dün bakınca bende aynı şeyi dedim daha çooooooook alacağımız şeyler var evet çıtçıtlı badi çok almışlar ben daha 1 tane aldım bir tanede tulum 4 çift çorap aldım birde mendil falan aldım
evet kızlar daha çok alacak şeylerimiz var o çıtçıtlı badiler çok lasım oluyo bolca alalım o zaman
ben şanlıyım o konuda görümcem tekstilde çalışıyor geçen iş için bursaya gitmiş bir sürü şey almış pek eksiği kalmamış gibi ilk etapta daha ben göremedim tabi ama çok merak ediyorum:sm_cool:
valla senin bebiş şanslıymış allah daim etsin şansını ne güzel halası almış cicilerini bizim halamızda daha tık yok o hamileyken biz ona taşıdık durduk teyzemiz alıyor bişeyler çoraplarımızı o aldı birde bursadaki kıyafetler çok güzeller
ay kızlar hep bir sonraki hafta sizi yakalıcam diye heves ediyourm hep geride kalıyorum normal bişi biliyorum.. ama napayım işte mesela ben 15+1 im şimdi fatoş 16+3 voles 18+1 haftaya hfataya derken yetişemeyince deli oluyorum..saçma bişi ama yazayım dedim.. biz d e büyücez..ama neyse sizin tecrübelerden yararlanıyorum daha iyi diimii.. mesela haftaya doktora gitcez haftaya 3lü yaptırcaz.. Daha bir sürü şey.. salık ocağı işini anlayamadım ama açıksa bu akşam 5te iş çıkışı bizimkine soracağım neymiş diye.. tecrübelerinize teşekkürler..
ayy ben çok heyecanlıyım bir de akşamları karnım ağrıyor siz de de oldu mu yada oluyormu??
bu arada günaydınnn herkese!!a.s.
bende karın ağrısı değil de korkunç gaz oluyor.. karnım taş kesiliyor.. derin derin nefes alıp offfffff çekesim geliyor hep.. dr a sordum rahimin büyümesinden kaynaklanıyormuş ve bağırsaklar yer değiştirip diyaframın altına kadar çıkıyormuş.. bu da çok doğal olarak sıkıştırıyormuş insanı.. bu birşey değil inş. kabızlık yaşamazsın dedi o biraz korkuttu beni
kızlar isleyin bencedee be hala izliyorumm
bende karın ağrısı değil de korkunç gaz oluyor.. karnım taş kesiliyor.. derin derin nefes alıp offfffff çekesim geliyor hep.. dr a sordum rahimin büyümesinden kaynaklanıyormuş ve bağırsaklar yer değiştirip diyaframın altına kadar çıkıyormuş.. bu da çok doğal olarak sıkıştırıyormuş insanı.. bu birşey değil inş. kabızlık yaşamazsın dedi o biraz korkuttu beni
kızlar bende dün gittim sağlık ocağına kaydımı yaptırdım... çok tatlı bi hemşire vardı boştuda çok ilgilendi benle... herşeyi anlattı... 5 doz tetanoz aşısı vurulucakmışız ve bu bizi ömrümüzün sonuna kadar koruycakmış... 20. haftada ilki yapılıyor dedi... 1 ay sonra yani 24. haftada 2. si yapılıyor... 6 ay sonra 3. sü... 1 sene sonra 4. sü ve sonraki sene son aşı 5.aşı yapılıyormuş... bunu hastanelerde yapıyor ama burda ücretsiz yaptırmak varken insanlar niye para veriyolar anlamıyorum diyor.. haklıda bence... ayın 15 ine randevu verdi ilk doz için... gebiz (gebe izleme) diye bir yerden takip ediyorlarmış gebeleri.... hastaneler bilgileri girince onlarda kendi baktıkları mahallede kim hamile biliyorlarmış.. yanlız ev telefonları çok önemliymiş hast. ev telefonu bildirmediğin zaman bazen kayıtlarda sorun olabiliyormuş burdan cep çıkışları malesef yok tüm hastalarımıza ev telefonlarından ulaşıyoruz diyor.. doğumdan sonrada lohusalık döneminde ev ziyareti yapıyoruz diyor:)) çaya kahveye mi geliyolar acaba kaydirigubbakcemile3
Canım benim İkizlerinle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirirsin inşallah.
aaa süper ya tebrik ederim...:lepi:
ay ben yerim sizi bizde sizi öpüyoruz kuzucuklar
Ayyyy canm yerim ben onları alllahım saglıklı sıhhatli kollarına almak nasip etsin bebişlerini.Negüzel iki duyguyuda bir anda tadacaksın.
sevilay maşallah
Allah ın çok güzel bir lutfu bir seferde iki tane yavru hem kız ve erkek inş. sağlıkla ikisinide kucağına alırsın Allah bakmanız içinde kuvvet versin babasıyla sana
ay canım ya süper ne kadar mutluyum seninm adına ikizlere seviniyoduk birde iki cinsiyetide bir kerede yaşıycaksın hayırlısıyla... Allah tamamnına erdirsin canım sağlılı sıhatli...
ayy canlarım benimm... yesin onları teyzesi... sevilaycım ben de seni merak ediyordum ve içimdem biri kız, biri oğlan olsa tam süper olur diyordum :)) Rabbim ikisini de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Canlarım benim hepiniz saolunnn.Şükür rabbime Artık sıkıntılı dönemleri atlattık; işe bile basladım.. Artık ohhh beeee diyorum ve tadını cıkartmaya basladım. cok cok öpuyoruz sizi ve bebekleriniziiii. Rabbim korusun hepinizi...
Ya ben bi çöp bile almadım yavrularıma.. Daha erken diyordummmakarahan sen diyince ben de baktım şimdi ocak annelerinin kıyafetlerine..ne kadar çok şey almışlar ya, daha çok eksiğimiz var o zaman bizim. bir sürü çıtçıtlı badi almışlar...ben 2-3 parça almıştım şimdilik( 5 aya giriyim almaya baslıyım diyorum.. Sadece oda takımlarını aldık. onuda babamız begenmiş süpriz Yaptı eve getirmıyorum. gerci benim subattamı olur dogumum ocakmı belli degil.
ohhhh Hadi gözun aydın şeker..Saglıkla gelsin bebişinnnnn :sm_cool:selamm cicişleropuyorumnanaktan herkes iyidir inşaallah geçmişi okuyayım biraz dedim ama başedemedimkaydirigubbakcemile3
dün bizde üçlü tarama testimizi yaptıkdık sonuçlar haftaya belli olucak inş.temiz çıkar bu arada benimde bir KIZÇEMMMM olacakmışhihoyyyt
haklısın Ama çokta küçük badi almıycam ben çünkü hemen büyüycekler. Ben biraz sanslıyım.. Bizim yegenlerin küçüklükleri sıfır duruyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay bide iki tane yaa bende ben napıyımmmm hemen baslamalıyımm. çok agırlasmadan :Saruboceq:evet kızlar daha çok alacak şeylerimiz var o çıtçıtlı badiler çok lasım oluyo bolca alalım o zaman
selamm cicişleropuyorumnanaktan herkes iyidir inşaallah geçmişi okuyayım biraz dedim ama başedemedimkaydirigubbakcemile3
dün bizde üçlü tarama testimizi yaptıkdık sonuçlar haftaya belli olucak inş.temiz çıkar bu arada benimde bir KIZÇEMMMM olacakmışhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?