- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
YAREN cim geçmiş olsun kurtulamadın bi şu karın ağrısından...
yarencim kabızlık için incir ve şeftali yesen iyi geliyor ama
yarencim geçmiş olsun ya o ağrıları iyi bilirim benim de sabah erken saatte vuruyor
fatoş kontrolemi gitti bugün??
Günaydın kızlaar.
İyi haberlerle geldim doktordan. Oğluşum hiç zorlamadı annesini gösteriverdi hemen:dance:
Maşallah 16 cm 167 gr olmuş. 4 gün önden gidiyor zaten en başından beri. Ayrıca hiç durmuyorsırnaşık şey Metronun etkisi midir nediryerimseniben
Kızlar eşimi kız istiyor sanıyordum ve sırf onun için kız istiyordum ama erkek olduğunu duyunca nasıl sevindi anlatamam. Hani dedim sen kızları çok seviyordun. İçin için erkek istiyordum dedia.s Daha bir mutlu oldum o zaman.
Bu arada kızlar benim gibi heyecan yapmayın sakın. Doktora gittiğimde tansiyonum 15-9.5 tu doktor ne oldu sana dedi. Önce bakalım sonra bi daha ölçelim dedi. Sonra yavaş yavaş düştü.
Herkese hayırlı cumalar.
Esmacım geçmiş olsun canım
Yarencim sanada geçmiş olsun, canım kabızlık şikayetin sürekli devam eden bişeyse doktoruna bir danış istersen yanılmıyorsam şurup veriyorlar bunun için...
aaa Zeynep Ceren olmuş :)) Zeynep Selin değil miydi kız??
canlarım sabah erkenden doktora gidiyom dua edin sizi seviyorum.
herkese günaydın.bende 16 haftalık hamişim.allah izin verirse bi oğluşum alacak.
Günaydın kızlaar.
İyi haberlerle geldim doktordan. Oğluşum hiç zorlamadı annesini gösteriverdi hemen:dance:
Maşallah 16 cm 167 gr olmuş. 4 gün önden gidiyor zaten en başından beri. Ayrıca hiç durmuyorsırnaşık şey Metronun etkisi midir nediryerimseniben
Kızlar eşimi kız istiyor sanıyordum ve sırf onun için kız istiyordum ama erkek olduğunu duyunca nasıl sevindi anlatamam. Hani dedim sen kızları çok seviyordun. İçin için erkek istiyordum dedia.s Daha bir mutlu oldum o zaman.
Bu arada kızlar benim gibi heyecan yapmayın sakın. Doktora gittiğimde tansiyonum 15-9.5 tu doktor ne oldu sana dedi. Önce bakalım sonra bi daha ölçelim dedi. Sonra yavaş yavaş düştü.
Herkese hayırlı cumalar.
günaydın şeker anneler. hayırlı cumalar.
Kızlar benim bugün karnım yine çok fena ağrıyor, kabızlık var sanırım, bugün ondan ağrıyor gibi. bunu hemen geçirecek bişey yok mu yaf, sahurdan beri pek bi fenayım(
Arada ufak ufak hissediyorum canım hareketlerini , evet yarencim ismini Ceren olarak değiştirdik abilerinin isimleriyle uyumlu olsun diye (abilerimizin isimleri Ömer Kerem, Ali Eren ) zemuszemus
yaren zor olmaz olur mu bayağı bir zor :)
kızlar ben dün gece bebeğinizi nasıl hissediyorsunuz diye sordum ama yeterli cvp gelmedi güçlü mü vuruyor içeriden sizinki hafif mi.. başka şeylerle karıştırılabilir mi bağırsak hareketiyle vs?
ayy inanmıyorum ya, hepsinin ismi de çok güzel uymuş gerçekten ,maşallah.. Adlarıyla yaşasın.. Ömer ismini biz de düşünmüştük. Ahmet Efe'ye karar verdik şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?