2010 Şubat Anneleri

bende eşimle sorun yaşıyordum
bıraktım artık
özel aramam gidince elini öpmem
çekilir otururum
onlarda gelemiyor bana sık sık.rahatım yani şimdilik.

:CüvCüv:

ya sorma canım ya... benım yaptı ıkılı testı ultrasonda ense kalınlıgı burun kemıgı olusumu normal dedı. kan degerlerınde 1/196 cıktı doktorumda rısklı cıkmıs ıstıyosan capa ya perıontolojıye gıt ıstersen 3luyu bekle dedı. sonucları baska bı doktora daha gosterdım oda erken amnıyosentez onerdı yanı daha 13 haftalıktı o zaman. zaten 3 ay dusuk rıskım wardı erken amnıyosentezıde gozum kesmedı. bende 3luyu beklemeye karar verdım. ama ıcım rahat bısey cıkmıcak bılıyorum saglıklı benım bebısım :CüvCüv:

eşim işine yeni başladı ve işyerinden teminat senedi istiyorlar şirket aracı yaptığı tahsilatlar filan onda kalıo çünkü aracında 15 20 binlik malzeme oluyo adamlar haklı yani teminat senedi istemeye.eşimden sonra bitanede kefil imzası istediler ee malum babasından başka kimi varki onun atması gerekirken yapmadılar işinden oluyodu nerdeyse. ve imzayı benim annem attı halbuki bişiy olucağından deil sadece teminat ama işteee cahillik

bakalım benım kı ne zaman anlıycak

anladım canım.

yok canım seninkilerde harbi iş yokmuş insan evladına kefil olmayacak kime olacak.

kızlar televizyonda kanal d de bir bulut olsam diyye
bir dizi var luan oynuyor
ben çok begendim diziyi
bakan varmı aranızda.

canlarım fatoşunda seninde bebişini rabbim korusun hepimiznkisiyle birlikte tabi..ama çok güzel böyle pozitif düşünmen bebeğe bu lazım işte fatoş sende böyle rahat tut bence kalbini

inşallah canım ikimizinde ii çıkar ebnimde yarın belli olacak işte.4lüde yapacam onlarda riskli çıkarsa amniosentez dedi gözüm kesmiyo benimde düşük riski yüksek allah korusun inşallah 3 lü ii çıkarda gerek kalmaz.

ElıfÇım
ınanıyom benım kuzumda saĞlıklı.ay kızlar bugÜn burası ne gÜzel haftasonları sessız oluyodu Çatlıyodum ya.

elıferdı haklısın uzulmekle bısey olmuyo karnımdakını uzuyorum anca... fatos sende ıcını ferah tut bak bu testlere cok guvenme sana en kesın sonucu amnıyosentez verır ben zamanı gelınce yaptırıcam. hıc uzme kendını gorursun bak sapasaglam cıkıcak bebısın. ben gunlerde uyumadım yemedım ıcmedım agladım durdum ama ne degıstı hıcbısey degısmedı... sadece kendımden gectım,bebegımı uzdugumle kaldım... rabbım ıkımıze de saglıklı bebekler verıcek korkma sen...

bende eşimle sorun yaşıyordum
bıraktım artık
özel aramam gidince elini öpmem
çekilir otururum
onlarda gelemiyor bana sık sık.rahatım yani şimdilik.

aynen allahtan gelmıyolar hayır gelsınler ama otururp kalkana kadar laf soka soka bı hal oluyolar bunalıyodum yaa sımdı kusmusler bana cok sukur bı mutluyum kı sormayın benden uzak olsunlarda ne halleri varsa gosrunler

aynen allahtan gelmıyolar hayır gelsınler ama otururp kalkana kadar laf soka soka bı hal oluyolar bunalıyodum yaa sımdı kusmusler bana cok sukur bı mutluyum kı sormayın benden uzak olsunlarda ne halleri varsa gosrunler

hıhhh haspalarım sana mı küsmüşler amanda aman çokda takıoduk sanki biz onları iyi yapmışlar saolsunlar rahatlatmışlar seni hehehehe

ya kızlar benım bı dunya utum var yemek yapılcak ha bı de aksama mısafır gelecek ben burda cene calıyom valla cıkım gıdım su işlerimi halledım allahım hakkımızda hayırlısını versın kızlar allaha emanet olun hepinizi kocamnnnnn optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…