2010 Şubat Anneleri

selamm cicişleropuyorumnanaktan herkes iyidir inşaallah geçmişi okuyayım biraz dedim ama başedemedimkaydirigubbakcemile3
dün bizde üçlü tarama testimizi yaptıkdık sonuçlar haftaya belli olucak inş.temiz çıkar bu arada benimde bir KIZÇEMMMM olacakmışhihoyyyt

Gözünüz aydın canım maşallah kızınıza Testlerin de temiz çıkar inşallah:Saruboceq:

Darısı başıma bugün ben de öğrenirim inşallah :Saruboceq:

gözün aydın canım sonuçlarında güzel çıkar inşallah sende kız istiyodun dimi allah gönlüne göre vermiş

oh oh maşallah canım kızlar aldı başını gidiyor çok sevindim hayırlı olsun kızçen

[COLOR="Red"]srpp sağol canım benim inşaallah sende bugün öğrenirsin
akarahan bitanem evet bende kız bekliyordum,sağol canım,inşaallah sonuçlarıda temiz çıkar şimdide onun stresi var....[/COLOR]

canım gözün aydın... hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğsunda gelsin kızın canım.... inşallah test sonuçlarında tenmiz çıkar haftaya tümden rahatlarsın zemuszemus

mydarling sağol bitanem evet ya şubat ayında ne kadar çok kız olucak nasipse,kız nüfusunu patlatcaz önümüzdeki yıl hayırlısı olsun

akarahan sen diyince ben de baktım şimdi ocak annelerinin kıyafetlerine..ne kadar çok şey almışlar ya, daha çok eksiğimiz var o zaman bizim. bir sürü çıtçıtlı badi almışlar...ben 2-3 parça almıştım şimdilik(

canlarım kızlar atak yaptı falan diyoruz ama şimdi saydım 25 kız 26 erkek olmuş listede... bitanesii eşitlemiş oldu kafa kafaya gidiyo... 26 kız 26 erkek olmuş oldu... niye kızlar dikkat çekiyo acaba ... erkeklerde gayet sessiz ve derinden bayağı atak yapmışlar kaydirigubbakcemile3

canım gözün aydın,sonuçların da iyi çıkar inş..

canım gözün aydın... hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğsunda gelsin kızın canım.... inşallah test sonuçlarında tenmiz çıkar haftaya tümden rahatlarsın zemuszemus

volescim sağol bitanem sağlıklı olsunlarda anneler başka ne ister inşaallah hepimizin bebişlerinin sağlık haberlerini alırız canımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

dün bakınca bende aynı şeyi dedim daha çooooooook alacağımız şeyler var evet çıtçıtlı badi çok almışlar ben daha 1 tane aldım bir tanede tulum 4 çift çorap aldım birde mendil falan aldım

evet kızlar daha çok alacak şeylerimiz var o çıtçıtlı badiler çok lasım oluyo bolca alalım o zaman

kızlar google video dan anne karnında yaşama yolculuk yazın related videos lardan seçin 1,5 saatlik süper bir film bebişin anne karnındaki gelişimi anlatılıyor benim hoşuma gitti belgesel kıvamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…