2010 Şubat Anneleri

canımya allah kolaylık versin sen aklına takmamaya çalış morelini yüksek tut olurmu.. :teselli:

bide bişe sorcam ama gülmeyin öğrenmek için kaydirigubbakcemile3 şu mesajlarınızın altındaki hamilelik çizelgesi gibi bişey var nerden bulup ekliyosunuz nasıl ekliyosunuz

neden gülelim canım
sanada yapalım son satını söle

nasıl son saatini sölim yani doğum olacak haftayımı

bu hayattaki son saatin ne zaman onu söyle :roflol: son nefesini nerde nasıl vereceksin? :roflol: :roflol:
şaka yapıyorum ha alınmayasın sakın.. :içelim:
çizelge son adet tarihine göre yapılıyor. kısaltılmış hali sat. ondan sormuş arkadaş..

merhaba anne adayları
bnmde ablam şubat annesi
daha öncede yazmıştım burda
ama çok sorunlu geçiyor
çünkü bebeğinin plesantasından bir parça kopmuş ve rahim duvarına yapışmış
20 gündür sürekli kanaması var
hiç durmadan yani
hatta bazen pelte şeklide avuç kadar bile geliyor
bu durumu yaşayan varmı aranızda hiç?, veya tanıdğınız falan?
doktor bunun devam edeceğini söyledi
bebek çok iyi, neyseki o zarar görmüyor

çok geçmiş olsun canım..
bildiğim kadarıyla bizim topicde böyle sorun yaşayan yok.. en doğru bilgiyi dr unuzdan alabilirsiniz diye düşünüyorum..

geçmiş olsun canım ya herhalde çok zordur sürekli kanama yaşamak. zaten çok halsiz kalıyoruz bir de üstüne kanama...
hiç duymadım böyle birşey ilk defa duyuyorum. Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ablanın...

geçmiş olsun
hiç duymamıştım bebişin sağlıklı olması güzel ama zor olmalı Allah kolaylık versin

İlk defa duyuyorum canım. Allah ablanın yardımcısı olsun. İnş sağ salim bebeğini kucağına alır. siz de destek olun, stres yapmasın ve bol bol dinlensin. Allah kolaylık versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…