merhaba kızlarr..
bi selam vereyim dedim..
inşallah iyisinizdir, ben iyiyim.
artık geceleri soğuk oluyor sabaha karşı üşüyorum altıma uzun ince pijamamı giymeye başladım yatarken. onu giyersem tuvalete 1 kere kalkıyorum, enteresan ama, üşümüyorum demekki.
çorap ta giymeye başladım. çünkü bebek gazlı olur dye çokk korkuyorum..
inş. gazlı olmaz, yoksa bacaklarını kendine doğru çekip çekip bağırıyo yavrucaklar.
ayy gaz çok zor. şimdiden kolluyorum kendimi.
kızlar baş ağrısına iyi gelecek bişiy biliyormusunuz işteyim şimdi yatıp dinlenemiyorum
ne yesem ne içsem geçerr akannehir
kızlar yanlız söyliyim bu yöntemin ağrıya etkisini bilmiyorum ama ishali kesmede kullanılır... şayet ishal yoksa kabız yapar bilginize.....
sağol canım
hoş geldin canım
sağol canım benimde iki gündür ağırıyo başımı soğuk suyla ıslattım .10 nundada gitçem.
gözün aydın canım
evet canım 3 lü test yaptırdım
amin sağol canım
canım benim çok sağol gerçekten iyiki varsınız.
geldim canım.evet teyzeleri kıpır kıpır oynuyoz ama cinsiyet göstermedik.3 lüyü verdim kızlar doktor ii çıkarsa başka bişiye gerek yok dedi.bu mübarek ayın bu güzel günün yüzü suyu hürmetitine inşallah sonuçlarım ii çıkar.pazartesi 1 de sonuç alacaz.hayırlı cumalar canlarım.hepiniz ii dilekler ve dualarınız için sağolun hepinizi çok seviyorum.iyiki varsınız.opuyorumnanaktanzemuszemus
galiba canım evet haklısın.oda büyüsün teyzesini yer valla.
Fatoşcum hoşgeldin canm allahın izni ile sonucların iyi cıkacak sen içini karartma yeter.
Senin bebişde biraz inatçı sanırım baksana hala cinsiyeti belli deil.Nereye kadar inat edicek bakalım :)
Ayy kızlar bir sürü işim var ama hiç yapasım yok yaff.Turşu kurucam yineEş dost istiyor e bizde cok seviyoruz.Kurdugum tursu bitti bile:) Acı sevininiz varsa bu tursunun tarifini vereyim enfess oluyor.makarnalara sos gibide kullanılabilir.
kızlar hadi güzel haberler duymaya ihtiyacımız var bekliyoruz cinsiyetleri... fatoşşş doremi hadi yazın gariiiiiiiiiii
Fatoşcum hoşgeldin canm allahın izni ile sonucların iyi cıkacak sen içini karartma yeter.
Senin bebişde biraz inatçı sanırım baksana hala cinsiyeti belli deil.Nereye kadar inat edicek bakalım :)
Ayy kızlar bir sürü işim var ama hiç yapasım yok yaff.Turşu kurucam yineEş dost istiyor e bizde cok seviyoruz.Kurdugum tursu bitti bile:) Acı sevininiz varsa bu tursunun tarifini vereyim enfess oluyor.makarnalara sos gibide kullanılabilir.
evet bencede canım.
inşallah güzelim biz berarber öğrenecez cinsiyetleri.
SAĞOL CANIM EVET GALİBA KIZ ANASI OLACAM HİÇ FARKETMEZ YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN.canım televizyonda hamiller için prog.vardı orda söylediler eşimde bana almış yaptım iyi gelmişti onda yazıyım dedim
çok sevindim canım hadi bakalım sonuçlarda iyi gelicek inşallah kız annesimi olucan acaba senden benim kızımı doktor amcası hemencik gördü valla,,,kaydirigubbakcemile2
Ayy kızlar bir sürü işim var ama hiç yapasım yok yaff.Turşu kurucam yineEş dost istiyor e bizde cok seviyoruz.Kurdugum tursu bitti bile:) Acı sevininiz varsa bu tursunun tarifini vereyim enfess oluyor.makarnalara sos gibide kullanılabilir.[/
İNŞALLAH CANIM İÇİMİ FERAH SORMJA NE İNATÇI KİME ÇEKTİYSE.
