sağol canım çok zormuş mahpusluksenağlama
ama ben düşünce özgürlüğünden yattım içerdekaydirigubbakcemile3
POFİDİ geçmiş olsun bacım...allah düşürmesin bi daha :)))
volescim dr beni bayağı ikna etti yine de muayeneye gittiğimde tekrar sorucam uyarın için teşekkür ederim
ne sıkıcı bir gün..(
canım tetanoz aşısı olmaman konusunda mı ikna etti anlayamıyorum bi dr. bunu nasıl söyler... aşı plasentadan girip bebeğinin bu mikrobu almasınıda önlüyor... doğduğundada bağışıklığı olarak doğuyor... üstelik 5 doz yapılan bi aşı... nasıl yapılmaması konusunda yönlendirmiş olabilir aklım almıyor... ama dediğim gibi canım sonuçta bünyede senin bebekte... tabiki yaptırıp yaptırmamak sana kalmış....
FATOŞ-DOREMİ bilgi verin kız bize çabuk :)))
kızlar baş ağrısına iyi gelecek bişiy biliyormusunuz işteyim şimdi yatıp dinlenemiyorum
ne yesem ne içsem geçerr akannehir
canım en güzel şey kahve çekirdeğine limon sıkıp yavaş yavaş çiğnemek yapabilirsen iyi gelir
sağol canımAllah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah yerimseniben
hoş geldin canımherkese günaydın.bende 16 haftalık hamişim.allah izin verirse bi oğluşum alacak.
sağol canım benimde iki gündür ağırıyo başımı soğuk suyla ıslattım .10 nundada gitçem.canım inş. hayırlı haberlerle gelirsin
10 unda gitmicekmiydin doktora
gözün aydın canımGünaydın kızlaar.
İyi haberlerle geldim doktordan. Oğluşum hiç zorlamadı annesini gösteriverdi hemen:dance:
Maşallah 16 cm 167 gr olmuş. 4 gün önden gidiyor zaten en başından beri. Ayrıca hiç durmuyorsırnaşık şey Metronun etkisi midir nediryerimseniben
Kızlar eşimi kız istiyor sanıyordum ve sırf onun için kız istiyordum ama erkek olduğunu duyunca nasıl sevindi anlatamam. Hani dedim sen kızları çok seviyordun. İçin için erkek istiyordum dedia.s Daha bir mutlu oldum o zaman.
Bu arada kızlar benim gibi heyecan yapmayın sakın. Doktora gittiğimde tansiyonum 15-9.5 tu doktor ne oldu sana dedi. Önce bakalım sonra bi daha ölçelim dedi. Sonra yavaş yavaş düştü.
Herkese hayırlı cumalar.
evet canım 3 lü test yaptırdımfatoş kontrolemi gitti bugün??
amin sağol canımevet bugnün 3'lüyü yaptıracak. inş iyi sonuçlarla gelir.
canım benim çok sağol gerçekten iyiki varsınız.günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun hepimize... bol güzel haberli bi gün bekliyor bizi inşallah...
canım stres yapma güzel haberlerle geliceksin eminiz hepimiz... cinsiyetide merakla bekliyoruz... inş. gösterir miniğin...
hayırlı olsun canım sağlıklı sıhatli doğsun gelsin inşallah...
canım çok sevindim ya oğluş haberleride gelmeye başladı gerçi listemizde kız erkek kafa kafa gidiyor... babamızıda çok politik gördüm yanlız kız istiyorum derken birden aslında erkek istiyordum demesi... Allah gönlünüze göre sağlıklı sıhatli versin canım ya en önemlisi bu... maşallah gelişimide çok iyi ..... opuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun... cidden senin bu karın ağrısı geçmek bilmedi bi türlü ne zamandır şikayetçisin bu durumdan... dr. la konuşmuşmuydun bi alaç verse doğal yollardan halledilemiyorsa... yani incir kayısıda bi yere kadar... böyle çekmek zordur canım ya... Allah yardım etsin... bide çalışıyosun bu durumda.. :teselli:
FATOŞ-DOREMİ bilgi verin kız bize çabuk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?