fatoşcum neden bukadar çok stres yaptın sen. yani bişiler mi sölemişti dr malum uzun zamandır giremdimya kusura bakma bilgim yaok oyüzden soruyorum.ama öyle bişiy duyduysan bile rahat ol banada söylemişti doktor maşallah şimdi herşey normal inş.seninde öyle olucak bütün dualarımız seninle
Sağol canım, inş hepimiz şu testleri hayırlısıyla bir atlatsakta rahat bir nefes alsak, inş seninde sonuçların temiz çıkar canım:Saruboceq:
önemli değil tatlım beğenmene sevindim.güle güle kullan.
anlıyorum canım benim ikilide yüksek risk çıkınca ister istemez korkuyorum.
ya kızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum doktora her gittiğimizde çok şükür herşey yolunda. şuana kadar yapılan testlerde hep sonuçlar iyi çıkıyor. ama ben her gidişimde hep aynı tedirginliği taşıyorum ya bişey olursa diye. bu halimi hiç sevmiyorum. rahat olmak istiyorum. herşey olacağına varır diyorum. ama yine kendimi huzursuz ediyorum.
evet ya bende çıldırıyorum bu lafa hani hala bişiy çıkmamış hala aynısın bi değişiklik yok nerde bu bebek iç karnınmı geniş acaba falan filan ya neresi yok hiçbir kıyafetim olmuyo pantalonlarıma para lastiği takıorum diorum yok illa onların dediği olacak ne gıcık bi durum ya göbekli kadın modundayım hala(
selamkerem canımcım biz seninle aynı doktora gidiyoruz galiba GOP hastanesi. Kezban Narin Kıyak
yok tatlım korkma lütfen rahat olmak elimizde değil ama rabbim korur meleklerimizi içini rahat tut lütfen rabbim hepimizi korusun inşsllah
valla olmazmı canım o tedirginlik doğuma girene dek bizimle gelicek hep içimiz pır pır atıcak..
yaparım canım son satını söle.
sağol canım benim inşallah.
yok tatlım korkma lütfen rahat olmak elimizde değil ama rabbim korur meleklerimizi içini rahat tut lütfen rabbim hepimizi korusun inşsllah
valla olmazmı canım o tedirginlik doğuma girene dek bizimle gelicek hep içimiz pır pır atıcak..
Evet canım bende kezban hanıma gidiyorum çok ilgili bir doktor vede çok pozitif bir insan beni çok rahatlatıyor
volescim metroyu aldık yicem şimdi hadi bakalım teyzeleri bana şans dileyim ne olur dua edin
valla kızlar benim bellioluyor artık yanlara doğru genişliyorum iyice üsttler oluyo ama altlar olmuyo vallagöbişim bile var
valla kızlar benim bellioluyor artık yanlara doğru genişliyorum iyice üsttler oluyo ama altlar olmuyo vallagöbişim bile var
volescim metroyu aldık yicem şimdi hadi bakalım teyzeleri bana şans dileyim ne olur dua edin
ben sadece bir kilo aldım bu zamana kadar hiçte belli olmuyo. sanırım bu gidişle ben böyle doğurcam. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?