2010 Şubat Anneleri

canım en güzel şey kahve çekirdeğine limon sıkıp yavaş yavaş çiğnemek yapabilirsen iyi gelir

hayatım kahve çekirdeği yok ama evde yaparım ağrıdmı geçmiyo çünkü sağol canm

kızlar yanlız söyliyim bu yöntemin ağrıya etkisini bilmiyorum ama ishali kesmede kullanılır... şayet ishal yoksa kabız yapar bilginize.....

fatoşcum inş sonuçların iyi çıkar. 10 eylülde de cinsiyetini öğrenirsin inş. ben de 10 eylülde gidicem oğlumu görmeye.

fatoş inş. sonuöların iyi çıkıcak içini ferah tut ben 2 li yaptırmaya gittğimde hiç aklıma kötü dşünce getirmdim hiç endişe etmedim çok şükür iyi çıktı maşallah.
bak sen yaramaza göstermedi hee KIZ o kız :)

kız al eline kağıt at örümceği bişiy yapmaz korkmaa :)

FATOŞcum sonuçların iyi öıkıcak inş bitanem
10 eylülde gidicekler çoğaldı :))
o gün çok kişi haber getiricek heralde bende dahil :)))
geelll 10 eylül geeelllll

hayırlısı olsun fatoşcummm seninkide saklıyo benimki gibi... napalım bizimkiler utangaç demekki... sağlıkları yerinde olsunda canım gerisi önemli değil.... hayırlısıyla test sonuçlarında p.tesi temiz gelir inşallahta kocaman bi ohh çekeriz... p.tesi kısmetse kurbişciğiminde iyi haberlerini alırız inşallah...

fatoşcum inş sonuçların iyi çıkar. 10 eylülde de cinsiyetini öğrenirsin inş. ben de 10 eylülde gidicem oğlumu görmeye.

inşallah canlarım allah razı olsun sağlık ocağınada gittim ben her ay gidiyorum 4 ayda 3 kilo vermiş 1 kilo almışım çok ii böle devam dedi.1 ay sonra gelincede tetanoz var dedi.24 28 haftada şeker yüklemen var hastanedede yaptırabbilirsin burdada yaparız dedi.ay kızlar anası kurban olsun ne güzel duygu ya kıpır kıpırdı kuzum teyzelerime slm söle dedi.

maşallah ona teyzeleri yesin onu göstermediyse kız demek kki erkek olsa onda kıpırdamya pipi çıkardı meydanaa kaydirigubbakcemile3

inşallah canım ya.aslında anası utangaç değil ama.biri vardı kızlar bugün hastanede amniosentez sonucu aldı temiz çıktı.yaşı 31 miş yaş riski çıkmış.biride vardı 2,5 aylık hamileymiş çocuğu karnında ölmüş.doktora sordum nasıl yatmalıyım şu an istediğin gibi yat ilerki aylarda dikkat etçen dedi.tuzsuz kabak çekirdeği.badem fındık ceviz ve haftada 2 kere balık ye dedi.ayaklarım benim hamilelikten öncede şişiyodu şimdide çok şişiyo tuz yeme dedi.işte böle canlarım.

:Saruboceq:

merhaba kızlarr..
bi selam vereyim dedim..
inşallah iyisinizdir, ben iyiyim.
artık geceleri soğuk oluyor sabaha karşı üşüyorum altıma uzun ince pijamamı giymeye başladım yatarken. onu giyersem tuvalete 1 kere kalkıyorum, enteresan ama, üşümüyorum demekki.
çorap ta giymeye başladım. çünkü bebek gazlı olur dye çokk korkuyorum..
inş. gazlı olmaz, yoksa bacaklarını kendine doğru çekip çekip bağırıyo yavrucaklar.
ayy gaz çok zor. şimdiden kolluyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…