evet canım bende BEREN VE ILGIN arasında kalıyorum sanırım anlamlarıda güzel bilmemkineee[/QUOTE
sende beren koyy:içelim:
kızlar bişey soracam yaa göğüslerinden süt akan var mı bu normal bi durum mu yaa
şuan için yok ama korkma gelirse çok normal bir durummuş
canım tısortümün üstüne kadar cıkmıstı gecen cok korktum kafama takıldı yaa
yok yok çok normal durumlar bunlarr
kızlar bişey soracam yaa göğüslerinden süt akan var mı bu normal bi durum mu yaa
canım tısortümün üstüne kadar cıkmıstı gecen cok korktum kafama takıldı yaa
canım henüz erken değilmi bilmiyorum.... bende süt gelmiyo ama tam göğüs uçlarımda sütün geldiği yerde beyaz krem kıvamında bişey oluyo ıslak mendille temizliyorum ama henüz süt gibi akmadı...
bende anlamadım cnm işte kafama takıldı tam sut gıbı degıl aslında bole hafıf sarımsı gıbı ayyy cok sasırdım cnm ya
merhaba anne adayları
bnmde ablam şubat annesi
daha öncede yazmıştım burda
ama çok sorunlu geçiyor
çünkü bebeğinin plesantasından bir parça kopmuş ve rahim duvarına yapışmış
20 gündür sürekli kanaması var
hiç durmadan yani
hatta bazen pelte şeklide avuç kadar bile geliyor
bu durumu yaşayan varmı aranızda hiç?, veya tanıdğınız falan?
doktor bunun devam edeceğini söyledi
bebek çok iyi, neyseki o zarar görmüyor
yaaa bizide doyursana teyzeeeeeeee :))))))kaydirigubbakcemile3benimkiler yanlız dk 1 gol 1 doymuyorlar.. kolay kolay doymuyoruz artık istahımız acıldı masallahben oğluşumu doyurup geleyim bi :))
olmuş hihoyyythihoyyytyasasınnnn.....oldumuuukiii gebelik çizelgem görünmüyo heralde
Ohh masallah bol bol sütün olcak ne güzel işte.. bebişin beslencek.. hiç kötü olarak duymadım be şekerrr bişicik olmaz..canım tısortümün üstüne kadar cıkmıstı gecen cok korktum kafama takıldı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?