2010 Şubat Anneleri

kızlar bişey soracam yaa göğüslerinden süt akan var mı bu normal bi durum mu yaa

kızlar bişey soracam yaa göğüslerinden süt akan var mı bu normal bi durum mu yaa

canım tısortümün üstüne kadar cıkmıstı gecen cok korktum kafama takıldı yaa

canım henüz erken değilmi bilmiyorum.... bende süt gelmiyo ama tam göğüs uçlarımda sütün geldiği yerde beyaz krem kıvamında bişey oluyo ıslak mendille temizliyorum ama henüz süt gibi akmadı...

canım henüz erken değilmi bilmiyorum.... bende süt gelmiyo ama tam göğüs uçlarımda sütün geldiği yerde beyaz krem kıvamında bişey oluyo ıslak mendille temizliyorum ama henüz süt gibi akmadı...

bende anlamadım cnm işte kafama takıldı tam sut gıbı degıl aslında bole hafıf sarımsı gıbı ayyy cok sasırdım cnm ya

bende anlamadım cnm işte kafama takıldı tam sut gıbı degıl aslında bole hafıf sarımsı gıbı ayyy cok sasırdım cnm ya

Normal diyo hep gelişim anlatan sitelerde birkaç yerde okumuştum. Ama için rahat etsin istiyorsan doktoruna bir sor.

Canım Geçmiş olsun.. Evet doktor amca söylrmişti bize. bebek yukarı cıktıkca bazılarının plesentası rahime yapısık olabılıyor demişti. Bildigim bu kadarı bu. Kanama sürekli bendede vardı bebeklerim iyiydi şükür allahıma. Bak ablanında iyiymiş morelını yüksek tutsun ve mümkünse yormasın kendini yatsın bol bol... Bazı hamişler böyle geciyor hem yatarak hemde 9 ay kanayarak yapcak bişi yok Taktiri ilahi.. morel verdiğiniz destek oldugunuz taktirde iyi hissedecektir kendisini. Sevgiler dualarımız onunla
ben oğluşumu doyurup geleyim bi :))
yaaa bizide doyursana teyzeeeeeeee :))))))kaydirigubbakcemile3benimkiler yanlız dk 1 gol 1 doymuyorlar.. kolay kolay doymuyoruz artık istahımız acıldı masallah
oldumuuukiii gebelik çizelgem görünmüyo heralde
olmuş hihoyyythihoyyytyasasınnnn.....
canım tısortümün üstüne kadar cıkmıstı gecen cok korktum kafama takıldı yaa
Ohh masallah bol bol sütün olcak ne güzel işte.. bebişin beslencek.. hiç kötü olarak duymadım be şekerrr bişicik olmaz..

Ohh masallah bol bol sütün olcak ne güzel işte.. bebişin beslencek.. hiç kötü olarak duymadım be şekerrr bişicik olmaz..[/QUOTE]

canım benim inş. dediğin gibidir valla

güzel dilekleriniz için çok tşkler arkadaşlar
zaten sürekli yatıyor, bizde kalıyor bakıyoruz
heralde 9. aya kadarda yatıcak
kendisi için zor tabi
sürekli bebek yaşıyormu diye merak ediyor peltelerden geldikçe
2 günde bir ultrasonda
çok zor gerçektenn
sizede hayırlı doğumlarr

>>Göğüslerden süt gelmesi

Neden? Özellikle gebeliğin ikinci yarısından sonra göğüslerinizden süte benzeyen bir sıvı gelebilir. Prolaktin hormonu salgısına bağlı olarak üretilen ve kolostrum adı verilen bu sıvı esas süt yapımına hazırlık aşamasında üretilen bir sıvıdır. Gebelikte göğüslerden süt gelmesi ileri inceleme ve tedavi gerektiren bir durum değildir.

Öneri: Göğüslerinizden gelen sıvının süte benzemediği hissini taşırsanız bu durumu doktora iletin. Memeuçlarınızı kontrol amacıyla asla sıkmayın.

KIZLAR BÖLE DİYO BAKIN Bİ

bebşimi doyurdum geldim :ecrin_bebek:
kızlar göğüslerden süt veya sıvı gelmesi gayet normalmiş bende geçenlerde nette okudum

Benim gögüslerimde bazan çok hafif ıslaklık oluyor bebeğimize hazırlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…