2010 Şubat Anneleri

evet kızlar daha çok alacak şeylerimiz var o çıtçıtlı badiler çok lasım oluyo bolca alalım o zaman

ben şanlıyım o konuda görümcem tekstilde çalışıyor geçen iş için bursaya gitmiş bir sürü şey almış pek eksiği kalmamış gibi ilk etapta daha ben göremedim tabi ama çok merak ediyorum:sm_cool:

valla senin bebiş şanslıymış allah daim etsin şansını ne güzel halası almış cicilerini bizim halamızda daha tık yok o hamileyken biz ona taşıdık durduk teyzemiz alıyor bişeyler çoraplarımızı o aldı birde bursadaki kıyafetler çok güzeller

amin canım şimdilik şanslı bi bebiş bize de şans getiriri inş. bi de çok özeniyolar halası babannesi ilk torun da olunca tabi. teyzemiz ve aneannemiz de aldı çorap külot body vs. bebk çantası kanguru araba koltuğu odası bez vs gibi ihtiyaçlarımız var tabi de eksiklerimizi listeleyip tamamlıcaz inş.
evet bursadakiler çok şanslı valla

bitanesi gözün aydın canım bi zilli kızımız daha mı olacak :ecrin_bebek:

Ocak annelerinin kıyafetlerine baktım da çok kıskandım bende alıcamm aslında almıştım ben ama çıt-çıtlı 2-3 tane daha alayım.benim işyerinin altında bebek mağazası var çok ucuz değil ama sağolsun kızlar bana indirimde yapıyorlar.birde ocak annelerinden okudum şimdi onlarada bi arkadaşları tavsiye etmiş sakın bez almayın 25 paket elınde kalmış Prima almış birde düşünün prima en iyisidir ama pişik yapmış hastaneye vermişler.valla 25 tane hastaneye bağışlamak benim için lüks.ben 1 paket almıştım ya başka almıycam vazgeçtim.ama battaniye fazla alın diyo aynı zamanda hastane dönüşlerinde kirliye çıkıyor 1 tanesi çok lazım oluyormuş.birde ilk zamanlar kusma falan ben en az 4-5 battaniye alayım diyorum.birde badileri nasıl alacaksınız kızlar ben ilk aylar için 3-6 alayım diyorum siz nasıl alacaksınız.0-3 ay 2-3 tane kadife alsam yeter herhalde.daha kalınlara hiç başlamadım ben.

ay kızlar hep bir sonraki hafta sizi yakalıcam diye heves ediyourm hep geride kalıyorum normal bişi biliyorum.. ama napayım işte mesela ben 15+1 im şimdi fatoş 16+3 voles 18+1 haftaya hfataya derken yetişemeyince deli oluyorum..saçma bişi ama yazayım dedim.. biz d e büyücez..ama neyse sizin tecrübelerden yararlanıyorum daha iyi diimii.. mesela haftaya doktora gitcez haftaya 3lü yaptırcaz.. Daha bir sürü şey.. salık ocağı işini anlayamadım ama açıksa bu akşam 5te iş çıkışı bizimkine soracağım neymiş diye.. tecrübelerinize teşekkürler..
ayy ben çok heyecanlıyım bir de akşamları karnım ağrıyor siz de de oldu mu yada oluyormu??

bu arada günaydınnn herkese!!a.s.

bende karın ağrısı değil de korkunç gaz oluyor.. karnım taş kesiliyor.. derin derin nefes alıp offfffff çekesim geliyor hep.. dr a sordum rahimin büyümesinden kaynaklanıyormuş ve bağırsaklar yer değiştirip diyaframın altına kadar çıkıyormuş.. bu da çok doğal olarak sıkıştırıyormuş insanı.. bu birşey değil inş. kabızlık yaşamazsın dedi o biraz korkuttu beni

anlamadığım akşama kadar rahim eski şeklinde mi duruyor yani..akannehir gündüz bi sıkıntım olmuyor akşam sıkıştırıyor sadece

evet canım bende de aynı sorun var özellikle akşamları kabızlık için de bol su içmeliyiz yaşamayız inşallah
şimdilik çıkıyorum ben biraz işlerim var bitirirsem yine gelirim aranıza öpüyorum bekleyenlere hayırlı haberler diliyorum bu ara takip edemiyorum malesef görüşmek üzere:sm_cool:

