2010 Şubat Anneleri

ya bugün doktora kontrole gidicem daha doğrusu 3 gündür gitmeye çalışıyoruz habire arayıp erteliyolar doktor ameliyatta diye kafama takıldı bu doktor çok kesiyo heralde sezeryanmı yapıyo sizce herkesi...:bbo:

akarahan arkadaşın çizelgesini hangi siteden yaptın bide oraya bakıcam çok güzel

kızlar biaz önce Subat 2009 annelerini ziyaret ettimde kıyafet konusunda yardım istedim en iyi onlar bilir şubat ara bi dönem sayılır 1 ay sonra havalar ısınıyor ama artık havalarda ne tam kış kış gibi ne yaz yaz gibi sizinlede paylaşmak isterim.ara ara aklıma takılanları sorucam 2009 annelerine
--------------------------------------------------------------------------------

burcu berru bebişin hyırlı olsun öncelikle sagsalim kucana alırsın inşallah
benden sana tavsiyeler
agız mendili cok cok al battaniye cok cok al
kadife tulum aldım 3-5 tane kullandı hepsini malum kıs bebişleri
berrumun tişörtlernin bazıları hala 0-3
sende şimdilik 0-3 al
ama fazla fazla alma cnm giyemiyorlar cogunu
bu nacizane fikrim

kızlar kakako yağı kullanan yokmu

Kakao yağını bir arkadaşım bronzlaşmak için kullanıyordu. Katı almıştı o da güneşte hemen eriyor onlar. Bir şampuan veya güneş kremi şişesine döküp oradan kullanabilirsin. Tabi o yine donuyor, kullanmadan önce sıcak bir yerde ya da güneşe çıkarıp eritmen lazım.

iyi düşünmüşün canımya bende okonuyu sorucaktım.. kaydirigubbakcemile5

iyi düşünmüşün canımya bende okonuyu sorucaktım.. kaydirigubbakcemile5

ben nedense taktım bu konuya ama aldıklarımda elimde patlamasını istemiyorum.ama battaniye konusunu daha öncede duydum 4-5 battaniye kızlar hepsi çok kaliteli olmak zorunda değil ama çok kullanılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…