canım en güzel şey kahve çekirdeğine limon sıkıp yavaş yavaş çiğnemek yapabilirsen iyi gelir
hayatım kahve çekirdeği yok ama evde yaparım ağrıdmı geçmiyo çünkü sağol canm
Selam kızlar... Saat dokuzdan beri geçmiş okuyorum. Ne çenebaz olmuşsunuz siz böyle. Allah muhabbetimizi arttırsın. Ya bu arada kızlar kocaman bir örümcek var yazıcımın üzerinde etrafında gezinip duruyor. Bir ara suyuma zıpladı sonra yine yazıcıya geçti... Korkuyorum ben örümcekten yaaa:1shok:
kızlar yanlız söyliyim bu yöntemin ağrıya etkisini bilmiyorum ama ishali kesmede kullanılır... şayet ishal yoksa kabız yapar bilginize.....
geldim canım.evet teyzeleri kıpır kıpır oynuyoz ama cinsiyet göstermedik.3 lüyü verdim kızlar doktor ii çıkarsa başka bişiye gerek yok dedi.bu mübarek ayın bu güzel günün yüzü suyu hürmetitine inşallah sonuçlarım ii çıkar.pazartesi 1 de sonuç alacaz.hayırlı cumalar canlarım.hepiniz ii dilekler ve dualarınız için sağolun hepinizi çok seviyorum.iyiki varsınız.opuyorumnanaktanzemuszemus
kız al eline kağıt at örümceği bişiy yapmaz korkmaa :)
FATOŞcum sonuçların iyi öıkıcak inş bitanem
10 eylülde gidicekler çoğaldı :))
o gün çok kişi haber getiricek heralde bende dahil :)))
geelll 10 eylül geeelllll
fatoşcum inş sonuçların iyi çıkar. 10 eylülde de cinsiyetini öğrenirsin inş. ben de 10 eylülde gidicem oğlumu görmeye.
fatoş inş. sonuöların iyi çıkıcak içini ferah tut ben 2 li yaptırmaya gittğimde hiç aklıma kötü dşünce getirmdim hiç endişe etmedim çok şükür iyi çıktı maşallah.
bak sen yaramaza göstermedi hee KIZ o kız :)
Ama zıplıyomafoldumben
inşallah canlarım allah razı olsun sağlık ocağınada gittim ben her ay gidiyorum 4 ayda 3 kilo vermiş 1 kilo almışım çok ii böle devam dedi.1 ay sonra gelincede tetanoz var dedi.24 28 haftada şeker yüklemen var hastanedede yaptırabbilirsin burdada yaparız dedi.ay kızlar anası kurban olsun ne güzel duygu ya kıpır kıpırdı kuzum teyzelerime slm söle dedi.
hayırlısı olsun fatoşcummm seninkide saklıyo benimki gibi... napalım bizimkiler utangaç demekki... sağlıkları yerinde olsunda canım gerisi önemli değil.... hayırlısıyla test sonuçlarında p.tesi temiz gelir inşallahta kocaman bi ohh çekeriz... p.tesi kısmetse kurbişciğiminde iyi haberlerini alırız inşallah...
maşallah ona teyzeleri yesin onu göstermediyse kız demek kki erkek olsa onda kıpırdamya pipi çıkardı meydanaa kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun fatoşcummm seninkide saklıyo benimki gibi... napalım bizimkiler utangaç demekki... sağlıkları yerinde olsunda canım gerisi önemli değil.... hayırlısıyla test sonuçlarında p.tesi temiz gelir inşallahta kocaman bi ohh çekeriz... p.tesi kısmetse kurbişciğiminde iyi haberlerini alırız inşallah...
evet bencede canım.ok anladım canımm
FATOŞcum sonuçların iyi öıkıcak inş bitanem
10 eylülde gidicekler çoğaldı :))
o gün çok kişi haber getiricek heralde bende dahil :)))
geelll 10 eylül geeelllll
selam kızlar
FATOŞÇUM bana güven canım kız o kızzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?