2010 Şubat Anneleri

Srpp bebek erkek miymiş kız mı canım???? Geçmişi okumadım daha ama mutlaka yazmışsındır.

bencede pahalı biraz bende dün akşam bir hastane çıkışı buldum internettte bakıp beğenmiştim ama pahalı geldi 65 tl 10 parça sizcede pahalımı ya kararsız kaldım

canım alma çok pahalı dur ben biyerden bakmıştım sana oranın linkini buliyim en azından fiyatlar hakkında bilgimiz olur... ama 65 çokmuş...

Evet canım benden bir erkek daha geliyor opuyorumnanaktan

Hiç şaşırmadım. Ben sana demiştim erkek olacak diye. Gerçi eşin kız istiyordu değil mi senin de? İnşallah benim ki gibi boynunu bükmemiştir erkek haberini alınca.

Kızlar ben hastane çıkışını Chiccodan almıştım ama bizim hastanedeki yeni doğan katı sorumlusu hemşire hanım chiccoyu istemedi. Çünkü badisi zıbın şeklinde yani çapraz geliyor. Giydirmesi kolay diye bunları satıyorlar ama bebeğin göbek bağını rahatsız ettiği için biz mutlaka 3 adet alttan çıt çıtı badi isityoruz dedi. üstüne ne olursa fark etmez hepsini giydiriiz ama iç badisi mutlaka alttan çıt çıtlı olsun diye sıkı sıkı tembih etti. aklınızda bulunsun.

Hiç şaşırmadım. Ben sana demiştim erkek olacak diye. Gerçi eşin kız istiyordu değil mi senin de? İnşallah benim ki gibi boynunu bükmemiştir erkek haberini alınca.

Ben de şaşırmadım:) Eşim boynunu bükmedi canım Allahtan hatta içten içe erkek istiyormuş meğer öyle dedi. Kız çocuklarını çok seviyorum ama erkek istiyordum aslında dedi. Bilemedim hangisine inanayımkaydirigubbakcemile3

Ya ben bu cinsiyetler belli oldukça çok heyecanlanıyorum. Öyle ki üçlü testte yapılacak mesela daha. Ama ben ona endişelenmek yerine cinsiyetini merakla kafayı yiyorum. Bir de siz konuşuyorsunuz ya böyle. Çatlıyorum oturduğum yerde. Allah'ım inşallah sağlıklıdır bebeğim de ben de ilk gidişimde öğrenebilirim sizler gibi. Haftaya randevu almayı düşünüyorum. Doktor 14'ü dedi ama ben müsait değilim daha erken gideceğim. Hayırlısını diliyorum hepimiz için.

kızlar çok mutluyum ehliyet sınavından geçmişim, hiçte çalışmamıştım. Allahım sana şükürler olsun.

Bugün bulantım var her an çıkaracak gibiyim benim bulantılar tekrar mı başlıyor nedir anlamadım.

Geçmişi okudum mutlu haberlerinizi aldım. Tadım yoktu fazla yazamadım ama takipteyim haberiniz olsun öptüm

Arkadaşlar Havuzlu Han da da güzel şeyler var.Fiyatları da uygun.ıstanbul'da oturanlar Eminönüne bakabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…