2010 Şubat Anneleri

melisacım henüz çok kuvvetli vuramıyorlar ama bağırsak hareketlerinden emin ol ayırdediliyor.. kaydirigubbakcemile3 yani üst üste birkaç kez pıt pıt vurunca daha fazla ikna oluyosun... umarım en kısa zamanda sizlerde hissedersiniz daha güçlü bi bağ oluyo bebeğiyle arasında insanın...

sağol canım..sanırım zaten çok hareketsiz kalmaktan oluyor. aslında çok sık değil , 3-4 günde bir oluyor, genelde de hafif..ama böyle arada çok canımın yandığı da oluyor.dr gaz için ilaç vermişti.onu da pek kullanmıyorum,aklıma gelmiyor daha doğrusu,kullanmak..

şimdilik iyiyim, çok sağolun :)

melissa'cım o kadar cılız bir hareket ki aslında. sanki içerden biri seni gıdıklıyor gibi...ama kesinlikle bağırsak hareketinden farklı. bir de üstelik hergün oluyor, ordan da ayırt edebilirsin..benimki ilk zamanlara göre biraz daha kuvvetlendi gibi..ya da bana öyle geliyor..

canım senin daha 15. haftaymış, ben galiba 17. haftamda hissetmiştim ilk.

inşallah kızlar ben de büyük bir heyecanla bekliyorum geciktikçe sabırsızlanmaya başladım..

ben bebeğin yer değiştirdiğini 2 defa hissedebildim. siz daha mı fazla hissettiniz kızlar? hep sağda oluyor.. çok nadir de sol tarafta..

yarencim ben de doktorumdan ilk hamilelik için erken olduğunu duydum ama etrafımdan da -aaaa sen daha hissetmedin mi ben hissetmiştim şöyle oldu böyle oldu- dedikleri zaman üzülüyorum.. aman sağlıklı olsun da bekliyim ben napiim..

kızlar gunaydın gecmisi okuyorum bisey kacırmayayım diye :)
ben de 2 gundur kasık agrısı var geceleri oluyordu ama kramp seklinde biraz evvel oldu gene gecti.
kızlar bu arada benim bulantılar gecti ya kendimi oyle bir yemege vermisimki sanırım 3 kilo almısım ( sizlerde kilo durumu nasıl kaç kilo aldınız ??

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz geldikkkk bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenler var hayırlı olsun inşallah çok sevindim...

Geçen hafta doktorum bana 20 haftadan önce hissetmen zor dedi. Ama dün ilk defa pıt pıt vurdu prensesim. Canım bi de stres yaparsan hiç hissedemezsin.Rahat ol.Zamana bırak bence.

HavvaEsencim sana bir sorum olacaktı canım, Kezban Hanım senden de ayrıntılı ultrason istedimi, ben bugün aradım hastaneyi randevu aldım ama ayrıntılı ultrasonu sanırım başka bir bölümde çekeceklermiş, onun içinde doktorun istek kağıdıyla o bölümden randevu almak gerekiyormuş fiyatınıda sordum 175 tl dediler senin bu konuda bir fikrin varmı canım..

Günaydın hanımlar nasılsınız ? Keyifler yerinde sanırım oh ne güsel.
Srp arkadasımızın oglu oluyormus hayırlı olsun bebişin canm.Fatoş arkadasımızda 3 lü test yaptıracakmıs sanırım.İnşallah iyi haberlerle gelir.

ayy inanmıyorum ya, hepsinin ismi de çok güzel uymuş gerçekten ,maşallah.. Adlarıyla yaşasın.. Ömer ismini biz de düşünmüştük. Ahmet Efe'ye karar verdik şimdilik..

Benim oğlumun adıda ahmet olacak ama 2. isminede biz karar veremedik.
Ahmet Kayra , Ahmet Bera , Ahmet Doruk , Ahmet Talha , Ahmet Dora , Ahmet Berat, Ahmet Toprak , Ahmet Deha bunlardan birilerini düşünüyoruz.Kızlar güzel isimler konusunda yardımcı olursanız sevirinirim.Herşeyi düşünüyorum.Bebeğimle dalga gecmelerini istemiyorum .
Arada ufak ufak hissediyorum canım hareketlerini , evet yarencim ismini Ceren olarak değiştirdik abilerinin isimleriyle uyumlu olsun diye (abilerimizin isimleri Ömer Kerem, Ali Eren ) zemuszemus

Ne güzel uymuş isimleri .Allahım uzun ömürler versin cocuklarına. 2 isim bu aralar cok konulmaya başladı.Bizde iki isim koyacagız.

