2010 Şubat Anneleri

iyi yapmışsın valla canım listeyi yaren arkadaşımız düzenliyor bugün yok galiba ama yarın düzenler galiba senide ekler

canlarım slm nasılsınz bakım umarım herkes iidir
iyiz canım sen nasılsın.
canım benim takma kafana benimkiler eltimde kalıyolar iiler allah için haklarını yemiyeyim.ama bende şunu hissediyom kaynanam beni sevmiyo eltimi daha çok seviyo ama sevgi karşılıklı işte başka bişileri yok allahtan.ç
kızlarrr bende geldım 2010 subat annesı olucam ınsallah nasılsınız keyıfler nasıll :ecrin_bebek:
nihayet buldun canım hoş geldin.burda çok güzel zaman geçircen .
hoşgeldin canım hayırlı olsun hamişliğinde bebişinde herkes iyi gibi ben iyiyim mesela

sen ozaman kayın validenlerle hiç konuşmuyon elif.

2 ay öncesine kadar gönülsüzde olsa gidiyoduk ayda 1 ama 2 ay önce büyük bişiy oldu artık bittiler bunu söyleyende kociş ben deil. memnunum gerçi zemuszemus

kızlar ya allah askına benım gıbı ewde duran warmı calısmayan? ısten cıktım ılk 3 ay sureklı yatıyodum cunku sımdı ewde sıkıntıdan patlamak uzereyım offff offfff zamanda gecmıyor. dıdıklemedıgım hamılelık sıtesı kalmadı sız nası zaman gecırıyosunuz ya duvarlara tırmancam yakında kafamçokkarıştı

canım bende senın gıbıyım sureklı atıyom kendımıdısarı hayatım annemlerde gecıyo dıyebılırım sadece yatmadan yatmaya gelıyom ewe valla

ayy canım olmazmı ben varım mesela
bende hamileliğimden beri dışarı çıkamıyorum
birde burası çok sıcak
çok sıkılıyorum çokkk
ailemde başka şehirde burda sabahtan akşama kadar evin içindeyimm

ben nete takılıyorum
başkada birşey yapamıyorum.

2 ay öncesine kadar gönülsüzde olsa gidiyoduk ayda 1 ama 2 ay önce büyük bişiy oldu artık bittiler bunu söyleyende kociş ben deil. memnunum gerçi zemuszemus

ayyy ne güzel işte benım kociş kendı gorusuyo ama ben gorusmuyorum o nedenle evımede gelemıyolar kı gelırlersede senın dedıgın gıbı kovulmaktan beter olurlar umarım gelmezler ben bole daha mutluyum ya her ne kadar bu konu yuzunden esımle sorun yasasakta ben mutluyum

anladım canım.ama şu olan şeyi merak etmedim desem yalan oldu hamilelikte çok meraklı oldum ya.kaydirigubbakcemile3

bende çalışmıyorum canım ve bende çok sıkılıyorum.senindemi ikili testin riskli çıktı zeynep risk nedir peki benim kanda risk çıktı 3lü test yaptılar cuma yarın alıcam sonucunu.

boşver canım benim hiç takma gitsin eşinde kendisi görüşsün yoksa eşine karşıda sen kötü olursun benimkisi önceden kendin git ben gelmicem diyodum kıyametler kopuyoduu mecbur gidiyodum şükür oda anladı sonunda rahatladımnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…