ayyy ne güzel işte benım kociş kendı gorusuyo ama ben gorusmuyorum o nedenle evımede gelemıyolar kı gelırlersede senın dedıgın gıbı kovulmaktan beter olurlar umarım gelmezler ben bole daha mutluyum ya her ne kadar bu konu yuzunden esımle sorun yasasakta ben mutluyum
anladım canım.ama şu olan şeyi merak etmedim desem yalan oldu hamilelikte çok meraklı oldum ya.kaydirigubbakcemile3
bende çalışmıyorum canım ve bende çok sıkılıyorum.senindemi ikili testin riskli çıktı zeynep risk nedir peki benim kanda risk çıktı 3lü test yaptılar cuma yarın alıcam sonucunu.
anladım canım.ama şu olan şeyi merak etmedim desem yalan oldu hamilelikte çok meraklı oldum ya.kaydirigubbakcemile3
bende çalışmıyorum canım ve bende çok sıkılıyorum.senindemi ikili testin riskli çıktı zeynep risk nedir peki benim kanda risk çıktı 3lü test yaptılar cuma yarın alıcam sonucunu.
boşver canım benim hiç takma gitsin eşinde kendisi görüşsün yoksa eşine karşıda sen kötü olursun benimkisi önceden kendin git ben gelmicem diyodum kıyametler kopuyoduu mecbur gidiyodum şükür oda anladı sonunda rahatladımnaniknanik
eşim işine yeni başladı ve işyerinden teminat senedi istiyorlar şirket aracı yaptığı tahsilatlar filan onda kalıo çünkü aracında 15 20 binlik malzeme oluyo adamlar haklı yani teminat senedi istemeye.eşimden sonra bitanede kefil imzası istediler ee malum babasından başka kimi varki onun atması gerekirken yapmadılar işinden oluyodu nerdeyse. ve imzayı benim annem attı halbuki bişiy olucağından deil sadece teminat ama işteee cahillik
canım sağda terazi işaretini tıkla evet de tamam.
sanada verdim ama olmuyo puan.
eşim işine yeni başladı ve işyerinden teminat senedi istiyorlar şirket aracı yaptığı tahsilatlar filan onda kalıo çünkü aracında 15 20 binlik malzeme oluyo adamlar haklı yani teminat senedi istemeye.eşimden sonra bitanede kefil imzası istediler ee malum babasından başka kimi varki onun atması gerekirken yapmadılar işinden oluyodu nerdeyse. Ve imzayı benim annem attı halbuki bişiy olucağından deil sadece teminat ama işteee cahillik
:CüvCüv:
ya sorma canım ya... benım yaptı ıkılı testı ultrasonda ense kalınlıgı burun kemıgı olusumu normal dedı. kan degerlerınde 1/196 cıktı doktorumda rısklı cıkmıs ıstıyosan capa ya perıontolojıye gıt ıstersen 3luyu bekle dedı. sonucları baska bı doktora daha gosterdım oda erken amnıyosentez onerdı yanı daha 13 haftalıktı o zaman. zaten 3 ay dusuk rıskım wardı erken amnıyosentezıde gozum kesmedı. bende 3luyu beklemeye karar verdım. ama ıcım rahat bısey cıkmıcak bılıyorum saglıklı benım bebısım :CüvCüv:
:cüvcüv:
Ya sorma canım ya... Benım yaptı ıkılı testı ultrasonda ense kalınlıgı burun kemıgı olusumu normal dedı. Kan degerlerınde 1/196 cıktı doktorumda rısklı cıkmıs ıstıyosan capa ya perıontolojıye gıt ıstersen 3luyu bekle dedı. Sonucları baska bı doktora daha gosterdım oda erken amnıyosentez onerdı yanı daha 13 haftalıktı o zaman. Zaten 3 ay dusuk rıskım wardı erken amnıyosentezıde gozum kesmedı. Bende 3luyu beklemeye karar verdım. Ama ıcım rahat bısey cıkmıcak bılıyorum saglıklı benım bebısım :cüvcüv:
ne sanslısın yaaa ben zeytınburnundayım bızımkıler beylıkduzunde bı basımayım burda walla :roflol:
ElİfÇİm
İnanıyom benİm kuzumda saĞlıklı.ay kızlar bugÜn burası ne gÜzel haftasonları sessİz oluyodu Çatlıyodum ya.
bende eşimle sorun yaşıyordum
bıraktım artık
özel aramam gidince elini öpmem
çekilir otururum
onlarda gelemiyor bana sık sık.rahatım yani şimdilik.
annemler yakın olmasalardı ben bunların içinde cıldırırdım valla
bizim yanımızda kimse yok düşün
halimizi.
aynen allahtan gelmıyolar hayır gelsınler ama otururp kalkana kadar laf soka soka bı hal oluyolar bunalıyodum yaa sımdı kusmusler bana cok sukur bı mutluyum kı sormayın benden uzak olsunlarda ne halleri varsa gosrunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?