hayda niye 55 haftalık çıktım şimdide ben nerde yanlış yapıorum ya 15+2 çıkması lazım kızlar çizelgeyi yaparken satı giriyoruz dimi bide onun altında başka bi tarih daha var o raya girilmiyor dimi ay beceremedim yine yuh bana ya yuh
merhaba arkadaşlar..
nasılsınızz..
ben iyiyim, evi toparladım toz aldım, bi bakayım dedim sizlere. umarım herşey yolundadır.
geçmişi çok okuyamadım.
kendinize iyi bakın.
ben bu aralar biraz biraz şişmeye başladım, çok seviniyorum.. :) hele yemekten sonra hamile olduğum anlaşılıyor baya baya.. kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay cok guldurdun benı canım yaaa sen en azından 55 haftalıkt aolsan yapabılıyosun ben onuda yapamıyordum[/QUOTE
pes ettim artık olmayınca olmuo napalım yahuu
olmuyo olmuyo olmuyo:1no2:
son adet tarihin kaç canım yapayım sana
canım nereye ekliyosun sen yanlış olmasın
herşeyi doğru giriorum ama olmuyo işte sinir oldumayy o çizelgeyle ben deli oldum bugün bi yapmışım 58 haftalık hamile görünüyom görülmemiş bi durum ama naparsın sırnaşık şey
herşeyi doğru giriorum ama olmuyo işte sinir oldum
kızlar eşim geçenlerde bana kakao yağı almış göbeğim için ama katı olanından sıvı olanından deil aranızda kullanan varmı ben daha kullanmadım çünkü benim bildiğim sıvı olanından ama oda kullanılıomuş ama nasıl olduğunu bilmiorum bugün yarın değiştirmeyi düşünüorum o şekilde kullanan varsa hiç götürmeyeyim bana anlatabilirmisiniz nasıl kullanıosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?