canım maşaallah seninki ne kadarlık benimki 18+5 19 cm di çok mu kısaki babsı uzun bende standrt sizce kısamı gerçi doktor normal dedi ama bide benim kız oda farkedermi
fatoş0808 çok teşekkür ederim.seninde son adet tarihin 5 mayısdı yanlış hatırlamıyorsam.dr senin bebeğinin cinsiyetini henüz söyleyemedi değilmi göstermemişti ufaklık.
Bide adının yanındaki 0808 ne anlama geliyor.bende 8 ağustos doğumluyum acaba aynı günmü doğmuşuz.bebek doğum tarihlerimizde aynı 9 şubat sanırım nasıl raslantı değilmi.
iyi galiba 19 cm bazı drlar baş-popo mesafesini söylüyor bacakları katmıyorlar belki öyledir
canım maşaallah seninki ne kadarlık benimki 18+5 19 cm di çok mu kısaki babsı uzun bende standrt sizce kısamı gerçi doktor normal dedi ama bide benim kız oda farkedermi
gönlünü ferah tut iyi düşün ki iyi şeyler olsun canım bütün dualarımız sizin için bebiş ve sen eminim çok iyi ve sağlıklısınız.herşey gönlüne göre olsun..3lüyü yaptırdık yarın 1de alıcaz sonuç inşallah ii çıkar.ii çıkarsa sorun yok bakalım.
çok teşekkür ederim.biz 17+5 günlüğüz.sen kaç haftalıksın.boyuda standartlara göre uzun olacağa benziyor.ama bizim babamızın boyu çok uzun.
Gözün aydın cnm hayırlı olsun oglun .Yine erkekler atakmı yaptı yoksa kızları gectilermi ? Yarencim yarın listeyi güncelleyip koyar ozaman kimler önde bi bakarız.kaydirigubbakcemile3
Sağol canm. Sen ne işle meşgulsün canm ?
digitürk bayiinde çalışıorum canım ben muhasebe bölümünde sen ?
Günaydın fatoşcum hoşgeldin .Nasılsınız bebişinle ikiniz?
günaydıın kızzlarrrrrrrrr....... ayyy buraya girince içim açılıyor bi enerji var şubat annelerinde kaydirigubbakcemile3
canım çok saol sağlıklı haberlerini aldık bizde sevindik. 17+5 olduk biz.ama her bebeğin boy santimi değişiyor.birde sanırım bizim tüm boyunu,baş bacak olarak hesaplayıp söyledi standartlara göre banada uzun geldi.yoksa sizinkiler kısa değil telaş yapma sakın.
günaydıın kızzlarrrrrrrrr....... ayyy buraya girince içim açılıyor bi enerji var şubat annelerinde kaydirigubbakcemile3
mrb arkadaşlar umarım herkes iyidir
bizim babamız buğünde çalışıyor
bizde nete bakalım dedikk
aman bazen böyle canım sıkılıyorrr yaa
akrabalarıyla yakın olanlar çok şanslısınız çokkk
Bende iyiym canm teşekkür ederim. Bebişimde iyi allaha şükür .Bu aralar hangi tarafta oldugunu anlıyorum o taraf sert oluyor ve egri bügrü hal alıyor göbegim. :)iyiz canım yarın testlerimizde temiz çıkarsa süper olcaz teyzesi sen nasılsın oğluşun nasıl.
BENCEDE ÇOK ŞANSLILAR.GÜNAYDIN CANIM HOŞ GELDİN.
GÜNAYDIN BENDE VALLAH Bİ AÇILIYOM BURAYA GİRİNCE SORMA.kaydirigubbakcemile3
ahmet dedesinin adı eşim ahmet dedi bende furkan dedim en son ahmet furkan olarak karar verdik senin gencer kuzeydi dimi değişiklik yok galiba
Zeh hoşgeldin cnm.Günaydın . Enerjikiz biz bebişlerimizden alıyoruz dopingi.Sen ocak annesimisin canm ?
Merhaba canm hoşgeldin.Evet yanlızlık cok kötü ya.Ben akrabalarımla yakınım ama görüşemiyoruz canm.İş yogunlugu malesef.
Bende iyiym canm teşekkür ederim. Bebişimde iyi allaha şükür .Bu aralar hangi tarafta oldugunu anlıyorum o taraf sert oluyor ve egri bügrü hal alıyor göbegim. :)
Bacagıma kramp girdi yürürken hafif toplallatıyor. Kalsiyum eksikliginden oluyor malesef. Süt peynir gibi şeyler yemediğim için.
İnşalllah testleriniz iyi cıkar cann.Sen kalbini ferah tut bebeğinede stersini yansıtmak .Allaha bol bol dua et canm .Sağlıklı sıhhatli olsun diye.
ahmet furkan evet çok uyumlu biz kayınvalide kayınpeder tarafları ile görüşmüyoruz ki görüşsekte hayatta koydurmamda:umursamaz: o yüzden hiç düşünmedik bile onların ismini:)) gencer kuzey diyoruz inş.hayırlısıyla artık.
Zeh hoşgeldin cnm.Günaydın . Enerjikiz biz bebişlerimizden alıyoruz dopingi.Sen ocak annesimisin canm ?
gencer kuzeyde -- ahmet furkanda çok güzel isimler
benimkide erkek dedi doktur
ama biz hala düşünüyoruzzz
ahmet furkan evet çok uyumlu biz kayınvalide kayınpeder tarafları ile görüşmüyoruz ki görüşsekte hayatta koydurmamda:umursamaz: o yüzden hiç düşünmedik bile onların ismini:)) gencer kuzey diyoruz inş.hayırlısıyla artık.
elİferdİ shİne İnŞallah canım bende Öle umud edİyorum İyİ Çıkacak.
ÇakırgÖzlÜm İyİm canım saĞol sede İysİn dİmİ.
kötü olsalarda bende koymazdım ama sağolsunlar çok iyi insanlar benimkiler evelendiğimden beri peynirim şekerim bulgurum turşuluğum hep onlardan geliyor o kadar hakları var artık
sen şanslı gelinlerdensin ozaman
öyle olsalardı bende koyardım isimlerini.
yok canım benim satım aslınsa 20 nisan ama benim yumurcak geç göllenmiş 11 mayısta 0808de artvinliyim canım onu ifade ediyor.
gönlünü ferah tut iyi düşün ki iyi şeyler olsun canım bütün dualarımız sizin için bebiş ve sen eminim çok iyi ve sağlıklısınız.herşey gönlüne göre olsun..
bizden 3 gün büyüksünüz.biz zayıfız sanırım hayretya habirede yiyorum ama hiç ayırmıyorum yemek filan..boyunu söylemedi bize hayırlısı olsun hepimiz için.
sanada günaydınnn h.geldinn bencede herkes çok pozitif burda bütün sinirim stresim geçio benim burdasositososito
Memnun oldum canm seninle aramızda 4 gün var sanırım.:)Senin bebeğin cinsiyeti bellimi ?hoşbulduk yok şubat annesiyim şuanlık şubatın 1 gibi olur tahmini doktor öyle söyledi. ocağada kayarmıyım bilmem kaydirigubbakcemile3 ... buarada benim adım zehra kullanıcı adı yazarken çok uğraştım baktım zeh oldu bende ok dedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?