2010 Şubat Anneleri

volescim dr beni bayağı ikna etti yine de muayeneye gittiğimde tekrar sorucam uyarın için teşekkür ederim

canım tetanoz aşısı olmaman konusunda mı ikna etti anlayamıyorum bi dr. bunu nasıl söyler... aşı plasentadan girip bebeğinin bu mikrobu almasınıda önlüyor... doğduğundada bağışıklığı olarak doğuyor... üstelik 5 doz yapılan bi aşı... nasıl yapılmaması konusunda yönlendirmiş olabilir aklım almıyor... ama dediğim gibi canım sonuçta bünyede senin bebekte... tabiki yaptırıp yaptırmamak sana kalmış....

kızlar baş ağrısına iyi gelecek bişiy biliyormusunuz işteyim şimdi yatıp dinlenemiyorum
ne yesem ne içsem geçerr akannehir

benim dr bişey demedi bu konuda ama bazı drlar pek önemsemiyor sağlık ocağında yapılan aşıları hatta yaptırma diyende varmış bende anlamadım o zaman sağlık ocağı niye ilgileniyor bizle o kadar

voles bana olmana hiç gerek yok, gelişmiş ülkelerde tetanoz aşısı yok dedi ben de inandım haliyle ama şimdi internetten okuyorum hiç de öyle değil.. arkadaşlarıma da soruyorum bir yandan çok sinirliyim ben nasıl güvenicem bu dr a

kızlar hadi güzel haberler duymaya ihtiyacımız var bekliyoruz cinsiyetleri... fatoşşş doremi hadi yazın gariiiiiiiiiii

Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah yerimseniben
sağol canım
herkese günaydın.bende 16 haftalık hamişim.allah izin verirse bi oğluşum alacak.
hoş geldin canım
canım inş. hayırlı haberlerle gelirsin
10 unda gitmicekmiydin doktora
sağol canım benimde iki gündür ağırıyo başımı soğuk suyla ıslattım .10 nundada gitçem.
gözün aydın canım
fatoş kontrolemi gitti bugün??
evet canım 3 lü test yaptırdım
evet bugnün 3'lüyü yaptıracak. inş iyi sonuçlarla gelir.
amin sağol canım
canım benim çok sağol gerçekten iyiki varsınız.
FATOŞ-DOREMİ bilgi verin kız bize çabuk :)))

geldim canım.evet teyzeleri kıpır kıpır oynuyoz ama cinsiyet göstermedik.3 lüyü verdim kızlar doktor ii çıkarsa başka bişiye gerek yok dedi.bu mübarek ayın bu güzel günün yüzü suyu hürmetitine inşallah sonuçlarım ii çıkar.pazartesi 1 de sonuç alacaz.hayırlı cumalar canlarım.hepiniz ii dilekler ve dualarınız için sağolun hepinizi çok seviyorum.iyiki varsınız.opuyorumnanaktanzemuszemus

Selam kızlar... Saat dokuzdan beri geçmiş okuyorum. Ne çenebaz olmuşsunuz siz böyle. Allah muhabbetimizi arttırsın. Ya bu arada kızlar kocaman bir örümcek var yazıcımın üzerinde etrafında gezinip duruyor. Bir ara suyuma zıpladı sonra yine yazıcıya geçti... Korkuyorum ben örümcekten yaaa:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…