hepinize selam kızlar herkes iyidir inşallah.
selam kızlar ben işyerini taşıdıgımız için pek giremiyorum nete
herşey darmadağınık
bir selam vereyim dedim
umarım herkes iyidir
geçmişte o kadar uzunki okumam mümkün değil
ama özledim valla sizi
çok alışmışım boşluk hissediyorum mafoldumben
arya da burda ama neden yazmıyo fikirevi nerelerdsiniz siz yaa
selam kızlar ben işyerini taşıdıgımız için pek giremiyorum nete
herşey darmadağınık
bir selam vereyim dedim
umarım herkes iyidir
geçmişte o kadar uzunki okumam mümkün değil
ama özledim valla sizi
çok alışmışım boşluk hissediyorum mafoldumben
aryaa annesinin yanına mi gitti.iyimiymiş annesi ben geçmişi okuyorum hep ama anlamışım orayı kayınvalidesinde aryaa kendi hastaydı annesine mi gitmiş.ama kendide hasta anneyi iyice üzmese bari.
ay canım ya ne güzel doğum tarihi 23 şubat çıkıo seninde öylemi buarada dünden beri kasıklarımda seyirme oluyo sende hissediormusun canım
annesi yanına gelmiş ve rahatsızmış onla ilgileniyormuş
kendisi iyimiş canım
meraba canım.okurkren dikkatimi çekti ben fazla takılmıyorum da.benim doğumum da 23 şubat gözüküyo aynıyız yani.sat larımız da aynı 19 mayıs.hadi bakalım:CüvCüv:[/QUOTE
benimde sat 19 mayıs internette hesaplamada 23 Şubat çıkıyor ama dr um parmak hesabı yaptı 26-27 dedi bana kafası karışıktıda yanlışmı dedi acaba:uhm:
bende tam seni soruyodum canım hoşgeldin nasılsın miniğin nasıl iyimi bakalımmm
hoşgeldin canım :1hug:
iyiyiz canım sen nasılsın kolay gelsin işler çoktur
evet alışkanlık yaptı arkadaşlar konuşmayınca boşluk oluyo evde net yok hafta sonu giremiyorum kızlar konuşup duryolardır diorum kıskanıyorum kaydirigubbakcemile3
yok canım belli olmadı ama ben dayanamıyorum aldım valla.krem-yesil-sarı birde taraftar olanlardan aldık ayy valla söz yarın resimlerini koycam 2 aydır koycam diyorum hep üşeniyorum.ben yarıladım canım giyimi nerdeyse ama bende daha hiç kot pnt-kazak falan o tür şeyleri alamıyorum tabii.
kızlar benim de 24 şubat görünüyor.. ve daha da cinsiyeti bilmiyorum.. Bu ara yemek şikayetlerim azaldı ama şişkinlik, ağrı şikayetleri geldi.. sizde var mı? ben bebişi hissetmiyourm ya acaba şişkinlik o mudur? :)mirmirmirmirmeraba canım.okurkren dikkatimi çekti ben fazla takılmıyorum da.benim doğumum da 23 şubat gözüküyo aynıyız yani.sat larımız da aynı 19 mayıs.hadi bakalım:CüvCüv:
AA annesi gelmiş ise çok güzel çok özledim diyordu.birde annesinde rahim kalınlaşması vardı onada çok üzülüyordu iyi bari hasret giderirler sevindim onun adına benim annem çok yakın olduğu halde 2 gün görmesem özlüyorum.Allah eksikliklerini göstermesin
aryaa annesinin yanına mi gitti.iyimiymiş annesi ben geçmişi okuyorum hep ama anlamışım orayı kayınvalidesinde aryaa kendi hastaydı annesine mi gitmiş.ama kendide hasta anneyi iyice üzmese bari.
arya annesi rahatsızmış yanındaymış onla ilgileniyormuşş
arada girip okuyup çıkıyormuş canım
arya da burda ama neden yazmıyo fikirevi nerelerdsiniz siz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?