SHİNE cım bu sene erkeklerde ahmet kesin olacak galiba benim oğluşumun adıda ahmet furkan olacak tabi ahmet eren ismide çok güzel tavsiye ederim gerçi ahmet talha ve ahmet kayrada güzel
Soyadımız dağlı canm uyumlu olsun istiyoruz bakalım.Tabi kuranda gecmesi anlamı güsel olması da lazım.aman canım sen ne bakıyorsun onlara. hissettim desen, ne kadar erken gderler bu defa da. herkes farklı bişey söylüyor. sen hiç üzülme canım, etrafın dediğine de kulak asma..
ben de 2 kilo aldım canım. artık hızlı kilo alcaz sanırım(
kayra,doruk,berat,talha güzel bence. diğerleri anlamsız gibi.. ben de utku istemiştim ama eşimle isim konusunda anlaşmak biraz zor. Ahmet Eymen,Ahmet Emir de olabilir bak..Ben eşime beğendiremedim ama...
selam kızlar nasılsınız ben içerden yeni çıktım:1ninca:
Ahmet dedesinin adı .Ailesinde erkek çokcuk yok ilk bizimki olucak Allah nasip ederse.Kayınpederimde çok iyi insan mutlu olacaktır adını koydugumda.
bizimde dedemizin adı ahmet gerçi bizde erkek çocuk var ama kimse düşünmemiş biz ahmet furkan olucak ismi deyince çok sevindi eminim senin kayınpederinde çok sevinecektir
evet ya kapsama alanı dışında diyodu senin için. ne demek oluyor yani :)
ee görüşmeyeli nasılsın bakalım kuzum, nasıl gidiyor hamilelik?
Günaydııın herkese...
Srppcımmmm hayırlı olsun inşallah sağlıcakla doğar büyür oğlun!!delikafadulden Evvet hadi bakalım darısı bizim gibi öğrenemeyenlerin başına:))
ben doktora haftaya gidicem son 1 hafta sabrediyorum!!!!
günaydın herkese güsel bebişlerin güsel annişleri....
Shine sağol canım ...Kayra,Doruk,Berat isimleri güzelmiş bence tabi ,ama isim konusu çok zor karar verilen bir konu, senin Ahmet için en güzeline karar vereceğine inanıyorum canım. birde Dora kız ismi diye biliyorum ama .....
haklısınız kızlar sağolun
bu arada bir iki gün önce sağlık ocağı, tetanoz aşısı mevzuu vardı.doktoruma telefon ettim tetanoz aşısının steril olmayan yerlerde yapılan doğumlara karşı bebeği korumak için vurulduğunu söyledi ben galiba kayıt yaptırmıcam..
gecici olarak kovulmustumda
bi topikte bi üyeye parazit dedim ordanda bi teyze üstüne alınıp beni şikayet etmiş
sonrasında banlandım
onun dışında iyiyim hersey yolunda bebişin hareketlerini hissedebiliyorum:lepi:
canım ne sakınca varki sağlık ocağına kayır yaptırıp aşı olmakta... yani sen göze alabiliyosan başka tabi ama sadece doğum için değil... yarın eline ayağına bişey batmayacağını kim garanti edebilir.. dikiş dikerken iğne bile batsa parmağına riskli... ben bunu göze alamam o yüzden yaptırıcam... önemsiyorum bu konuyu...
canım geçmiş olsun... Allah tekrar göstermesin.. kaydirigubbakcemile3 ben cinsiyeti öğrendim pofidim kızım oluyo senin haberin yok henüz :))) öksürüp tıksırmaya gerek kalmadı allahtan dr. teyzemiz biraz göbişimizi sarstı bizimkide gösterdi sağolsun.... bebeği hareketlerini hissetmek süper bi duygu dimi.. ben hep oynasın istiyorum kaydirigubbakcemile3 eşimde bir iki ay sonra o oynamalardan yatamıycan diyo bana... şikayet edicekmişim etmem dedim ... kaydirigubbakcemile3
pofidicim hoş geldin geçmiş olsun allah kurtarmış tatlım,
sağol canım çok zormuş mahpusluksenağlama
ama ben düşünce özgürlüğünden yattım içerdekaydirigubbakcemile3
Canım üçlü testi bende yaptırdım sonuçlarını göstermeye eşim gitmişti, sonuçları gayet iyi bayramdan sonra gelsin ayrıntılı ultrason yapılacak demiş, internetten araştırdığım kadarıyla bebeğin beyni, kalbi,böbrekleri,midesi yani bütün iç organları kontrol ediliyormuş işte birde el ve ayak parmaklarında bir anormallik olup olmadığına bakılıyormuş.
1 haftadır giremiyosun galiba dimi c.tesi koptun sanki sen öyle hatırlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?