2010 Şubat Anneleri

Shine sağol canım ...Kayra,Doruk,Berat isimleri güzelmiş bence tabi ,ama isim konusu çok zor karar verilen bir konu, senin Ahmet için en güzeline karar vereceğine inanıyorum canım. birde Dora kız ismi diye biliyorum ama .....

SHİNE cım bu sene erkeklerde ahmet kesin olacak galiba benim oğluşumun adıda ahmet furkan olacak tabi ahmet eren ismide çok güzel tavsiye ederim gerçi ahmet talha ve ahmet kayrada güzel

Ahmet dedesinin adı .Ailesinde erkek çokcuk yok ilk bizimki olucak Allah nasip ederse.Kayınpederimde çok iyi insan mutlu olacaktır adını koydugumda.
Soyadımız dağlı canm uyumlu olsun istiyoruz bakalım.Tabi kuranda gecmesi anlamı güsel olması da lazım.

evet ya kapsama alanı dışında diyodu senin için. ne demek oluyor yani :)

ee görüşmeyeli nasılsın bakalım kuzum, nasıl gidiyor hamilelik?

gecici olarak kovulmustumda
bi topikte bi üyeye parazit dedim ordanda bi teyze üstüne alınıp beni şikayet etmiş
sonrasında banlandım
onun dışında iyiyim hersey yolunda bebişin hareketlerini hissedebiliyorum:lepi:

Sağol canım darısı başına valla üzerimden ağır bir yük kalktı. Şimdi bir zor iş daha kaldı o da isim işi aklımızda hiç bir isim yok çünküfisfisfis

Ben de bu ay iki kilo almışım kızlar doktor dikkat et kilo almışsın dedi. Benimki biraz kabızlığın da etkisi de 1-1.5 kilo falan aldım kendi tartıma göre.
Doktora dedim çok düzenli besleniyorum ne tatlı yerim ne hamur işi. Sevmem de zaten. Bol bol yürüyüş yap o zaman dedi.

Bu arada cinsiyet merak edenlere kızlar çin takvimi bende tutmadı. Diğer tüm inanışlar da ben de yanlış çıktıkaydirigubbakcemile3 Karnım yayık sadece kilo aldım sanıyorlar 4 ay dediğimde inanmıyorlar, sivilcelerim var, ekşi yiyorum tatlı hiç sevmiyorum. Bunlara inanmamalı kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese güsel bebişlerin güsel annişleri....

Günaydın canm hoşgeldin.

Dorayı babası tercih etti dag dorugu demekmiş.Sadece listede ama bu liste cok elenir gibime geliyor.Kız ismi oldugunu bilmiyordum onuda not edelim kenara.

selam kızlar nasılsınız ben içerden yeni çıktım:1ninca:

Slm canm hoşgeldin.İçerden derken?

maşşallah pofidi kaç haftalık oldun ben hala hissetmiyom 20den gün alıyoz ama :S

canım ne sakınca varki sağlık ocağına kayır yaptırıp aşı olmakta... yani sen göze alabiliyosan başka tabi ama sadece doğum için değil... yarın eline ayağına bişey batmayacağını kim garanti edebilir.. dikiş dikerken iğne bile batsa parmağına riskli... ben bunu göze alamam o yüzden yaptırıcam... önemsiyorum bu konuyu...

selam kızlar nasılsınız ben içerden yeni çıktım:1ninca:

canım geçmiş olsun... Allah tekrar göstermesin.. kaydirigubbakcemile3 ben cinsiyeti öğrendim pofidim kızım oluyo senin haberin yok henüz :))) öksürüp tıksırmaya gerek kalmadı allahtan dr. teyzemiz biraz göbişimizi sarstı bizimkide gösterdi sağolsun.... bebeği hareketlerini hissetmek süper bi duygu dimi.. ben hep oynasın istiyorum kaydirigubbakcemile3 eşimde bir iki ay sonra o oynamalardan yatamıycan diyo bana... şikayet edicekmişim etmem dedim ... kaydirigubbakcemile3

çok sevindim çok şükür göstermiş zillikaydirigubbakcemile3
evet ya çok güzel bi duygu kıpır kıpır kurtçuklar
yanlız ben bi kramp kasılmayla 3 gün önce doktora gittim
bişey batıyo canım yanıyo diye ultrsonda bi baktı
benimki karnımı ayağıyla iktiriyodu bacağını uzatmış resmen vuruyodu
bi poposuyla bi ayağıyla iktiriyodu karnımıkaydirigubbakcemile3rahat durmuyo

Canım ayrıntılı ultrasonu ben de istiyorum aslında.Çok yararlı bir şey bence. Bebişimi de daha net görmek için istiyorum aslında :))) Eylül sonu gittiğimde sorayım ben de bari.

kızlar kesinlikle ayrıntılı ultrason şart. bir arkadaşımın kızının ayakları içe dönük doğdu. bunu ayrıntılı usg'de farkettiler. ona göre , hemen doğar doğmaz alçılara alındı. 6 aylıkken falan da ameliyat oldu. 2 yaşına kadar devam edecek tedavisi ama sonrasında hiçbişeyi kalmayacak.erken teşhis çok önemli..Rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin.

volescim dr beni bayağı ikna etti yine de muayeneye gittiğimde tekrar sorucam uyarın için teşekkür ederim

1 haftadır giremiyosun galiba dimi c.tesi koptun sanki sen öyle hatırlıyorum...

30 ağustosta hapise düştüm bu sabah tahliye oldumsositososito
daha öncede yatmıştım içerde ama o 1 gündü
yine düşünce özgürlüğünden yatmıştım hapiste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…