2010 Şubat Anneleri

ay canım ya ne güzel doğum tarihi 23 şubat çıkıo seninde öylemi buarada dünden beri kasıklarımda seyirme oluyo sende hissediormusun canım

bana dr 26 şubat dedi doğum için ama neye göre hesaplıyor anlamadım.zaten bana hep 10-15 şubat doğacak gibi geliyor sanki ay sonu olmıyacakmış gibi.ben bebeğe dair birşey hissetmiyorum 1 kese 12 haftada kayışını hissettim ama çok eminim o bebektı gaz falan değildi yani.başkada hissetmedim sen cinsiyeti öğrenmişmiydin. kociş baskı yapmaya başladı ya 15 eylül e kadar beklemek istemiyorum gel dr a gidelim diyo bende aksine cok rahatım öğrenip ne olacak diyorum.

kızlar prensesimin ilk cicileri ben alamadım teyzeleri sağolsun opuyorumnanaktan
fotolarını koycam birazdan

biz 21 ağustosta gittik en son dr bi ay önceden söylerim demişti ama bizmki bacaklarını kapattı arkası dönüktü ve dr çok uğraştı ama iyice kapattı kendini öğrenemedik yani bi sonraki ay kesin sölerim benden kaçamaz dedi bakalım kısmet 23 eylülde gidicez daha çok var çok özledim onuuu

burcucum senin bebişinin cnsiyeti belli mi ben belli olmadığı için bişi alamdım çok istiom kıyafetler almak sadece şampuanını telsizini ateş ölçerini bir iki oyuncak ıslak mendillerini falan aldım sonuçte bunlar için kız erkek farketmio

gercekten mı bak bunu duyudgum ıyı oldu bende alacaktım ınternetten esım dedı nerdne bılıyosun kalıtelı oldugunu deıd o yuzdne alamadım ama begendım baya fatıhte varmıs bana yakın gıder alırım sagol gercekten cok ısıme yaradı baya uygun geldı fıyatları bana

yok canım belli olmadı ama ben dayanamıyorum aldım valla.krem-yesil-sarı birde taraftar olanlardan aldık ayy valla söz yarın resimlerini koycam 2 aydır koycam diyorum hep üşeniyorum.ben yarıladım canım giyimi nerdeyse ama bende daha hiç kot pnt-kazak falan o tür şeyleri alamıyorum tabii.

evet bende çorap-patik-eldiven (özellikle 6 lı pakette olanlar var kumaşı çok güzel)-bere bunların hepsini burdan aldım.2-3 tanede tulum aldım.sonra kocişş yeter kız erkek öğrenelim devam edersin dedi bıraktık.hayır bende ilk internetten baktığımda kıytırık geldi aman 3 kuruşluk pazar malı gibi dedim ama bi bakayım yolumun üstünde varmışta dedim ben beğendim zevkler tartışılmaz ama 30-40 tl bi badiyede vermem zaten 1-2 ay ya giyecek ye giymeyecek gerek yok çook kaliteliyede ama bunlarda kalitesiz değil git bak derim.

almak isrtiorum bide annem alınmaz daha erken 6 ayını bitir gider birlikte alırıs dio saçlarımı kestirmrm lazım yok gitme kestirme iyi deil falan aslınla ben bu tür şeylere inanmıyorum ama işte annemide anlıyorum onlar öyle dumuşlar idare edicez artık düşün dr saçlarını boyatabilirsin bile diyo yani

kızlar be çıkyorum sütümü içeyim arkadanda bi temizlik yapim kaç gündür yapamadım görüşürüz sonra öpüyorum hepinizi

hepinize selam kızlar herkes iyidir inşallah.

hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

ben geçen gün rüyamda seni gördüm burda yazdımda ama sen okumadın galiba kızın oluyormuş diye gördü.ama sonra bi baktım zaten kızın olacakmış belliymiş ama rüyama girdin..

haklısn canım o kadar para verılmez bende karsıyım o kadar para vermeye yazık valla tamam bakacam canım

selam kızlar ben işyerini taşıdıgımız için pek giremiyorum nete
herşey darmadağınık
bir selam vereyim dedim
umarım herkes iyidir
geçmişte o kadar uzunki okumam mümkün değil
ama özledim valla sizi
çok alışmışım boşluk hissediyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…