ıyı nolsun walla fatos soyledı sende topıge gel dıye sagolsun bende bu topıgı arıyıp duruyodumdunden berı aklımda mısafırım wardı az once gıttıler kostum geldım hemen catlıcaktım walla yaaa delikafadulden
iyiz canım sen nasılsın.canlarım slm nasılsınz bakım umarım herkes iidir
canım benim takma kafana benimkiler eltimde kalıyolar iiler allah için haklarını yemiyeyim.ama bende şunu hissediyom kaynanam beni sevmiyo eltimi daha çok seviyo ama sevgi karşılıklı işte başka bişileri yok allahtan.çsadece kendini düşünen anne babaya az bile daha beterini hak ediyorlar aslında dua etsinler bu kadarla bırakıyorum. bide ilk gelinleriyim tek torunları olucak ama kendileri bilirler. evime gelseler kapıdan kovucam daha. keşke yanılıp gelseler evime.
bu konuda çok doluyum kızlar aklıma geldikçe sinir tepeme çıkıo sizleride meşgul etmiyeyim yazdıkça yazasım gelioÇok üzgünüm çoook
nihayet buldun canım hoş geldin.burda çok güzel zaman geçircen .kızlarrr bende geldım 2010 subat annesı olucam ınsallah nasılsınız keyıfler nasıll :ecrin_bebek:
hoşgeldin canım hayırlı olsun hamişliğinde bebişinde herkes iyi gibi ben iyiyim mesela
ya kızlar benım bu puanım nıye hiç artmıyo ki
iyiz canım sen nasılsın.
canım benim takma kafana benimkiler eltimde kalıyolar iiler allah için haklarını yemiyeyim.ama bende şunu hissediyom kaynanam beni sevmiyo eltimi daha çok seviyo ama sevgi karşılıklı işte başka bişileri yok allahtan.ç
nihayet buldun canım hoş geldin.burda çok güzel zaman geçircen .
sen ozaman kayın validenlerle hiç konuşmuyon elif.
kızlar ya allah askına benım gıbı ewde duran warmı calısmayan? ısten cıktım ılk 3 ay sureklı yatıyodum cunku sımdı ewde sıkıntıdan patlamak uzereyım offff offfff zamanda gecmıyor. dıdıklemedıgım hamılelık sıtesı kalmadı sız nası zaman gecırıyosunuz ya duvarlara tırmancam yakında kafamçokkarıştı
kızlar ya allah askına benım gıbı ewde duran warmı calısmayan? ısten cıktım ılk 3 ay sureklı yatıyodum cunku sımdı ewde sıkıntıdan patlamak uzereyım offff offfff zamanda gecmıyor. dıdıklemedıgım hamılelık sıtesı kalmadı sız nası zaman gecırıyosunuz ya duvarlara tırmancam yakında kafamçokkarıştı
bende verdim sana puan güle güle kullansositosositohımm sizler mi puanlıyosunz canımm ayy ebn yeni öğrendim bunu:)
canım bende senın gıbıyım sureklı atıyom kendımıdısarı hayatım annemlerde gecıyo dıyebılırım sadece yatmadan yatmaya gelıyom ewe valla
2 ay öncesine kadar gönülsüzde olsa gidiyoduk ayda 1 ama 2 ay önce büyük bişiy oldu artık bittiler bunu söyleyende kociş ben deil. memnunum gerçi zemuszemus
yakınmı evleriniz canım.
anladım canım.ama şu olan şeyi merak etmedim desem yalan oldu hamilelikte çok meraklı oldum ya.kaydirigubbakcemile32 ay öncesine kadar gönülsüzde olsa gidiyoduk ayda 1 ama 2 ay önce büyük bişiy oldu artık bittiler bunu söyleyende kociş ben deil. memnunum gerçi zemuszemus
bende verdim sana puan güle güle kullansositososito
ayyy ne güzel işte benım kociş kendı gorusuyo ama ben gorusmuyorum o nedenle evımede gelemıyolar kı gelırlersede senın dedıgın gıbı kovulmaktan beter olurlar umarım gelmezler ben bole daha mutluyum ya her ne kadar bu konu yuzunden esımle sorun yasasakta ben mutluyum
canım sağda terazi işaretini tıkla evet de tamam.puanlama nasıl yapıyoruz bende puanlıyım sızı vereliniortak
bende verdim sana puan güle güle kullansositososito
yakın canım cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?