kötü olsalarda bende koymazdım ama sağolsunlar çok iyi insanlar benimkiler evelendiğimden beri peynirim şekerim bulgurum turşuluğum hep onlardan geliyor o kadar hakları var artık
yok canım benimki izinli bugün uyuyor.oruçlu hafta içide yoruyo uyusun.ama sıkılma konusu bende hafta içleri çok sıkılıyorumiyiyim canım amaişte biraz evde sıkıldım
birde eşim buğün gece gelecek
birazda ona bozuldum galiba
iş için gitti ama
hassasım buğünlerde ya.
senindemi eşin çalışıyor buğün.
çoookk şanslısın ben yeme içmeden bile geçtim manevi destekleri bile yok beni boşver gelinim sonuçta ama oğullarını bile çıkarmışlar gözden o derece. ama öyle olmasa koyardım niye koymayayımki ayrıca daha beterini yapıyorum şuan onların duyacağını bildiğim yerlerde hep kendi babamın adını koyucaz ilhan olucak adı diyorum duysunlarda çat die çatlasınlar
çoookk şanslısın ben yeme içmeden bile geçtim manevi destekleri bile yok beni boşver gelinim sonuçta ama oğullarını bile çıkarmışlar gözden o derece. ama öyle olmasa koyardım niye koymayayımki ayrıca daha beterini yapıyorum şuan onların duyacağını bildiğim yerlerde hep kendi babamın adını koyucaz ilhan olucak adı diyorum duysunlarda çat die çatlasınlar
bizden geçtide yeni evleneceklere darıs inş.öyleyim galiba yaptığım şeye nereye gittiğime karışmazlar böyle kayınvalide kayınpeder herkese nasip etsin allah
yok canım benimki izinli bugün uyuyor.oruçlu hafta içide yoruyo uyusun.ama sıkılma konusu bende hafta içleri çok sıkılıyorum
ay elif canım sende za değilsin ha.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama hakediyolarsa yapacaksın.
Memnun oldum canm seninle aramızda 4 gün var sanırım.:)Senin bebeğin cinsiyeti bellimi ?
yok canım benimki izinli bugün uyuyor.oruçlu hafta içide yoruyo uyusun.ama sıkılma konusu bende hafta içleri çok sıkılıyorum
ay elif canım sende za değilsin ha.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama hakediyolarsa yapacaksın.
iyi yapıyosun o zaman hak etmişler canım
bizden geçtide yeni evleneceklere darıs inş.
seni çok ama çok iyi anlıyorum canım.
keser döner sap döner gün gelir hesap dönerrrr
canlarım slm nasılsınz bakım umarım herkes iidir
iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın.
sadece kendini düşünen anne babaya az bile daha beterini hak ediyorlar aslında dua etsinler bu kadarla bırakıyorum. bide ilk gelinleriyim tek torunları olucak ama kendileri bilirler. evime gelseler kapıdan kovucam daha. keşke yanılıp gelseler evime.
bu konuda çok doluyum kızlar aklıma geldikçe sinir tepeme çıkıo sizleride meşgul etmiyeyim yazdıkça yazasım gelioÇok üzgünüm çoook
kızlarrr bende geldım 2010 subat annesı olucam ınsallah nasılsınız keyıfler nasıll :ecrin_bebek:
canım benım senı cok ii anlıyorum aynı seyleri yasıyoruz ben sadece sunu anladım gercekten bazı insanlara degerinden fazla deger vermıyceksın ben onlara o kadar ılgılı davrandım kı kendı annemden babamdan ayırt etmedım ama malesef karsılığında da cok yıpraattılar benı cokk
boş ver canım kendinide oğlunuda üzme gün gelir pişman olur onlarda
hoş geldin canım keyifler iyi senin keyifler nasıl
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür.siz nasılsınız.canlarım slm nasılsınz bakım umarım herkes iidir
anlıyorum canımsadece kendini düşünen anne babaya az bile daha beterini hak ediyorlar aslında dua etsinler bu kadarla bırakıyorum. bide ilk gelinleriyim tek torunları olucak ama kendileri bilirler. evime gelseler kapıdan kovucam daha. keşke yanılıp gelseler evime.
bu konuda çok doluyum kızlar aklıma geldikçe sinir tepeme çıkıo sizleride meşgul etmiyeyim yazdıkça yazasım gelioÇok üzgünüm çoook
kızlarrr bende geldım 2010 subat annesı olucam ınsallah nasılsınız keyıfler nasıll :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?