EVET bırakın geçmiş okumayıda nasıl geçti doktorr
ay evet fatoşcum neler oldu anlatın doremi sende yaz lütfen merak ediyoruz yaa
inşallah canım.fatoş inşallah sonuçların güzel çıkacak hayırlısıyla
inşallah canım.uğraştı adam açmadı sıpa.fatoscum ınsallah guzel cıkar sonucların cınsıyetı ıcın ugrastırsaydın yaa doktoru bıraz belkı solerdı
kızlar ben biraz atıştırıp geliyorum....
merak ettim tarifi canım versene ben acı severim ama yiyebilecekmiyim bilmiyorum
E ver o zaman.
kızlar bebek bezleriyle ilgili bi yazı buldum okumanızı tavsiye ediyorum..... ayrıca bir dip notta ben geçiyim... 1 numara bebek bezi almayın diyorlar... o genelde prematüre bebekler için oluyormuş 2 numaradan başlanıyor diyorlar ondanda 2 paketten fazla alınmasın hemen büyüdükleri için 3 numaraya geçiliyormuş... bez alıcakların dikkatine...
Bebek bezi seçimi, en iyi bebek bezleri hangisidir? | Alışveriş
Veriyorum kızlar sıkı tutunun kaydirigubbakcemile3
5 demet Sivri biberler küçük küçük dogranıyor yada rondodan geciriyorsunuz.2 yada 3 kilo Domatesli rondodan gecirin.7 - 8 diş büyük sarımsağı sarımsak rendesi ile rendeleyin.1 demet maydonozu ince ince robtta kıyın.Zeytin yağı , sirke ve tuz ilave edin karıştırıp küçük yarım kiloluk su şişelerine koyun agzını sıkıca kapatın bukadar.Tursu hazır 15 gün falan bekledikten sonra yemeye baslyabilirsiniz.Resimde ekliyebilirim isterseniz.
kızlar yazdıklarınızı görmemişim.
benim 6 da kontrolüm.. daha var yani. zaman geçmek bilmiyoooooo mafoldumben
inşallah canım ya.aslında anası utangaç değil ama.biri vardı kızlar bugün hastanede amniosentez sonucu aldı temiz çıktı.yaşı 31 miş yaş riski çıkmış.biride vardı 2,5 aylık hamileymiş çocuğu karnında ölmüş.doktora sordum nasıl yatmalıyım şu an istediğin gibi yat ilerki aylarda dikkat etçen dedi.tuzsuz kabak çekirdeği.badem fındık ceviz ve haftada 2 kere balık ye dedi.ayaklarım benim hamilelikten öncede şişiyodu şimdide çok şişiyo tuz yeme dedi.işte böle canlarım.
anacım bu turşumu acılı gibi bşişimi.turşuysa ne turşusu.veriyorum kızlar sıkı tutunun kaydirigubbakcemile3
5 demet sivri biberler küçük küçük dogranıyor yada rondodan geciriyorsunuz.2 yada 3 kilo domatesli rondodan gecirin.7 - 8 diş büyük sarımsağı sarımsak rendesi ile rendeleyin.1 demet maydonozu ince ince robtta kıyın.zeytin yağı , sirke ve tuz ilave edin karıştırıp küçük yarım kiloluk su şişelerine koyun agzını sıkıca kapatın bukadar.tursu hazır 15 gün falan bekledikten sonra yemeye baslyabilirsiniz.resimde ekliyebilirim isterseniz.
selam kızzlarrr hayırlı cumalar canlara.s.
fatoşcum cinsiyet belli olmamış demek benim içime hep senin kızın olucakmış gibi geliyo hayırlısı olsun canım,sonuçlarda güzel çıkar inşaallah...:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?