kızlar bakın sepet modeli ekliyorum bayıldım ben bunaa
Bebek sepetleri Bebek odası BEBEK ODASI odasi bebek odaları bebek mobilyaları bebek beşik büyüyen, bebek karyolası ankara bebek mobilyası mdf çocuk odası buyuyen karyola genç odası çocukodasi istanbul bebe mobilya baby furniture mdf bebek karyolası a
Bol bol uykum var canım.Ama buna şükür yerimseniben Sen nasılsın?
Yanlız değilim Yaşasın :teytey:
selamm cicişleropuyorumnanaktan herkes iyidir inşaallah geçmişi okuyayım biraz dedim ama başedemedimkaydirigubbakcemile3
dün bizde üçlü tarama testimizi yaptıkdık sonuçlar haftaya belli olucak inş.temiz çıkar bu arada benimde bir KIZÇEMMMM olacakmışhihoyyyt
selamm cicişleropuyorumnanaktan herkes iyidir inşaallah geçmişi okuyayım biraz dedim ama başedemedimkaydirigubbakcemile3
dün bizde üçlü tarama testimizi yaptıkdık sonuçlar haftaya belli olucak inş.temiz çıkar bu arada benimde bir KIZÇEMMMM olacakmışhihoyyyt
bitanesi gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah
canım gözün aydın... hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğsunda gelsin kızın canım.... inşallah test sonuçlarında tenmiz çıkar haftaya tümden rahatlarsın zemuszemus
akarahan sen diyince ben de baktım şimdi ocak annelerinin kıyafetlerine..ne kadar çok şey almışlar ya, daha çok eksiğimiz var o zaman bizim. bir sürü çıtçıtlı badi almışlar...ben 2-3 parça almıştım şimdilik(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?