2010 Şubat Anneleri

bende tam seni soruyodum canım hoşgeldin nasılsın miniğin nasıl iyimi bakalımmm

aryaa annesinin yanına mi gitti.iyimiymiş annesi ben geçmişi okuyorum hep ama anlamışım orayı kayınvalidesinde aryaa kendi hastaydı annesine mi gitmiş.ama kendide hasta anneyi iyice üzmese bari.

hoşgeldin canım :1hug:
iyiyiz canım sen nasılsın kolay gelsin işler çoktur
evet alışkanlık yaptı arkadaşlar konuşmayınca boşluk oluyo evde net yok hafta sonu giremiyorum kızlar konuşup duryolardır diorum kıskanıyorum kaydirigubbakcemile3

aryaa annesinin yanına mi gitti.iyimiymiş annesi ben geçmişi okuyorum hep ama anlamışım orayı kayınvalidesinde aryaa kendi hastaydı annesine mi gitmiş.ama kendide hasta anneyi iyice üzmese bari.

annesi yanına gelmiş ve rahatsızmış onla ilgileniyormuş
kendisi iyimiş canım

ay canım ya ne güzel doğum tarihi 23 şubat çıkıo seninde öylemi buarada dünden beri kasıklarımda seyirme oluyo sende hissediormusun canım

meraba canım.okurkren dikkatimi çekti ben fazla takılmıyorum da.benim doğumum da 23 şubat gözüküyo aynıyız yani.sat larımız da aynı 19 mayıs.hadi bakalım:CüvCüv:

annesi yanına gelmiş ve rahatsızmış onla ilgileniyormuş
kendisi iyimiş canım

AA annesi gelmiş ise çok güzel çok özledim diyordu.birde annesinde rahim kalınlaşması vardı onada çok üzülüyordu iyi bari hasret giderirler sevindim onun adına benim annem çok yakın olduğu halde 2 gün görmesem özlüyorum.Allah eksikliklerini göstermesin

bende tam seni soruyodum canım hoşgeldin nasılsın miniğin nasıl iyimi bakalımmm

yettim canlarım geldim kaydirigubbakcemile2
ayy çok fena
görmeyin her yer her yerde bir pislik bir pislik anlatamam
bebişim iyi valla ne yapsın
15 gün oldu ses yok en son 15 gün önce görmüştüm melegime
bakalım 16sında yenidne kavuşacagız inşallah
bu sefer annesini üzmez cinsiyetini de gösterir umarım
:sinifsinif:

Arkadaşlar yoğun bir gündü yazamadım fazla ve geçmişi okuyamadım.
uzun ve sıkıcı bir toplantı sırasında ıLK KEZ KIZIMI HıSSETTıM. yA AĞLAYAMADIM DA...

Selam kızlar.
Aklıma bişey geldi, yazayım gidiyorum yemek yapçam..
Ben kuru bakliyat yemeye özen gösteriyorum çok faydalı mesela kuru fasulye, barbunya, ve yeşil mercimek.
mesela birazdan zeytinyağlı yeşil mercimek yapıcam, çok severim ve çook faydalı. yanına da kıvırcık salata.. ohh sağlıklı beslendiğimi hissediyorum.. tavsiye ediyorum canlar..
belki bilmeyen vardır genede yazayım,
yapılışı, 1 orta boy soğanı doğrayın çok iri olmasın.
zeytinyağında şööle bi çevirin
içine 1 kaşık salça katın onuda şööle bi çevirin
önceden az haşladığımız mercimeği de katın
tuz atın, çok az da şeker, (mesela 1 küp)
sıcak su ekleyin pişirin. (çok su eklemeyin combur combur olmasın) :))
hadi görüşürüz.. öptümm.. ben şimdi aynen böle yemek yapmaya uçayım, kociş oruçlu
kaydirigubbakcemile3

meraba canım.okurkren dikkatimi çekti ben fazla takılmıyorum da.benim doğumum da 23 şubat gözüküyo aynıyız yani.sat larımız da aynı 19 mayıs.hadi bakalım:CüvCüv:
kızlar benim de 24 şubat görünüyor.. ve daha da cinsiyeti bilmiyorum.. Bu ara yemek şikayetlerim azaldı ama şişkinlik, ağrı şikayetleri geldi.. sizde var mı? ben bebişi hissetmiyourm ya acaba şişkinlik o mudur? :)mirmirmirmir

Türkkahvesi teşekkür ederim .bende böyle pratik yemeklere bayılıyorum yaa (işten çıkıp 30 dk olan bir olarak kociş damlıyorda arkamdan) bende 3 ay aradan sonra ilk defa dün yemek yaptım kızlar ama görmeniz lazım tencerenin kapağını açıyorum nefes almadan karıştırıp kapatıp kaçıyorum bi ara burnuma geldi kokusu çokta rahatsız olmadım inşallah şu koku hassasiyetim ve bulantılarım biter muftağımı özledim ben

kızlar bu arada söylemedim di mi?
ben kusmalardan kurtuldum
hatta 1.5 kilo aldım alkisalkisalkis
ohhh sefam olsun
ama şimdide açlığa dayanamıyorum
ne olacak benim bu halim bir acıkayım elim ayagım tutmuyor bir bulantı bir bulantı
bir kraker atıyorum hemen
düzeliyor
yavrum topiş olacak ne anası ne babası öyle ama
benimki fena aç naniknanik
ama ben daha hissedemedim
niyekine?
14+6yımm ama doktor 5 gün önden gidiyoruz demişti yani şu sıralar 15+4 olmam lazım
kız fatoşcum bak yine buldum kendime kıskanıcak bir şey kaydirigubbakcemile3

arya annesi rahatsızmış yanındaymış onla ilgileniyormuşş
arada girip okuyup çıkıyormuş canım

arya da burda ama neden yazmıyo fikirevi nerelerdsiniz siz yaa

Canlarım sizleri okuyup okuyup çıkıyorum ya ev işi,yemek kendimde daha tam düzelmedim annem benimle ilgilenmeye geldi hastalandı ağrıları var ona bakıyorum hasrette gideriyoruz biraz öyle işte ama sizsizde duramıyorum ara ara gelip bakıyorum ne güzel haberler alıyorum mydarling cimcimen geliyormuş cnm hayırlısı olsun.bu arada bende bazen birşeyler hissediyorum ama bebeğimmi bilmiyorum sanki biri dürtüyor içeriden hepinizi öpüyorum kızlar ara ara gelirim yine.opuyorumnanaktan

herkese merhabalar uzunnn bir tatilden sonra aranıza katıldım.Eski arkadaşlar belki hatırlarlar ,yaklaşık 1 buçuk aydır yoktum.Aramıza yeni arkadaşlar katılmış onlara hoşgeldiniz diyeyim :) geçmiş o kadar ilerlemiş ki okumanın imkanı yok. 19. Haftanın içindeyiz Allaha şükür bebeğimin sağlıyı yerinde kıpır kıpır maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…