beğendiğine sevindim canım yazmak istediğin bir not varmıydı
ay canım ya ne güzel doğum tarihi 23 şubat çıkıo seninde öylemi buarada dünden beri kasıklarımda seyirme oluyo sende hissediormusun canım
bana dr 26 şubat dedi doğum için ama neye göre hesaplıyor anlamadım.zaten bana hep 10-15 şubat doğacak gibi geliyor sanki ay sonu olmıyacakmış gibi.ben bebeğe dair birşey hissetmiyorum 1 kese 12 haftada kayışını hissettim ama çok eminim o bebektı gaz falan değildi yani.başkada hissetmedim sen cinsiyeti öğrenmişmiydin. kociş baskı yapmaya başladı ya 15 eylül e kadar beklemek istemiyorum gel dr a gidelim diyo bende aksine cok rahatım öğrenip ne olacak diyorum.
yazmak istediğim bi not yok kız oğlan belli olsun ona göre yazarız bişiler sende yardımcı olursan tabiiiyerimseniben
Bebe Tekstil | Civil Çocuk Dünyası - Civilim.com
kızlar burda cok uygun seyler var
canım ben bu mağazaya gittim kadıköyde subesi var bana yakın gerçekten güzel şeyler var ki internette sanki kumaş adı gibi ama değil ben bizzat gördüm ve aldım güzel hastane çıkışları falanda çok çeşit var. sana yakın bir yerde civil varsa uğra bak derim.
canım ben bu mağazaya gittim kadıköyde subesi var bana yakın gerçekten güzel şeyler var ki internette sanki kumaş adı gibi ama değil ben bizzat gördüm ve aldım güzel hastane çıkışları falanda çok çeşit var. sana yakın bir yerde civil varsa uğra bak derim.
burcucum senin bebişinin cnsiyeti belli mi ben belli olmadığı için bişi alamdım çok istiom kıyafetler almak sadece şampuanını telsizini ateş ölçerini bir iki oyuncak ıslak mendillerini falan aldım sonuçte bunlar için kız erkek farketmio
gercekten mı bak bunu duyudgum ıyı oldu bende alacaktım ınternetten esım dedı nerdne bılıyosun kalıtelı oldugunu deıd o yuzdne alamadım ama begendım baya fatıhte varmıs bana yakın gıder alırım sagol gercekten cok ısıme yaradı baya uygun geldı fıyatları bana
yok canım belli olmadı ama ben dayanamıyorum aldım valla.krem-yesil-sarı birde taraftar olanlardan aldık ayy valla söz yarın resimlerini koycam 2 aydır koycam diyorum hep üşeniyorum.ben yarıladım canım giyimi nerdeyse ama bende daha hiç kot pnt-kazak falan o tür şeyleri alamıyorum tabii.
hepinize selam kızlar herkes iyidir inşallah.
hepinize selam kızlar herkes iyidir inşallah.
evet bende çorap-patik-eldiven (özellikle 6 lı pakette olanlar var kumaşı çok güzel)-bere bunların hepsini burdan aldım.2-3 tanede tulum aldım.sonra kocişş yeter kız erkek öğrenelim devam edersin dedi bıraktık.hayır bende ilk internetten baktığımda kıytırık geldi aman 3 kuruşluk pazar malı gibi dedim ama bi bakayım yolumun üstünde varmışta dedim ben beğendim zevkler tartışılmaz ama 30-40 tl bi badiyede vermem zaten 1-2 ay ya giyecek ye giymeyecek gerek yok çook kaliteliyede ama bunlarda kalitesiz değil git bak derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?