2010 Şubat Anneleri

canım hepimizin bilinç altında hamilelik var işte.... garip garip rüyalar görüyoruz biraz daha sıkın dişinizi kızlar az kaldı birkaç ay sonra rüyada göremiycez uyumaya pek fırsatımız olmıycak... kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar dün akşam ocak annelerinin bebeklerine aldıkları şeylere baktım ay çok güzel şeyler almışlar bize bişey bırakmamış gibiler birazda fikir sahibi oldum ne alacağım hakkında özellikle bursada oturanların aldıkları çok güzeldi özdilekten almışlar galiba

Hepimiz bir an evvel güzel haberlerle şu test ve cinsiyet işlerini atlatsak ta rahatlasak şurda tekmeleri konuşsak:Saruboceq:
Neyse ki fazla kalmadı 2-3 haftaya hepimiz atlatmış oluruz.

Ya arkadaşlar kendini yorgun hisseden var mı?Ben bir kaç gündür hiç iş yapmamama rağmen müthiş yoruluyorum eve gittiğimde. Hemen uykum geliyo.

Ya arkadaşlar kendini yorgun hisseden var mı?Ben bir kaç gündür hiç iş yapmamama rağmen müthiş yoruluyorum eve gittiğimde. Hemen uykum geliyo.

Valla canım ben tam aksine enerji doldum sanki. İlk 3 ay paso uyudum her gün 9 da yatıyordum doymuyordum şimdi de bir uykusuzluk geldi. Geceleri uyanıp oturuyorum ama daha dinçim anlamadım.fisfisfis

Valla canım ben tam aksine enerji doldum sanki. İlk 3 ay paso uyudum her gün 9 da yatıyordum doymuyordum şimdi de bir uykusuzluk geldi. Geceleri uyanıp oturuyorum ama daha dinçim anlamadım.fisfisfis

İlk üç ay ben de öyleydim canım da son iki gndür özellikle müthiş yorgun hissediyorum kendimi.

hemen bakıyorum merak ettim :)

Bende çok uyuyorum kızlar, şimdi masanın başında eziyet çekiyorum resmen akşamı nasıl edicem bilmiyorum ama evde olmak istiyorum ben iznimiz gelsede ayrılsak şu işten güçten yatsak öglene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…