2010 Şubat Anneleri

merhaba canım hoşgeldin
bende üşüyorum sabaha karşı battaniye örtüyorum çorap giymeyince bebiş gazlımı oluyo anaa ben hiç giymem çorap sıkılıyorum ama giyerim artıkk

kızlar baş ağrısına iyi gelecek bişiy biliyormusunuz işteyim şimdi yatıp dinlenemiyorum
ne yesem ne içsem geçerr akannehir

kızlar yanlız söyliyim bu yöntemin ağrıya etkisini bilmiyorum ama ishali kesmede kullanılır... şayet ishal yoksa kabız yapar bilginize.....

canım televizyonda hamiller için prog.vardı orda söylediler eşimde bana almış yaptım iyi gelmişti onda yazıyım dedim

galiba canım evet haklısın.oda büyüsün teyzesini yer valla.

çok sevindim canım hadi bakalım sonuçlarda iyi gelicek inşallah kız annesimi olucan acaba senden benim kızımı doktor amcası hemencik gördü valla,,,kaydirigubbakcemile2

Fatoşcum hoşgeldin canm allahın izni ile sonucların iyi cıkacak sen içini karartma yeter.
Senin bebişde biraz inatçı sanırım baksana hala cinsiyeti belli deil.Nereye kadar inat edicek bakalım :)

Ayy kızlar bir sürü işim var ama hiç yapasım yok yaff.Turşu kurucam yine Eş dost istiyor e bizde cok seviyoruz.Kurdugum tursu bitti bile:) Acı sevininiz varsa bu tursunun tarifini vereyim enfess oluyor.makarnalara sos gibide kullanılabilir.

merak ettim tarifi canım versene ben acı severim ama yiyebilecekmiyim bilmiyorum

kızlar bebek bezleriyle ilgili bi yazı buldum okumanızı tavsiye ediyorum..... ayrıca bir dip notta ben geçiyim... 1 numara bebek bezi almayın diyorlar... o genelde prematüre bebekler için oluyormuş 2 numaradan başlanıyor diyorlar ondanda 2 paketten fazla alınmasın hemen büyüdükleri için 3 numaraya geçiliyormuş... bez alıcakların dikkatine...

Bebek bezi seçimi, en iyi bebek bezleri hangisidir? | Alışveriş

E ver o zaman.

SAĞOL CANIM EVET GALİBA KIZ ANASI OLACAM HİÇ FARKETMEZ YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN.

merak ettim tarifi canım versene ben acı severim ama yiyebilecekmiyim bilmiyorum

Veriyorum kızlar sıkı tutunun kaydirigubbakcemile3

5 demet Sivri biberler küçük küçük dogranıyor yada rondodan geciriyorsunuz.2 yada 3 kilo Domatesli rondodan gecirin.7 - 8 diş büyük sarımsağı sarımsak rendesi ile rendeleyin.1 demet maydonozu ince ince robtta kıyın.Zeytin yağı , sirke ve tuz ilave edin karıştırıp küçük yarım kiloluk su şişelerine koyun agzını sıkıca kapatın bukadar.Tursu hazır 15 gün falan bekledikten sonra yemeye baslyabilirsiniz.Resimde ekliyebilirim isterseniz.

ben primanın sitesine üye oldum güzel şeyler paylaşılıyo

bende yapıyorum bunu canım super oluyor valla

zlar yazdıklarınızı görmemişim.
benim 6 da kontrolüm.. daha var yani. zaman geçmek bilmiyoooooo
mafoldumben

canım sende bizim gibi geç gidiceksin demek sendemi kız annesi olacaksın acaba belli mi olur demi hayırlı haberler inşallah

selam kızzlarrr hayırlı cumalar canlara.s.
fatoşcum cinsiyet belli olmamış demek benim içime hep senin kızın olucakmış gibi geliyo hayırlısı olsun canım,sonuçlarda güzel çıkar inşaallah...:Saruboceq:

Hadi inşallah temizdir sonuçların takma kafana. Bana dün doktorum yan yatıyorsun bundan sonra dedi ama ya. Çok takmışım kafaya yüzüstü dönerim diye herhalde dün gece put gibi yatmışım.

anacım bu turşumu acılı gibi bşişimi.turşuysa ne turşusu.

inşallah temiz çıkar canım bencede kızım olcak bakalım sağlıklı olsun yeter rabbime emenet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…