Ayy bende hissetmek istiyorum bebeğimi .Ama normalmiş ilk gebeliklerde biraz gec hissedilebilirmiş.Bir an önce tekme yediğimi duymak istiyorum.kaydirigubbakcemile3

Günaydııın herkese...

Srppcımmmm hayırlı olsun inşallah sağlıcakla doğar büyür oğlun!!delikafadulden Evvet hadi bakalım darısı bizim gibi öğrenemeyenlerin başına:))
ben doktora haftaya gidicem son 1 hafta sabrediyorum!!!!

SHİNE cım bu sene erkeklerde ahmet kesin olacak galiba benim oğluşumun adıda ahmet furkan olacak tabi ahmet eren ismide çok güzel tavsiye ederim gerçi ahmet talha ve ahmet kayrada güzel

Benden ayrıntılı ultrason istemedi canım.Çünkü son gittiğimde 3lü yapmıştı.Belki ondan istememiştir diye düşündüm ben de.Eylül sonnu ekrar gideceğim belki ister.Ayrıntılı ultrason renkli, üç boyutlu olan değil mi canım

canım bende almışım doktorum kızdı valla nereye bu gidiş dedi hamur işi ve tatlılara stop dedi sonra ilerde sen güçlük çekersin albüm denen bişey varya olursun dedi sonra ellerin ayakların şişer dedi valla bende şimdi dikkat ediyom akannehir

aman canım sen ne bakıyorsun onlara. hissettim desen, ne kadar erken gderler bu defa da. herkes farklı bişey söylüyor. sen hiç üzülme canım, etrafın dediğine de kulak asma..

ben de 2 kilo aldım canım. artık hızlı kilo alcaz sanırım (

kayra,doruk,berat,talha güzel bence. diğerleri anlamsız gibi.. ben de utku istemiştim ama eşimle isim konusunda anlaşmak biraz zor. Ahmet Eymen,Ahmet Emir de olabilir bak..Ben eşime beğendiremedim ama...

ben bebeğin yer değiştirdiğini 2 defa hissedebildim. siz daha mı fazla hissettiniz kızlar? hep sağda oluyor.. çok nadir de sol tarafta..

Bende solda hissediyorum bebeğimi sabahları ac karnınayken solda oldugu iyice belli oluyor göbegim sol tarafı şiş kabarık oluyor .Sırt üstü pozisyonda cok net belli oluyor.Göbeğim yamuk yumuk yani kaydirigubbakcemile3 Doktorda söyledi zaten sol tarafta kafası dedi.Hergün kafasını oksuyorum melegimin.

Günaydın canm. Kramlarım benmde cok oluyor.Kalsiyum eksikliğinden kaynaklarınıyor.Ben süt peynir yogurt hiç bişi yemiyorum.Doktorumuzda bana kesinlikle kalsiyum ver deme veremem dedi.Kalsiyum bu aralar sakıncalıymıs dogal seylerden almalıymıs kalsiyumu.Hergün danonenin yarım kiloluk meyveli yogurtlarından sabah yarısını aksam yarısını ye dedi.Kasılmaların hafifleyecek dedi.İstersen sende dene canm.
Kilo durumunu hiç sorma anlıyamadım gitti.Bazen tok karnına tartılıyorum ben bile inanamıyorum 45 kilo cıkıyorum bazende 44 .Bir kilo aldım sanırım. Çok asırıya gittigimde 45 oluyorum cünkü kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz geldikkkk bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenler var hayırlı olsun inşallah çok sevindim...
Günaydın canm hoşgeldin.

Canım üçlü testi bende yaptırdım sonuçlarını göstermeye eşim gitmişti, sonuçları gayet iyi bayramdan sonra gelsin ayrıntılı ultrason yapılacak demiş, internetten araştırdığım kadarıyla bebeğin beyni, kalbi,böbrekleri,midesi yani bütün iç organları kontrol ediliyormuş işte birde el ve ayak parmaklarında bir anormallik olup olmadığına bakılıyormuş.

haklısınız kızlar sağolun
bu arada bir iki gün önce sağlık ocağı, tetanoz aşısı mevzuu vardı.doktoruma telefon ettim tetanoz aşısının steril olmayan yerlerde yapılan doğumlara karşı bebeği korumak için vurulduğunu söyledi ben galiba kayıt yaptırmıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…