hıhhh haspalarım sana mı küsmüşler amanda aman çokda takıoduk sanki biz onları iyi yapmışlar saolsunlar rahatlatmışlar seni hehehehe
ya kızlar benım bı dunya utum var yemek yapılcak ha bı de aksama mısafır gelecek ben burda cene calıyom valla cıkım gıdım su işlerimi halledım allahım hakkımızda hayırlısını versın kızlar allaha emanet olun hepinizi kocamnnnnn optum
ya kızlar benım bı dunya utum var yemek yapılcak ha bı de aksama mısafır gelecek ben burda cene calıyom valla cıkım gıdım su işlerimi halledım allahım hakkımızda hayırlısını versın kızlar allaha emanet olun hepinizi kocamnnnnn optum
Kolay gelsİn bİlgencİm.
Evet zeynepÇİm İnŞallah saĞlıkla alacaz kzuularımızı.canım burdakİlerİn ÇoĞu ÇalıŞıyo evede net yok olsa kocaları bırakıp geleceklŞer ebnde dİyom doĞuma kadar net alın delİrtmeryİn benİ.
evet ya bu sitenin müptelası olmuşken evde 2 ay netsiz filan ne yaparım kesin alınmalı şuan ihtiyaç yok eve yatmaya gidioz sadece. Ama izine çıkıknca mecburen alıcaz kocişe baskı şimdiden başlamalıdelikafadulden
ÇakırgÖzlÜm koskaca İzmİrde benİm hİÇ tanıdıĞım yok kendİ tarafımdan hepsİ bursada bende yalnızm yanİ.
canım sen şuan nerdesin kendi evinde değilmisin.kolay gelsin sana yemek filan diye yorma sakın kendini keşke bende evde olosam misafirlerim filan gelse çok özledim artık misafir ağırlamayı ooff yaa
selam canlar nasılsınız..
alıyorum seni canım.
Allahım yardım etsin bize.
canım sen şuan nerdesin kendi evinde değilmisin.
slm canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın.
akarahan naber
işyerinden çıkabilsem kendi evimdeyim de eve gidiş saatim 10 dan aşağı değil şuan bile çalışıorumya ondan öle dedim.
mrh benim bebişim şubat 2010 da doğacak nasipse dr dediki belkide 14 şubat da doğarmış belki 15 belki 16 hihoyyyt
mrh benim bebişim şubat 2010 da doğacak nasipse dr dediki belkide 14 şubat da doğarmış belki 15 belki 16 hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?