hadi inşallah temizdir sonuçların takma kafana. Bana dün doktorum yan yatıyorsun bundan sonra dedi ama ya. çok takmışım kafaya yüzüstü dönerim diye herhalde dün gece put gibi yatmışım.
kızlar ben yarın icin farklı bir dra randevu aldım uskudar hospital turk baran hanıma. Oylesine bebisimi gormeye gidicem :) bakalım cinsiyeti kesinlestirip oglumuzu onaylayacak mı yoksa kız mı diyecek. Sabahtan 10.15 randevumuz bian evvel yarın gelsin :)))
sonra da yrn biseyler alayım artık bebegime dimi :))
fatoşcummm canımmm hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah.kalbini ferah tut. hep olumlu düşünki güzel haberler duyalım.yeğenim göstermedi demek cinsiyetini nazlanıyo annesi daha çok meraklansın annem diyo demekki.
bende yarın saat 12de kontrole gidiyorum.veeeee bizde cinsiyetimizi öğrencez teyzeleri.sanırım bendende 3lü test ister doktorum.doktor kontrolünden sonra istanbula teyzeme iftara gidicez size oradan haber veririm gelişmeler hakkında.
offff sabırsızlanıyorum nasıl bekliycem ben yarına kadar kafamçokkarıştı
kızlar bu espirili anne tişörtlerinden alıcam bugün bayıldım aradım bursada satıyolar çıkışta ordayım direk
O kadar güzel şeyler var ki ben öğle tatilinde bunun kısa kollusundan aldım kendimekaydirigubbakcemile3
Ebru Maternity
kızlar ben yarın icin farklı bir dra randevu aldım uskudar hospital turk baran hanıma. Oylesine bebisimi gormeye gidicem :) bakalım cinsiyeti kesinlestirip oglumuzu onaylayacak mı yoksa kız mı diyecek. Sabahtan 10.15 randevumuz bian evvel yarın gelsin :)))
kızlar 49 tl bi t-shirt için fazla değil mi? ben kıyamam ya altı üstü penye yani....
O kadar güzel şeyler var ki ben öğle tatilinde bunun kısa kollusundan aldım kendimekaydirigubbakcemile3
Ebru Maternity
Ebru Maternity
ben de senin gibi yaptım ama ben kayınvalidem görümcem falan da bebişi görsün diye aldım hem o doktorun ultrasonu ayrıntılıymış sanırım bakalım yarın ben de görücem bebişimi
bencede pahalı biraz bende dün akşam bir hastane çıkışı buldum internettte bakıp beğenmiştim ama pahalı geldi 65 tl 10 parça sizcede pahalımı ya kararsız kaldım
kızlar 49 tl bi t-shirt için fazla değil mi? ben kıyamam ya altı üstü penye yani....
penyeler pahalı ama diğer fırsat ürünleri uygun elbiseler falan bizim burda daha uygun fiyatlar sordum canım telefonda kaydirigubbakcemile2
yani dimikızlar ben yarın icin farklı bir dra randevu aldım uskudar hospital turk baran hanıma. Oylesine bebisimi gormeye gidicem :) bakalım cinsiyeti kesinlestirip oglumuzu onaylayacak mı yoksa kız mı diyecek. Sabahtan 10.15 randevumuz bian evvel yarın gelsin :)))
sağol canım inşallah sorma teyzesi annesini öldürecek bu kuzucukfatoşcummm canımmm hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah.kalbini ferah tut. Hep olumlu düşünki güzel haberler duyalım.yeğenim göstermedi demek cinsiyetini nazlanıyo annesi daha çok meraklansın annem diyo demekki.
Bende yarın saat 12de kontrole gidiyorum.veeeee bizde cinsiyetimizi öğrencez teyzeleri.sanırım bendende 3lü test ister doktorum.doktor kontrolünden sonra istanbula teyzeme iftara gidicez size oradan haber veririm gelişmeler hakkında.
Offff sabırsızlanıyorum nasıl bekliycem ben yarına kadar kafamçokkarıştı
kızlar 49 tl bi t-shirt için fazla değil mi? Ben kıyamam ya altı üstü penye yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?