yaa evet zaten doğum iznine çıktığımda eve alıcam net doğuma giderkende gelincede hemen yazarım sende yaz tamam mı :) meraktan çatlamayalım...
fatoşcum sanada günaydın hoşgeldin. evet epey yoğun bizim işler bitanedaha eleman almıştık benim yanıma oda ayrıldı dün 15 gündür rahattım biraz. bakalım ne olucak. 5 hafta sonra geçen hafta izin kullanabilmiştim yine başladık((
nikah tarihimiz içnde tşk ederim ama tamamen tesadüf olmuştu ...kaydirigubbakcemile5
Bende sık sık yiyorum .Bol bol meyve yemeye özen gösteriyorum. Düzenli beslnemek güzel . Doktor bana diyet listesi vermedi aksine ne kadar yersen ye dedi biraz düşük kilolu oldugum için 20 kilo bile alsan ye dedi.
Tabi ben yinede yiyemiyorum.Daha önceden kilo alamıyordum yıllardır hep 43 kilo üstüne cıkmadım.Galiba bünye meselesi.
canm ben pek girmiyorum girsemde pek yazamıyorum . İşim yogun oluyor .Sizi sessiz sessiz takip ediyorum.Olaylara çene yetiştirecek vakit anca böyle işlerin yogun olmadıgı zamanlarda bulabiliyorum.
Daha önceleri ocak anneleri topic indeydim ordan transfer oldum buraya .Benim sıpa biraz gec döllenmiş onun için şubat 5 gibi dedi doktor.Ayrıca benmde oglum oluyor :) İsim konusunu ne yaptınız hanmlar ? Düşünmeye başladınızmı ?
kızlarrrr günaydın herkeseeeee
oğluşum geliyo oğluşummmm gamyoncuiremsu
dün dr kontrolümüz vardı gösterdi akıllı oğlum pipisini bize kaydirigubbakcemile3
33 cm 189 gram olmuş teyzeleri bebeğim. dr'umuz 3lü testi yapmaya gerek yok deyip direk 4lü test yaptı bize.sadece 4kilo almışım güzel ilerliyosun sende bebeğinde dedi.gitmeden çikolata yemiştim çok hareketliydi kereta
ama henüz isim bulamadık oğlumuza bakalım neye karar vericez kızlar.
evet kesinlikle evde net olmayanlar net alsınlar.doğuma kadaryaa evet zaten doğum iznine çıktığımda eve alıcam net doğuma giderkende gelincede hemen yazarım sende yaz tamam mı :) meraktan çatlamayalım...
Fatoşcum sanada günaydın hoşgeldin. Evet epey yoğun bizim işler bitanedaha eleman almıştık benim yanıma oda ayrıldı dün 15 gündür rahattım biraz. Bakalım ne olucak. 5 hafta sonra geçen hafta izin kullanabilmiştim yine başladık((
nikah tarihimiz içnde tşk ederim ama tamamen tesadüf olmuştu ...kaydirigubbakcemile5
dün dr kontrolümüz vardı gösterdi akıllı oğlum pipisini bize kaydirigubbakcemile3
33 cm 189 gram olmuş teyzeleri bebeğim. Dr'umuz 3lü testi yapmaya gerek yok deyip direk 4lü test yaptı bize.sadece 4kilo almışım güzel ilerliyosun sende bebeğinde dedi.gitmeden çikolata yemiştim çok hareketliydi kereta
33 cm 189 gram olmuş teyzeleri bebeğim. dr'umuz 3lü testi yapmaya gerek yok deyip direk 4lü test yaptı bize.sadece 4kilo almışım güzel ilerliyosun sende bebeğinde dedi.gitmeden çikolata yemiştim çok hareketliydi kereta
gözün aydın canım maşallah sanada bebişinede güzel bir isim bulursun artık annesi biz daha yeni evlendiğimizde bulmuştuk oğlumuza isim
evet kesinlikle evde net olmayanlar net alsınlar.doğuma kadar
gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun.
shıne günaydın canım cım.
çok teşekkür ederim canım. bizde kız ismini düşünmüştük hep ama erkek ismi düşünmek aklıma gelmemişti kafamçokkarıştı daha zaman var düşüncez artık..
ayyy oğluma şimdiden kız bakmaya başladım...kız anneleriiiii gözüm üstünüzde yerimseniben
fatoş senin test nasıl oldu canım alabildinmi sonuçları bunu soracam hep başka konu giriyo araya inş.güzel haberler vardır sendedee
gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun. biz oğlan anneleri artıyoruz habire süperr yaa.. kaç haftalıksın canım sen bebişin ağırlığı çok güzel geldi bana bizimkisi 165 gr mış çokmu düşük acaba bizim merak ettim şimdi dr gayet güzel dedi ama
hayırlııs olsun canım. burda olman çok güzell benimde aynen işler acayip yoğun uzun zaman giremedim herşeyden kopmuştum.bu aralar biraz duruldu lig sezonu başlayalı epey olduya rahatım:)):sm_cool:
evet kesinlikle evde net olmayanlar net alsınlar.doğuma kadar
gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun.
shıne günaydın canım cım.
gözün aydın canım maşallah sanada bebişinede güzel bir isim bulursun artık annesi biz daha yeni evlendiğimizde bulmuştuk oğlumuza isim
gözün aydın cnm hayırlı olsun oglun .yine erkekler atakmı yaptı yoksa kızları gectilermi ? Yarencim yarın listeyi güncelleyip koyar ozaman kimler önde bi bakarız.kaydirigubbakcemile3
sağol canm. Sen ne işle meşgulsün canm ?
Günaydın fatoşcum hoşgeldin .nasılsınız bebişinle ikiniz?
siz ne düşünüyosunuz isim olarak canım merak ettim bu kadar erken bulunmuşşş:))
BENCEDE ÇOK ŞANSLILAR.GÜNAYDIN CANIM HOŞ GELDİN.mrb arkadaşlar umarım herkes iyidir
bizim babamız buğünde çalışıyor
bizde nete bakalım dedikk
aman bazen böyle canım sıkılıyorrr yaa
akrabalarıyla yakın olanlar çok şanslısınız çokkk
günaydıın kızzlarrrrrrrrr....... ayyy buraya girince içim açılıyor bi enerji var şubat annelerinde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?