2010 Şubat Anneleri

elifcim, hoşgeldin ne zamandır yoktun iyi olmana sevindim, gözünaydın bebişin cinsiyetide kesinleşmiş sağlıkla kucağınada alırsın inş oğluşunu canım

önemli değil tatlım beğenmene sevindim.güle güle kullan.

anlıyorum canım benim ikilide yüksek risk çıkınca ister istemez korkuyorum.

yok tatlım korkma lütfen rahat olmak elimizde değil ama rabbim korur meleklerimizi içini rahat tut lütfen rabbim hepimizi korusun inşsllah

valla olmazmı canım o tedirginlik doğuma girene dek bizimle gelicek hep içimiz pır pır atıcak..

evet çok sinir bozucular. bak yine çok sinirlendim aklıma geldi. klava:

volescim metroyu aldık yicem şimdi hadi bakalım teyzeleri bana şans dileyim ne olur dua edin

canım çıkmadınmı daha akşam yazmayı unutma ha

galiba öyle olacak arkadaşım. ben rahat olmyı bi türlü beceremiyorum. hatta doktorumunda dikkati çekmiş. bana dediki herşey çok normal anormal olan şey senin heyecanın. bu heyecanı yenmeyi dene biraz dedi.

Kızlar annem geldi şimdilik çıkıyorum, daha sonra tekrar gelirim ,öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

valla kızlar benim bellioluyor artık yanlara doğru genişliyorum iyice üsttler oluyo ama altlar olmuyo vallagöbişim bile var

kızlar hadi görüşürüz ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yazıcam akşama

ben sadece bir kilo aldım bu zamana kadar hiçte belli olmuyo. sanırım bu gidişle ben böyle doğurcam. :roflol:

Ya ben ekstra hiç birşey yemiyorum aksine hamurişi tatlı falan ağzıma sokmuyorum nerden alıyorum anlamadım. Kilo almama rağmen de aynı kıyafetleri giyiyorum onu da anlamadım.
Ben kilo almak istemiyorum zaten yeterince var:çok üzgünüm: ama göbişim büyüsün istiyorumkaydirigubbakcemile3
Çok şey mi istiyorum diyorum bazen zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…