilom 60. kilolu değilim. hiç fark edilmiyor dışardan. bide sitedeki kadınlar gördükçe ayyyyyyyy hiç karnın çıkmamış dedikçe sinir oluyorrum. kocaman karnımın olduğu günleri iple çekiyorum.
fatoşcum neden bukadar çok stres yaptın sen. Yani bişiler mi sölemişti dr malum uzun zamandır giremdimya kusura bakma bilgim yaok oyüzden soruyorum.ama öyle bişiy duyduysan bile rahat ol banada söylemişti doktor maşallah şimdi herşey normal inş.seninde öyle olucak bütün dualarımız seninle
yaparım canım son satını söle.canım sana zahmet banada yaparmısın gebelık cızelgesınden
fatoşçumdualarım seninle inşallah temiz çıkar. Gönlünü rahat tut.
aynı dert bende de war hiç kimse hamile oduğuma inanmıyor bizimi kandırıyosun diyen bile war..benimde sinirim bozuluyo walla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?