yaren zor olmaz olur mu bayağı bir zor :)
kızlar ben dün gece bebeğinizi nasıl hissediyorsunuz diye sordum ama yeterli cvp gelmedi güçlü mü vuruyor içeriden sizinki hafif mi.. başka şeylerle karıştırılabilir mi bağırsak hareketiyle vs?
canım geçmiş olsun... cidden senin bu karın ağrısı geçmek bilmedi bi türlü ne zamandır şikayetçisin bu durumdan... dr. la konuşmuşmuydun bi alaç verse doğal yollardan halledilemiyorsa... yani incir kayısıda bi yere kadar... böyle çekmek zordur canım ya... Allah yardım etsin... bide çalışıyosun bu durumda.. :teselli:
melissa'cım o kadar cılız bir hareket ki aslında. sanki içerden biri seni gıdıklıyor gibi...ama kesinlikle bağırsak hareketinden farklı. bir de üstelik hergün oluyor, ordan da ayırt edebilirsin..benimki ilk zamanlara göre biraz daha kuvvetlendi gibi..ya da bana öyle geliyor..
canım senin daha 15. haftaymış, ben galiba 17. haftamda hissetmiştim ilk.
yarencim ben de doktorumdan ilk hamilelik için erken olduğunu duydum ama etrafımdan da -aaaa sen daha hissetmedin mi ben hissetmiştim şöyle oldu böyle oldu- dedikleri zaman üzülüyorum.. aman sağlıklı olsun da bekliyim ben napiim..
ayy inanmıyorum ya, hepsinin ismi de çok güzel uymuş gerçekten ,maşallah.. Adlarıyla yaşasın.. Ömer ismini biz de düşünmüştük. Ahmet Efe'ye karar verdik şimdilik..
Arada ufak ufak hissediyorum canım hareketlerini , evet yarencim ismini Ceren olarak değiştirdik abilerinin isimleriyle uyumlu olsun diye (abilerimizin isimleri Ömer Kerem, Ali Eren ) zemuszemus
melisacım henüz çok kuvvetli vuramıyorlar ama bağırsak hareketlerinden emin ol ayırdediliyor.. kaydirigubbakcemile3 yani üst üste birkaç kez pıt pıt vurunca daha fazla ikna oluyosun... umarım en kısa zamanda sizlerde hissedersiniz daha güçlü bi bağ oluyo bebeğiyle arasında insanın...
Günaydııın herkese...Günaydın kızlaar.
İyi haberlerle geldim doktordan. Oğluşum hiç zorlamadı annesini gösteriverdi hemen:dance:
Maşallah 16 cm 167 gr olmuş. 4 gün önden gidiyor zaten en başından beri. Ayrıca hiç durmuyorsırnaşık şey Metronun etkisi midir nediryerimseniben
Kızlar eşimi kız istiyor sanıyordum ve sırf onun için kız istiyordum ama erkek olduğunu duyunca nasıl sevindi anlatamam. Hani dedim sen kızları çok seviyordun. İçin için erkek istiyordum dedia.s Daha bir mutlu oldum o zaman.
Bu arada kızlar benim gibi heyecan yapmayın sakın. Doktora gittiğimde tansiyonum 15-9.5 tu doktor ne oldu sana dedi. Önce bakalım sonra bi daha ölçelim dedi. Sonra yavaş yavaş düştü.
Herkese hayırlı cumalar.
HavvaEsencim sana bir sorum olacaktı canım, Kezban Hanım senden de ayrıntılı ultrason istedimi, ben bugün aradım hastaneyi randevu aldım ama ayrıntılı ultrasonu sanırım başka bir bölümde çekeceklermiş, onun içinde doktorun istek kağıdıyla o bölümden randevu almak gerekiyormuş fiyatınıda sordum 175 tl dediler senin bu konuda bir fikrin varmı canım..
kızlar gunaydın gecmisi okuyorum bisey kacırmayayım diye :)
ben de 2 gundur kasık agrısı var geceleri oluyordu ama kramp seklinde biraz evvel oldu gene gecti.
kızlar bu arada benim bulantılar gecti ya kendimi oyle bir yemege vermisimki sanırım 3 kilo almısım( sizlerde kilo durumu nasıl kaç kilo aldınız ??
yarencim ben de doktorumdan ilk hamilelik için erken olduğunu duydum ama etrafımdan da -aaaa sen daha hissetmedin mi ben hissetmiştim şöyle oldu böyle oldu- dedikleri zaman üzülüyorum.. aman sağlıklı olsun da bekliyim ben napiim..
ben de 2 gundur kasık agrısı var geceleri oluyordu ama kramp seklinde biraz evvel oldu gene gecti.
kızlar bu arada benim bulantılar gecti ya kendimi oyle bir yemege vermisimki sanırım 3 kilo almısım( sizlerde kilo durumu nasıl kaç kilo aldınız ??
Benim oğlumun adıda ahmet olacak ama 2. isminede biz karar veremedik.
Ahmet Kayra , Ahmet Bera , Ahmet Doruk , Ahmet Talha , Ahmet Dora , Ahmet Berat, Ahmet Toprak , Ahmet Deha bunlardan birilerini düşünüyoruz.Kızlar güzel isimler konusunda yardımcı olursanız sevirinirim.Herşeyi düşünüyorum.Bebeğimle dalga gecmelerini istemiyorum .
ben bebeğin yer değiştirdiğini 2 defa hissedebildim. siz daha mı fazla hissettiniz kızlar? hep sağda oluyor.. çok nadir de sol tarafta..
Günaydın canm hoşgeldin.günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz geldikkkk bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenler var hayırlı olsun inşallah çok sevindim...
Benden ayrıntılı ultrason istemedi canım.Çünkü son gittiğimde 3lü yapmıştı.Belki ondan istememiştir diye düşündüm ben de.Eylül sonnu ekrar gideceğim belki ister.Ayrıntılı ultrason renkli, üç boyutlu olan değil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?