Herkese gÜnaydın arkadaŞlar
fatoŞÇum İyİ haberlerİnİ beklİyoruz. Dualarım senİnle.
hepinize günaydın kızlar,
biz bugün biraz uykusuzun yine uyuyamadık gece sizi gördüm rüyamda topikçe rüyamdaydınız kızlar kaydirigubbakcemile3 hastanedeyiz kan vereceğiz Esra'cığım sende hemşiresin ama seni hastanede bi gördüm sonra bulamıyorum kan alacaklar ama dr bulamıyoruz tam dr buluyorum bu seferde elimde serum kanı boşverin miğdem bulanıyor siz bana serum takın diyorum ama üstü başı kan içinde insanlar görüyorum.valla ben doğuma kadar tahtaların bi kaçını oynatıcam galiba.
benim bulantılarım ilaç aldığım halde ara ara var bilinçaltımdada bulantılar var galiba ki rüyamda bile gördüm. bulantısı devam eden varmı ?
Ya arkadaşlar kendini yorgun hisseden var mı?Ben bir kaç gündür hiç iş yapmamama rağmen müthiş yoruluyorum eve gittiğimde. Hemen uykum geliyo.
Valla canım ben tam aksine enerji doldum sanki. İlk 3 ay paso uyudum her gün 9 da yatıyordum doymuyordum şimdi de bir uykusuzluk geldi. Geceleri uyanıp oturuyorum ama daha dinçim anlamadım.fisfisfis
arkadaşlar dün akşam ocak annelerinin bebeklerine aldıkları şeylere baktım ay çok güzel şeyler almışlar bize bişey bırakmamış gibiler birazda fikir sahibi oldum ne alacağım hakkında özellikle bursada oturanların aldıkları çok güzeldi özdilekten almışlar galiba
kızlar günaydın nasılsınızz
sağol canım benm.günaydın.
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bugün?
kızlar günaydın nasılsınızz
Ya arkadaşlar kendini yorgun hisseden var mı?Ben bir kaç gündür hiç iş yapmamama rağmen müthiş yoruluyorum eve gittiğimde. Hemen uykum geliyo.
mydarling günaydın canım. Fatoş randevun kaçta. Bugün alacak mıyız güzel haberleri?
günaydın canım ne var ne yok
Yanlız değilim Yaşasın :teytey:ne diosun ben hamileliğimin ilk aylarından beri uyku uyku deli gibi uyuyroumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?