2010 Şubat Anneleri

kötü olsalarda bende koymazdım ama sağolsunlar çok iyi insanlar benimkiler evelendiğimden beri peynirim şekerim bulgurum turşuluğum hep onlardan geliyor o kadar hakları var artık

çoookk şanslısın ben yeme içmeden bile geçtim manevi destekleri bile yok beni boşver gelinim sonuçta ama oğullarını bile çıkarmışlar gözden o derece. ama öyle olmasa koyardım niye koymayayımki ayrıca daha beterini yapıyorum şuan onların duyacağını bildiğim yerlerde hep kendi babamın adını koyucaz ilhan olucak adı diyorum duysunlarda çat die çatlasınlar

iyiyim canım amaişte biraz evde sıkıldım
birde eşim buğün gece gelecek
birazda ona bozuldum galiba
iş için gitti ama
hassasım buğünlerde ya.
senindemi eşin çalışıyor buğün.
yok canım benimki izinli bugün uyuyor.oruçlu hafta içide yoruyo uyusun.ama sıkılma konusu bende hafta içleri çok sıkılıyorum

ay elif canım sende za değilsin ha.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama hakediyolarsa yapacaksın.

iyi yapıyosun o zaman hak etmişler canım

öyleyim galiba yaptığım şeye nereye gittiğime karışmazlar böyle kayınvalide kayınpeder herkese nasip etsin allah
bizden geçtide yeni evleneceklere darıs inş.

seni çok ama çok iyi anlıyorum canım.

keser döner sap döner gün gelir hesap dönerrrr

anlıyorum canım.

iyi yapıyosun o zaman hak etmişler canım

bizden geçtide yeni evleneceklere darıs inş.

seni çok ama çok iyi anlıyorum canım.

keser döner sap döner gün gelir hesap dönerrrr

sadece kendini düşünen anne babaya az bile daha beterini hak ediyorlar aslında dua etsinler bu kadarla bırakıyorum. bide ilk gelinleriyim tek torunları olucak ama kendileri bilirler. evime gelseler kapıdan kovucam daha. keşke yanılıp gelseler evime.
bu konuda çok doluyum kızlar aklıma geldikçe sinir tepeme çıkıo sizleride meşgul etmiyeyim yazdıkça yazasım gelioÇok üzgünüm çoook

canım benım senı cok ii anlıyorum aynı seyleri yasıyoruz ben sadece sunu anladım gercekten bazı insanlara degerinden fazla deger vermıyceksın ben onlara o kadar ılgılı davrandım kı kendı annemden babamdan ayırt etmedım ama malesef karsılığında da cok yıpraattılar benı cokk

boş ver canım kendinide oğlunuda üzme gün gelir pişman olur onlarda

kızlarrr bende geldım 2010 subat annesı olucam ınsallah nasılsınız keyıfler nasıll :ecrin_bebek:

ya o lısteye benıde ekleyınnnn son adet tarıhım 21 mayıs tahmınen dogum 25 subatta olucak cınsıyetı goremedık daha :lepi:

doğru söylüyosun hiç kimseye hak ettiğinden fazla ilgide değerde vermiyceksin ben kendi annem babamdan bile üstün tuttum hep bizimkileri tersledim onları savundum ne oldu şimdi yine benim babam açtı kollarını onların sayesinde ayaktayız şimdi.hiç kendimi yıpratmaya üzmeye değmez.

boş ver canım kendinide oğlunuda üzme gün gelir pişman olur onlarda

elbet pişman olucaklar evet ozaman görücem onları ozaman kaydirigubbakcemile

hoş geldin canım keyifler iyi senin keyifler nasıl

ıyı nolsun walla fatos soyledı sende topıge gel dıye sagolsun bende bu topıgı arıyıp duruyodum dunden berı aklımda mısafırım wardı az once gıttıler kostum geldım hemen catlıcaktım walla yaaa delikafadulden

canlarım slm nasılsınz bakım umarım herkes iidir
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür.siz nasılsınız. anlıyorum canım
ben bekliyorum sabrediyorum bakalım neolacak.

kızlarrr bende geldım 2010 subat annesı olucam ınsallah nasılsınız keyıfler nasıll :ecrin_bebek:

hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…