2010 Şubat Anneleri

kızlarrrr günaydın herkeseeeee

oğluşum geliyo oğluşummmm gamyoncuiremsu
dün dr kontrolümüz vardı gösterdi akıllı oğlum pipisini bize kaydirigubbakcemile3
33 cm 189 gram olmuş teyzeleri bebeğim. dr'umuz 3lü testi yapmaya gerek yok deyip direk 4lü test yaptı bize.sadece 4kilo almışım güzel ilerliyosun sende bebeğinde dedi.gitmeden çikolata yemiştim çok hareketliydi kereta
ama henüz isim bulamadık oğlumuza bakalım neye karar vericez kızlar.

tamam canım inşallah güzel bir doğum olurda rahat rahat yazışırız

hayırlııs olsun canım. burda olman çok güzell benimde aynen işler acayip yoğun uzun zaman giremedim herşeyden kopmuştum.bu aralar biraz duruldu lig sezonu başlayalı epey olduya rahatım:)):sm_cool:

gözün aydın canım maşallah sanada bebişinede güzel bir isim bulursun artık annesi biz daha yeni evlendiğimizde bulmuştuk oğlumuza isim

evet kesinlikle evde net olmayanlar net alsınlar.doğuma kadar

gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun.
shıne günaydın canım cım.

gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun. biz oğlan anneleri artıyoruz habire süperr yaa.. kaç haftalıksın canım sen bebişin ağırlığı çok güzel geldi bana bizimkisi 165 gr mış çokmu düşük acaba bizim merak ettim şimdi dr gayet güzel dedi ama

gözün aydın canım maşallah sanada bebişinede güzel bir isim bulursun artık annesi biz daha yeni evlendiğimizde bulmuştuk oğlumuza isim

çok teşekkür ederim canım. bizde kız ismini düşünmüştük hep ama erkek ismi düşünmek aklıma gelmemişti kafamçokkarıştı daha zaman var düşüncez artık..

ayyy oğluma şimdiden kız bakmaya başladım...kız anneleriiiii gözüm üstünüzde yerimseniben

fatoş senin test nasıl oldu canım alabildinmi sonuçları bunu soracam hep başka konu giriyo araya inş.güzel haberler vardır sendedee

kız bak tabi annesi ama bizim geline bakma biz kız bulduk oğluma ebrulinin kızını alıyorum dünür olduk onla

çok teşekkür ederim.biz 17+5 günlüğüz.sen kaç haftalıksın.boyuda standartlara göre uzun olacağa benziyor.ama bizim babamızın boyu çok uzun.

Gözün aydın cnm hayırlı olsun oglun .Yine erkekler atakmı yaptı yoksa kızları gectilermi ? Yarencim yarın listeyi güncelleyip koyar ozaman kimler önde bi bakarız.kaydirigubbakcemile3

hayırlııs olsun canım. burda olman çok güzell benimde aynen işler acayip yoğun uzun zaman giremedim herşeyden kopmuştum.bu aralar biraz duruldu lig sezonu başlayalı epey olduya rahatım:)):sm_cool:

Sağol canm. Sen ne işle meşgulsün canm ?

Günaydın fatoşcum hoşgeldin .Nasılsınız bebişinle ikiniz?

mrb arkadaşlar umarım herkes iyidir
bizim babamız buğünde çalışıyor
bizde nete bakalım dedikk
aman bazen böyle canım sıkılıyorrr yaa
akrabalarıyla yakın olanlar çok şanslısınız çokkk

günaydıın kızzlarrrrrrrrr....... ayyy buraya girince içim açılıyor bi enerji var şubat annelerinde kaydirigubbakcemile3

iyiz canım yarın testlerimizde temiz çıkarsa süper olcaz teyzesi sen nasılsın oğluşun nasıl.

canım maşaallah seninki ne kadarlık benimki 18+5 19 cm di çok mu kısaki babsı uzun bende standrt sizce kısamı gerçi doktor normal dedi ama bide benim kız oda farkedermi

BENCEDE ÇOK ŞANSLILAR.GÜNAYDIN CANIM HOŞ GELDİN.
günaydıın kızzlarrrrrrrrr....... ayyy buraya girince içim açılıyor bi enerji var şubat annelerinde kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN BENDE VALLAH Bİ AÇILIYOM BURAYA GİRİNCE SORMA.kaydirigubbakcemile3

fatoş0808 çok teşekkür ederim.seninde son adet tarihin 5 mayısdı yanlış hatırlamıyorsam.dr senin bebeğinin cinsiyetini henüz söyleyemedi değilmi göstermemişti ufaklık.

bide adının yanındaki 0808 ne anlama geliyor.bende 8 ağustos doğumluyum acaba aynı günmü doğmuşuz.bebek doğum tarihlerimizde aynı 9 şubat sanırım nasıl raslantı değilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…