2010 Şubat Anneleri

yarencim geçmiş olsun ya o ağrıları iyi bilirim benim de sabah erken saatte vuruyor

YAREN cim geçmiş olsun kurtulamadın bi şu karın ağrısından...

öyle valla.. çok fena ama..

yarencim kabızlık için incir ve şeftali yesen iyi geliyor ama

sabah şeftali yemiştim canım. yaş incir mi olcak?,kuru mu? şimdi biraz da yürüdüm, zor oluyor ama o da iyi geliyor.

yarencim geçmiş olsun ya o ağrıları iyi bilirim benim de sabah erken saatte vuruyor

sağol canım. Allah senin de yardımcın olsun, zor bişey değil mi?

Gözünaydın canım hayırlı olsun oğluşun

günaydın selmacım,nasılsın? zeynep selin nasıl, iyi mi? hareketlerini hissediyor musun artık?

Esmacım geçmiş olsun canım
Yarencim sanada geçmiş olsun, canım kabızlık şikayetin sürekli devam eden bişeyse doktoruna bir danış istersen yanılmıyorsam şurup veriyorlar bunun için...

sağol canım, dufalac'ı hamilelikten önce 1 defa kullanmıştım, iyi geliyor.. şimdilik o kadar sıkıntılı değil gibi. inş daha kötü olmaz..

Esmacım geçmiş olsun canım
Yarencim sanada geçmiş olsun, canım kabızlık şikayetin sürekli devam eden bişeyse doktoruna bir danış istersen yanılmıyorsam şurup veriyorlar bunun için...

Evet doğru söylüyorsun doktor şurup veriyor. Ben de içiyorum doktorum mutlaka her gün çıkmalısın diyor. İncirmiş kayısıymış bana hiç fayda etmedi. Hareketsiz bir işim var sanırım bunu etkisi var. Bana ilk verdiği ölçüyü de arttırdı doktorum ilaç ta yeterli gelmedi bana. Doktoruna mutlaka söyle yarencim.

aaa Zeynep Ceren olmuş :)) Zeynep Selin değil miydi kız??

Arada ufak ufak hissediyorum canım hareketlerini , evet yarencim ismini Ceren olarak değiştirdik abilerinin isimleriyle uyumlu olsun diye (abilerimizin isimleri Ömer Kerem, Ali Eren ) zemuszemus

yaren zor olmaz olur mu bayağı bir zor :)
kızlar ben dün gece bebeğinizi nasıl hissediyorsunuz diye sordum ama yeterli cvp gelmedi güçlü mü vuruyor içeriden sizinki hafif mi.. başka şeylerle karıştırılabilir mi bağırsak hareketiyle vs?

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun hepimize... bol güzel haberli bi gün bekliyor bizi inşallah...

canlarım sabah erkenden doktora gidiyom dua edin sizi seviyorum.

canım stres yapma güzel haberlerle geliceksin eminiz hepimiz... cinsiyetide merakla bekliyoruz... inş. gösterir miniğin...

herkese günaydın.bende 16 haftalık hamişim.allah izin verirse bi oğluşum alacak.

hayırlı olsun canım sağlıklı sıhatli doğsun gelsin inşallah...

canım çok sevindim ya oğluş haberleride gelmeye başladı gerçi listemizde kız erkek kafa kafa gidiyor... babamızıda çok politik gördüm yanlız kız istiyorum derken birden aslında erkek istiyordum demesi... Allah gönlünüze göre sağlıklı sıhatli versin canım ya en önemlisi bu... maşallah gelişimide çok iyi ..... opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun... cidden senin bu karın ağrısı geçmek bilmedi bi türlü ne zamandır şikayetçisin bu durumdan... dr. la konuşmuşmuydun bi alaç verse doğal yollardan halledilemiyorsa... yani incir kayısıda bi yere kadar... böyle çekmek zordur canım ya... Allah yardım etsin... bide çalışıyosun bu durumda.. :teselli:

Arada ufak ufak hissediyorum canım hareketlerini , evet yarencim ismini Ceren olarak değiştirdik abilerinin isimleriyle uyumlu olsun diye (abilerimizin isimleri Ömer Kerem, Ali Eren ) zemuszemus

ayy inanmıyorum ya, hepsinin ismi de çok güzel uymuş gerçekten ,maşallah.. Adlarıyla yaşasın.. Ömer ismini biz de düşünmüştük. Ahmet Efe'ye karar verdik şimdilik..

çok hafif hissediliyor canım pıtpıt vuruyor bazen bazende yer değiştiriyor o yer değiştirdikçe içinde bişeyin oynadığını sürtündüğünü hissediyosun

ayy inanmıyorum ya, hepsinin ismi de çok güzel uymuş gerçekten ,maşallah.. Adlarıyla yaşasın.. Ömer ismini biz de düşünmüştük. Ahmet Efe'ye karar verdik şimdilik..

Hayırlı olsun, oğluşunun ismide çok güzelmiş yarencim maşallah ismiyle yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…