Kabızlık o kadar sıkıntı yapıyor ki anlatamam size. Benim geçen ay başladı. Benim hamilelikten önce de vardı ara ara ama hamilelikte zıvanadan çıktı. Doktor önce ilaç vermedi şu prebiyotik yoğurtlardan yedim. Başta iyi geldi gibi oldu sonra o da işe yaramadı. İncir ye bak hem mevsimi dedi doktor. Sabahları aç karnına incirler yedim kayısılar yedim üstüne ılık sular içtim. O hiç işe yaramadı. Geçen hafta doktoru aradım en son ilaç verdi şimdi Duphalac şurup içiyorum biraz daha iyiyim ama çok ta işe yaramadı tamam rahatladım olmadım yaa. Hala sıkıntım var akşam doktora söylücem yine daha bundan başka ne yapılabilir bilmiyorum.

merhaba kızlar bir ssatliğine de olsa evde yalnızım ohhhh kaydirigubbakcemile2
korkularım geçti, kaynanam kötü biri değil. ama kaynımın 4 sene bende kalması hala düşündürüyor beni. ben bir kocama zor bakarken bir erkek daha akannehir
iki gündür çok yoruldum. Allahtan arabamız ve ehliyetim var. yoksa otobüsle çekilmezdi. evde de çok yoruluyorum. kaynanamların adetinde sofrada 4-5 çeşit ana yemek olur. salatası kompostosu şusu busu da ayrıyeten. iyiki makinam varmış, bulaşık makinasının değerini daha iyi anlıyorum :asigim:
volescim benim bir arkadaşım hemşireydi. lohusalıkta ev ev geziyorlar nasıl emzireceklerini, emzirmenin çok faydalı olduğunu anlatıyorlar, emzirmeyen anneleri ikna etmeye çalışıyorlar kaydirigubbakcemile3 sonra ek gıdalar hakkında bilgi veriyorlar ve aşı takibi yapıyorlar. çok uzak köylere gittiğinde eğer ikram ederlerse çay da içiyorlar. sonuçta onlar da insan opuyorumnanaktan böyle işte..

kızzlaar günaydııın öğlen oldu heralde ama yeni uyandım..kaydirigubbakcemile3 biliyomusunuz dün kızımı hissettim yaaaa uçuyorum ama çok hafif hareketleri bulut varmış gibi... ayyyy hepinizi öpüyoruuuuum Şeniz kaydirigubbakcemile3

Canım benim İkizlerinle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirirsin inşallah.
aaa süper ya tebrik ederim...:lepi:
ay ben yerim sizi bizde sizi öpüyoruz kuzucuklar
Ayyyy canm yerim ben onları alllahım saglıklı sıhhatli kollarına almak nasip etsin bebişlerini.Negüzel iki duyguyuda bir anda tadacaksın.
sevilay maşallah
Allah ın çok güzel bir lutfu bir seferde iki tane yavru hem kız ve erkek inş. sağlıkla ikisinide kucağına alırsın Allah bakmanız içinde kuvvet versin babasıyla sana

bide bişe sorcam ama gülmeyin öğrenmek için kaydirigubbakcemile3 şu mesajlarınızın altındaki hamilelik çizelgesi gibi bişey var nerden bulup ekliyosunuz nasıl ekliyosunuz

gözün aydın canım öğrenmişsin cinsiyetini
ya çoğu arkadaşımız testelri 1 hfata içinde felan alıyo nasıl oluyo anlamadım ben devlet hastanesine gidiyorum 2 li testimi ertesi günü aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…